Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick pe server: Hundos
Cea mai mare realizare pe Bugged: Acumularea zilelor in factiunile mele preferate de pe acest server.
In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Taxi Los Santos, rank 4, 38 de zile.
In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?:  In LVPD, am stat 73 de zile. Am parasit-o la un momentdat deoarece am vrut sa incerc ceva nou, devenise monoton.

De ce crezi ca meriti helper: Deoarece imi place sa ajut jucatorii, sunt deschis cu orice persoana, cunosc jocul destul de bine.
Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: 4-5 ore pe zi, uneori chiar si mai mult.
Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Sa ma implic foarte mult, sa ajut cat mai multi jucatori, sa fiu activ si sa prind experienta cat mai mult.
Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Pai, eu sunt un tip calm, ordonat, imi place sa-mi pun toate lucrurile "cap in cap", ma dedic foarte mult in ceea ce fac,

Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile: Da, dar nu din vina mea, un "prieten" mi-a spart contul si mi l-a banat pentru "injurii staff".
Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Da, am primit </ajail> pentru DeathMatch.

Varsta reala: 16 ani.
Ce alte jocuri joci?: CS:GO si ETS2.
De ce iti place sa joci samp?: Deoarece asta a fost primul joc multiplayer pe care l-am jucat, acesta m-a atras foarte mult.
Ce vei face dupa terminarea liceului?: Doresc sa urmez o facultate in domeniul de "Management".

Daca un player te intreaba cum poate juca Hunger Games, ce ii raspunzi?: Pentru a ajunge in acea locatie foloseste comanda [/gps] - Hunger Games Arena, odata ajuns acolo tasteaza comanda [/hg] pentru a participa la un meci.
Daca un player intreaba cum face sa-si ia job-ul de Farmer, ce ii raspunzi?: Foloseste comanda [/jobs] -> Farmer. Odata ajuns foloseste comanda [/getjob] pentru a obtine job-ul de Fermier.
Daca un player intreaba cum aplica in factiunea News Reporters, ce ii raspunzi?: Pentru a aplica in News Reporters ai nevoie de o aplicatie pe "bugged.ro/factiunile".

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp