Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):.DENIS.,Hades31.

Varsta:Am varsta de 15 ani.

Ore jucate:679.

Level:29.

Vechime pe server:Un an jumate.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/.DENIS.

Ce alte jocuri joci?:Nu joc alte jocuri.

Ai fost banat vreodata?:Nu,nu am fost.

Ce faci in timpul liber?:Ma joc pe calculator si ies cu prieteni pe afara.

Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana ambitioasa si puternica.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Rank 5 Paramedic Las Venturas 125 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Nu, nu folosesc dar o sa , o incerc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Sunt in clanul Wolves si ultimul nu il mai stiu.

Cu cine te intelegi din clan?: ColdAscle,Maryus77.

De ce crezi ca meriti in clan?Deoarce sunt tipul de persoana prietenoasa cu orice si cred ca ma voi intregra foarte repede.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da .

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Cristian,Gabriela.,ColdAscle,Maryus77,Frips .

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):MadWolf, nu am nick-uri anterioare.

Varsta: Am varsta de 17 ani, peste 5 luni devin si eu major.

Ore jucate: Am 1600h.

Level: Detin level 50.

Vechime pe server: Joc de 2 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/MadWolf

Ce alte jocuri joci?: Nu ma mai joc nimic.

Ai fost banat vreodata?: Am fost odata, pentru scam. Nu mai apare in LP.

Ce faci in timpul liber?: Cand am timp liber, ma duc la Fotball cu baietii, ies pe drum si ma joc SA:MP,

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Andrei, am varsta de 17 ani. Sunt o fire puternica si nu cedez usor. Stiu sa muncesc in echipa foarte bine, sunt o persoana sincera cinstita si sociabila. Ma integrez repede intr-un nou colectiv, pot fi prietenos, ascultator si serios cu cei pe care ii intalnesc. Imi plac persoanele cu care pot sa am o discutie calma. Ador sa invat mereu lucruri noi, oriunde m-as afla.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat in School Instructors San Fierro, am acumulat rank 5 cu 89zile.

Ai mai fost in [A]?:  Nu. nu am mai fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In The Legends si am rank 1.

Cu cine te intelegi din clan?:  Cu Andrei, DeeLay, DaNN, Alecsandra si cu mai multi.

De ce crezi ca meriti in clan? Nu stiu sigur daca merit, dar incercarea moarte n-are. Consigur ca as fii potrivit pentru acest clan pentru micutele mele functii pe server, pentru seriozitate.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: DaNN, DeeLay, Lennon[], Keengo[], YoGeo[], DeadPan[], []Dragosh[].

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Liar

Varsta: 17

Ore jucate: 1284

Level: 43

Vechime pe server: 3-4 ani

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Liar

Ce alte jocuri joci?: Warframe

Ai fost banat vreodata?: Nu

Ce faci in timpul liber?: Ma relaxez ca de aia e timp liber.

Descrie-te pe scurt: Ma cheama Paul, sunt un baiat inteligent, ascult in majoritatea timpului muzica, imi place caterinca si ma integrez bine in colectivuri. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 296 zile si rank 5.

Ai mai fost in [A]?: Da.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, sunt si in grup.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu am clan actual.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu toti, n-am dusmani.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece sunt cu capu' pe pamant si n-as reprezenta o problema.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, necesita raportul.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Tajo, Keegan, Floopy, Tranki, etc

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):  .Alfy. si Alias.

Varsta: 17 ani.

Ore jucate: 1948 ore.

Level: Am level 50.

Vechime pe server: Aproximativ 3 ani.

Link profil panel:  http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Alfy./

Ce alte jocuri joci?: GTA 5.

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat.

Ce faci in timpul liber?: Ma joc SA-MP, ies pe afara si cateodata joc si GTA V.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Denis Adrian, am varsta de 17 ani, in timpul liber ma joc SAMP si GTA V. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am fost in San Fierro Police Departament si am stat 100 days.

