tiganuNVD Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Voi ce ati alege?!Daca ati avea aceasta posibilitate! 1 Sa stati in Romania unde totul se rezolva cu bani, sa incercati sa munciti dar pe parcurs vedeti ca nu rezolvati nimic! 2 Sau sa plecati intr-o tara straina, sa aveti un job, sa aveti o casa o masina o familie si sa nu va ma intoarceti in tra natala ! Eu sincer as pleca singur pentru 7-8 ani din tara, as incerca sa pun o suma frumoasa de bani intr-un cont bancar, si m-as intoarce in tara unde sa-mi construiesc toate necesitatile!! B.U.G. Mafia - Romania (Prod. Tata Vlad) [Mpgun.com].mp4 Quote
AwpKING Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Da, grea decizie, să ai salariu 15 milioane pe lună la tine în ţară (mai mic sau mai mare, asta depinde de la persoană la persoană), acasă sau să mergi într-o ţară străină cu o limbă diferită faţă de cea pe care o cunoşti şi să stai cu strainii pentru 1.000+ euro. Şincer şi eu m-am gândit să plec într-o ţară străină, ca Germania, să fac banii grămadă şi să vin înapoi să fac tot ce îmi doresc în ţară. E mult de gândit, să îţi măsori valoarea în produsele materiale şi banii? Quote
Brilliant Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 In tara noastra daca nu esti politist, jandarm etc, medic, informatician, nu cred ca ai sanse prea mari sa te descurci. Quote
Daniel' Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Momentan nu m-am gandit sa plec, poate pe viitor Quote
hundos Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 In Romania, daca nu te nasti intr-o familie "de bani gata", unde "rezolva taticu' tot", putini au sanse sa-si atinga target-ul in tara. Eu, o sa plec cel putin 6-7 ani in afara sa fac niste bani, apoi o sa ma intorc in tara sa investesc intr-o afacere. Quote
Recommended Posts