Russ Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 Nick pe server: Georgik Cea mai mare realizare pe Bugged: FH-ul, orele mele acumulate intr-un an de joc, respectul celorlalti fata de mine si crearea multor prieteni. In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: In momentul actual fac parte din FBI, si am rank 3 dupa 36 zile. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai mult am petrecut in factiunea Los Santos Police Departament, si anume 108 zile. Am parasit factiunea prin comanda [/quitgroup] deoarece facusem greseli ca si politist, si aveam un post deschis, aveam ganduri de demisie, si nu vroiam sa imi apara in FH la motiv Demisie[1/3FW]. De ce crezi ca meriti helper: Deoarece sunt un baiat foarte activ pe acest joc, si vreau sa ajut comunitatea ajutand cat mai multi playeri. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: In cursul saptamanii intre 5 si 6 ore, iar in week-end-uri intre 8 si 10 ore. Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Sa ajut cat mai multa lume, si sa fiu cel mai activ helper dupa care as visa la admin. Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Cu respectul celorlalti fata de mine, cu multe cunostinte acumulate despre acest server, si cu multa experienta acumulata in factiunile serverului. Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile: Nu am fost banat niciodata. Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Da, pentru DM am primit jail, iar warn am primit pentru Limbaj Vulgar, din cauza fratelui meu mai mic. Varsta reala: 17 ani. Ce alte jocuri joci?: CS:GO din cand in cand. De ce iti place sa joci samp?: Fiindca e jocul meu de suflet, de mic am jucat, aici o sa joc pana cand o sa se inchida/daca o sa se inchida comunitatea BuGGeD. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Voi merge la fratele meu in Germania pentru a-mi incepe cariera. Daca un player te intreaba cum poate juca Hunger Games, ce ii raspunzi?: Tasteaza comanda [/gps], alege Hunger Games si mergi la checkpoint-ul de pe harta. Daca un player intreaba cum face sa-si ia job-ul de Farmer, ce ii raspunzi?: Tasteaza comanda [/getjob] langa job-ul Farmer. Daca un player intreaba cum aplica in factiunea News Reporters, ce ii raspunzi?: Poti aplica in factiunea News Reporters pe panel, avand nevoie de 10 ore in ultimele 60 zile si de nivel 10. Quote
Recommended Posts