Ai mai fost in [A]?:  Nu, nu am mai fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:  Ultimul meu clan a fost [AIM].

Cu cine te intelegi din clan?:  Din pacate nu prea cunosc pe nimeni din clan.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan foarte frumos, este respectat de catre tot serverul si cred ca ar fi locul meu in clan.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece eu cred ca m-as descurca foarte bine in clan.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: xDadu, CosminVA si 3lvis.

•  
Posted

Nickname pe server (+anterioare): Zed.. ; altynick.

Varsta: 16 ani.

Ore jucate: 585 ore.

Level: 22.

Vechime pe server: De aproxiamtiv 3 ani

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Zed..

Ce alte jocuri joci?: Joc League of Legends si PUBG.  

Ai fost banat vreodata?: Da , am fost.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ma plimb prin oras cu prietenii, fie pe jos fie cu bicicleta sau ma plimb cu iubita.

Descriete pe scurt: Ma numesc Ghiberdicu Ionut Florin, sunt din orasul Comarnic, judetul Prahova si sunt elev in clasa a 10a la Liceul "Simion Stolnicu". Imi place sa-mi petrec timpul cu prietenii si sa ma simt bine impreuna cu ei. Ma consider o persoana ambitioasa, muncitoare si respectoasa. Am simtul umorului foarte dezvoltat, dar nu intrec masura. Sunt o persoana ce isi iubeste prietenii ca pe familia sa. Pe serveer am foarte multi prieteni alaturi de care ma simt bine. In ceea ce priveste viitorul meu , doresc sa-mi continui studiile la acest liceu ,iar apoi sa merg la o faculate de top.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea actuala Taxi San Fierro , unde am acumulat rank 5 si 105 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu , nu am mai fost in Alliance.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu folosesc ,dar daca este nevoie o voi face.

In ce clan esti in momentul actual/care a fost ultimul tau clan?: Ultimul clan din care am facut parte este clanul "Saints"

Cu cine te intelegi din clan?: Din cei ce fac parte din acest clan ma inteleg cu ColdAsice, Bellabia si inca cativa.

De ce [A] si nu alt clan?: Am ales acest clan deoarece consider eu ca este cel mai respectat si clanul cu cei mai respectabili si buni playeri.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Parerea mea este ca pot juca mult mai mult de 10 ore saptamanal.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Sunt multi playeri cu care ma inteleg, dar cel mai mult ma inteleg cu Coldasice, Bellabia,  MrH3ad$h0t, HoBBo, Deelay, Menthol si [].Razvan si multi altii.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Alecsandra, anterioare Allexa.

Varsta: 17 ani.

Ore jucate: 861 h.

Level: 32.

Vechime pe server: 3 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Alecsandra

Ce alte jocuri joci?: Doar samp.

Ai fost banat vreodata?: Nu.

Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenele la film, suc..la mall. Imi place sa ma distrez.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Alecsandra Mariana, am 17 ani si sunt din Calarasi. Sunt o fire glumeata, imi place sa rad, sunt foarte energica. Sunt foarte ambitioasa, imi place sa fac tot ceea ce imi propun, sunt de cuvant, sincera zic eu, respectuoasa si responsabila. Si.. imi place sa ma joc samp. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Rank 5, 73 zile in Taxi LS.

Ai mai fost in [A]?:  Nu.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul TL.

Cu cine te intelegi din clan?:  Cu KuweiT.

De ce crezi ca meriti in clan? Pai, consider ca merit deoarece am o vechime pe server, si ma joc destul de mult.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: KuweiT, Andrei, Denis, Bobillho, []DaNN..etc.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): TAjo

Varsta: 20 aproape

Ore jucate: 1660

Level: 43

Vechime pe server: Decembrie 2014

Link profil panel:  http://whitepanel.bugged.ro/profile/TAjo

Ce alte jocuri joci?: CS GO, CS 1.6, ETS 2.

