Tudor Gabi Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Nickname actual:Shacal ● Nickname-uri anterioare:TudiGrasutu, []Tudiiii ● Link userpanel (WHITE):http://whitepanel.bugged.ro/profile/Shacal ● Poză cu sanctiunile primite (LP): ● Poză cu invitația de la un membru: Nu am ● Cum te numești?: Tudor ● Ce varstă ai?: 16 ani ● Din ce oras ești?: Iasi ● Descrie-te în minim 20 cuvinte: Sunt o persoana calma, creativa si caruia ii place sa comunice. Imi fac prieteni usor si imi place sa ma joc pe calculator. ● Doresc să fac parte din clanul Wolves deoarece: Este un clan bun pe acest server si deoarece consider ca mi s ar potrivi. ● Cel mai mult timp petrecut într-o factiune?: 53 zile Taxi SF ● Cel mai putin timp petrecut într-o factiune?: 51 zile FBI ● Există un membru din clan cu care nu te întelegi sau ai avut vreo altercatie cu vreun membru al clanului?: Nu ● Ai mai făcut parte si din alte clanuri? Care sunt acestea si de ce ai iesit?: Cross si King, am iesit din Cross pentru a intra in King si am iesit din King deoarece am fost banat din cauza unui priete. ● Ai mai fost în clanul Wolves? Dacă ai fost, de ce ai iesit?: Nu, nu am fost in acest clan. ● Ai verificat dacă esti pe blacklist-ul clanului?: Da si nu sunt pe blacklist. ● Detii si alte conturi? Dacă detii, precizează acele conturi: Nu mai detin nici un alt cont. ● Folosesti Discord?: Desigur. Tudor #1034 Quote
Recommended Posts