MuzikStyle Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 (edited) Nick pe server: MuzikStyle Cea mai mare realizare pe Bugged: In opinia mea, prieteniile pe care le-am putut sa le leg intr-un simplu joc. In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Am fost in Hitman Agency. Acolo am realizat 100 de zile. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai mult am stat 100 de zile in Las Venturas Paramedic Departament si in Hitman Agency si acum cand aplic am 100 de zile in News Reporter. De ce crezi ca meriti helper: Deoarece in 4 ani de cand joc pe BuGGed, am acumulat o experienta frumoasa, presupun ca cunosc si cele mai mici detalii. Am un caracter foarte ambitios, nu ma las pana nu termin ce am inceput. Imi place sa analizez tot ce fac, ca sa fie in avantajul meu. Una dintre calitatile mele pot spune ca este dragul de a ajuta pe cei incepatori cu tot ce stiu eu mai bine si ambitia de a ajunge cat mai sus trecand peste orice imi este in cale. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: Aproximativ intre 4 sau 6 ore zilnic Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: In primul rand sa multumesc si sa dau tot ce este mai bun din mine ca sa ajut playerii care au intrebari. Unul dintre scopurile mele este sa încerc sa banez toti codatii! Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Pot spune ca am anumite abilitati specifice mie. Mereu am subliniat si sustinut doar adevarul. Nu imi place fatarnicia, si nici lauda. In opinia mea, cred ca sunt mai matur si cu capul pe umeri decat anumiti jucatori. Mereu ma gandesc de 2 ori inainte sa fac ceva. Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile: Am fost banat pot sa zic din prostie, 1 zi pentru auto-clicker. Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Categoric, cand eram incepator si mergeam cu prieteni la DM, era distractiv :). Varsta reala: Am 16 ani. Ce alte jocuri joci?: Din cauza timpului, doar Fifa 18 rare ori. De ce iti place sa joci samp?: Pentru ca este un joc specific vietii reale. Este foarte realistic din punct de vedere practic, este jocul copilariei si pur si simplu, imi place sa joc. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Obligat imi voi continua studiile la facultate, si il voi ajuta pe tatal meu sa intretina firma. Daca un player te intreaba cum poate juca Hunger Games, ce ii raspunzi?: "Tasteaza comanda [/gps], selecteaza Hunger Games Arena, si deplaseaza-te la checkpoint. O data ajuns acolo tasteaza comanda [/hg] pentru a intra intr-un meci. Ai nevoie de 50 ore jucate. Daca un player intreaba cum face sa-si ia job-ul de Farmer, ce ii raspunzi?: "Tasteaza comanda [/jobs], selecteaza job-ul Farmer, urmeaza checkpoint-ul. O data ajuns acolo foloseste comanda [/quitjob] apoi [/getjob]. Daca un player intreaba cum aplica in factiunea News Reporters, ce ii raspunzi?: "Pentru a aplica acceseaza site-ul [/bugged.ro/factiunile]. Ai nevoie de minim level 10 si 10 ore jucate in ultimile 60 de zile." Edited November 4, 2018 by MuzikStyle Quote
Recommended Posts