Ai fost banat vreodata?: Da, 3/3 warns

Ce faci in timpul liber?: Stau cu prietenii, plimbari cu masina etc.

Descrie-te pe scurt: Salut. ma numesc George, am 19 de ani in curand o sa schimb prefixul, 20 de ani. Stiu sa muncesc in echipa foarte bine, sunt o persoana sincera cinstita si sociabila. Ma integrez repede intr-un nou colectiv. Sunt o persoana glumeata si tin la glumele bune. Nu prea as avea ce sa mai spun, nu ma pricep asa de bine la descris, astept sa ma cunoasteti voi.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 130 zile in National Guard

Ai mai fost in [A]?: Da

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in King momentan.

Cu cine te intelegi din clan?: TheNigglet, ColdAsice, Voip, Maryus77, Roice...

De ce crezi ca meriti in clan?  M-am integrat foarte bine cand am fost ultima data in Alliance si cred ca o pot face din nou si chiar imi doresc sa intru deoarece sunt multi oameni capabili acolo

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, logic.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Liar, Voip, Maryus77,

Edited by TAjo
Posted

Nickname pe server (+ anterioare):Romulz0r[] si pe black > TakeTheShot...nu mai joc black de ceva timp.

Varsta:17 ani.

Ore jucate:1097

Level:30

Vechime pe server:De 3 ani.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Romulz0r[]

Ce alte jocuri joci?:Nimic.

Ai fost banat vreodata?:Nu.

Ce faci in timpul liber?:La liceu si la scoala de soferi, dupa pe SA:MP.

Descrie-te pe scurt:Ma numesc Stefan, am 17 ani si sunt o fire ambitioasa, imi place sa îmi fac cat mai multe relatii cu niste oameni de la care poti invata ceva. Am cei 7 ani de acasa, stiu cand este momentul de glumit, si daca o fac, o fac in limita bunului simt.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 44 de zile in The italin mafia.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da, sunt pe grup.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Nu sunt in nicun clan.

Cu cine te intelegi din clan?: Sonia, iRon ,zooky ❤️ 

De ce crezi ca meriti in clan?Pentru ca am mai fost in acest clan am bunul simt, am cei 7 ani de acasa nu jignesc stiu sa ma comport cu cei din jurul meu, si ca am o activitate destul de decenta.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:NitaOfficial, []noni si multi alti!

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):Nickname-ul meu actual este: [].Razvan.,iar anterioarele sunt: []StArDuSt[],STARDUST si JerryX45.

Varsta: Varsta mea reala este de 16 ani.

Ore jucate: In acest moment am 590 ore jucate.

Level: Detin level 29.

Vechime pe server: Ma joc pe acest server de pe data de 25.01.2018

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/[].Razvan.

Ce alte jocuri joci?: Inafara de SAMP ma joc si jocuri precum PUBG, GTA V, Resident Evil 7, Far Cry Primal si FIFA 18.

Ai fost banat vreodata?:Nu, nu am fost niciodata banat.

Ce faci in timpul liber?:In timpul liber imi place sa joc fotbal si sa ies cu prietenii.

Descrie-te pe scurt:Numele meu real este Jianu Răzvan-Marian , locuiesc în orașul Comarnic și învaț la Liceul "Simion Stolnicu". Îmi place să îmi petrec timpul cu prietenii și să mă simt bine împreună cu ei. Îmi plac foarte mult jocurile pe PC , iar înafară de SA:MP mai joc și jocuri precum FIFA 18, GTA V, Resident Evil 7 și multe altele. Am simțul umorului foarte dezvoltat, dar nu întrec măsura! Sunt o persoană care își iubește prietenii ca pe familia sa. Pe server am foarte mulți prieteni cu care mă înțeleg foarte bine.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult am stat in factiunea F.B.I. unde am acumulat r5 si 130 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Da, am facut parte din acest clan inainte sa expire.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, o folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul clan din care am facut parte a fost Crussander.

Cu cine te intelegi din clan?: Din acest clan ma inteleg foarte bine cu ColdAsIce, []Maryus77. si cu BellaBia.

De ce [A] si nu alt clan?: Am ales acest clan deoarece este foarte bine organizat de catre lider si cu un mare nume pe server.

De ce crezi ca meriti in clan?: Cred ca as merita o sansa in acest clan deoarece sunt destul de activ pe server.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Am foarte multi prieteni pe acest server dintre care cel mai bine ma inteleg cu : ColdAsIce, MenThol., Zed.., Mihaii.[], BellaBia si multi altii.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Numele curent : .Ashu , nume anterior : Krychowiak 

Varsta: Am frumoasa varsta de 20 de ani.

Ore jucate: Am 2480 de ore jucate.

Level: Level 55.

Vechime pe server: Vechimea pe servar e de 3 ani si 2 luni.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Ashu

Ce alte jocuri joci?: Alte jocuri nu prea mai joc in general doar samp joc ca asta imi place cel mai mult.

Ai fost banat vreodata?: Da am fost o singura data banat.

Ce faci in timpul liber?: In timpul meu liber prefer sa merg sa ma distrez cu prieteni mei ori in joc ori in realitate in club sau sa ma plimb cu masina.

Descrie-te pe scurt:

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea Hitman Agency si in acel timp am acumulat rank 5 si 332 de zile am stat in aceasta factiune minunata.

Ai mai fost in [A]?:  Da am mai fost in clanul [A]

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da il folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt intr-un clan. Ultimul meu clan a fost Wolf. detinut de Bytza.

Cu cine te intelegi din clan?:  Cel mai mbine am inteleg cu Rios si iRoN.

De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca merit in clan pentru ca sunt o persoana cu care se poate intelege si se poate discuta unele lucruri mai delicate si care poate ajuta pe orcine cand e la greu.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, desigur ca pot.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Marshmallow ,Winty[], Rios, iRoN, Maryus77, Andrei, si putin cu Bobilho.

•  
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): vas07 nam nume anterior.

Varsta:18.

Ore jucate:566.

Level:15.

Vechime pe server:2 ani.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/vas07

Ce alte jocuri joci?:nu joc .

Ai fost banat vreodata?:Da scam. 

Ce faci in timpul liber?:Joc fotbal si SA:MP.

Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat :frumos ,inteligent ,curat ,cu cei 7 ani de acasa si numi place sa jicnesc pe cineva.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:In  The Italian Mafian :1 rank ,4 zile finca nu ma placea lideru .

Ai mai fost in [A]?: Nam mai fost

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Desigur

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:LoW

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu : sonia ,

TheNiGGlet,Fabian,ETC.

De ce crezi ca meriti in clan? Finca as fi o persoana intelegatoare.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da pot juca

Enumera cativa playeri de pe serverver:conecter07,KeNz,sonia,Fabian,Nicolle,Oana,Zooky,TheNiGGlet,TomitaOfficial,razzor30,ETC.

Edited by Apachitei Marian
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): SiIentStrike, numele anterior : Kipsta.

Varsta: Am varsta de 17 ani.

Ore jucate: 368 de ore.

Level: 20 

Vechime pe server: Am acest cont de pe 6 septembrie 2015, dar m-am lasat si m-am apucat in vara din nou.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/SiIentStrike

Ce alte jocuri joci?:  Din cand in cand League of Legends si Cs 1.6, dar in principal SAMP.

Ai fost banat vreodata?: Am fost banat temporar pentru no recoil de catre Adm-Bot, pentru ca am vrut sa ma las definitiv, dar nu am putut si m-am apucat dupa ceva vreme.

Ce faci in timpul liber?: Pai imi ocup timpul liber cu prietena mea, ies in oras, antrenamente la dansuri.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Radu, am 17 ani si sunt din Barlad. Sunt o fire ok zic eu, tin la glume si imi fac destul de repede prieteni, dar la fel de repede ii si separ. Merg pe principiul : cum ma respecti, asa te respect si eu pe tine. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cele mai multe zile le am acum, in LSPD, rank 4 si 44 de zile. Am mai fost si in School Instructors si Taxi Sf si am iesit tot cu rank 4, dar si in National Guard unde am iesit cu rank 2 pentru ca am avut o problema.

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost in acest clan.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu folosesc, dar il pot lua oricand.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Momentan sunt in Queen and King, dar este temporar acest clan. Am fost si in TL. , wS. , St. si Cross.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu Doddy, care este coleg de factiune cu mine.

De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit in acest clan pentru ca sunt  o persoana care sare in ajutor indiferent de circumstante, si pot fi un amic de incredere.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Joc mai mult de 10 ore pe saptamana.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Dragnee, Ramsy, Doddy si multi altii!

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): ZuZuLeT3

Varsta: Am 17 ani.

Ore jucate: 864.

Level: 38

Vechime pe server: 3 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/ZuZuLeT3

Ce alte jocuri joci?:  In prezent joc doar SA:MP, mai rar League of Legends.

Ai fost banat vreodata?: Da, acum mult timp.

Ce faci in timpul liber?: Timpul liber mi-l petrec alaturi de prietenii si familia mea.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat sociabil, matur, descurcaret si am un simt al umorului dezvoltat.. cel putin asa ma caracterizeaza prietenii mei. Ma integrez foarte repede in colective noi si incerc sa imi fac prieteni oriunde. Am o gandire logica si analizez fiecare pas pe care urmeaza sa-l fac. Sunt calm in orice situatie, inainte de a lua o decizie importanta gandesc fiecare lucru la rece. Imi place sa ofer respectul meu tuturor persoanelor pentru a ma putea intelege cu toti cat mai bine si pentru a arata ca sunt un om amabil si serios in care te poti increde. Pe sfarsit as vrea sa va spun ca sunt o persoana normala, cu preocupari normale. Cam atat pot spune despre mine, ramane sa ma descoperiti si voi pe parcurs.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: NR si NG, rank 5, 104 zile.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu o folosesc, dar as putea daca este nevoie.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: The Cross Family.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu TheNiGGlet si RobinAlex cel putin ma intelegeam pe vremea cand eram in News Reporters, respectiv National Guard.

De ce crezi ca meriti in clan?:  Cred ca merit sa fac parte din acest clan deoarece sunt un player cu vechime pe server, cu un FH decent si un LP adecvat. Totodata si datorita comportamentului si activitatii mele pe acest server. 

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Maddnes, SomeOne, JinxXx, Nemesys1., JustOne si multi altii.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Prince

Varsta: Am varsta de 15 ani.

Ore jucate: 408.

Level: Am lvl 20.

Vechime pe server: Aproximativ 2 ani.

Link profil panel: whitepanel.bugged.ro/profile/Prince

Ce alte jocuri joci?: SA:MP si CS:GO.

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat niciodata

Ce faci in timpul liber?: Ies cu pritenii si ma joc pe PC.

Descrie-te pe scurt: MA numesc Frentescu RAzvan, am 15 ani si sunt din Localitatea Husi. Imi place sa-mi fac priteni noi, ma integrez rapid intr-un colectiv, imi place foarte mult Handbalul si jocurile pe PC.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Taxi LV, cu 84 zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Din pacate nu folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in Wolf, dar sunt dispus sa ies pentru acest clan.

Cu cine te intelegi din clan?: Momentan nu cunosc pe nimeni, dar vreau sa leg noi prietenii.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt o fire ambitioasa si serioasa, sunt activ si am un FH destul de frumusel.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, joc si mai mult. Am avut o perioada in care nu am jucat, deoarece am vrut sa invat pentru a-mi face notele mai mari.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: ZebeCAPITANUL, TheTerminator, NitaOfficial, Gl4dw0w, DraGoN si multi altii.

• Eugen locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp