DraveN. Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Model demisie: Nick: Rank: Motivul demisiei: Vechime: Dovada din joc ca vrei sa fii demis: Alte precizari: *de retinut: -dacă nu ai cel putin rank 2 în facţiune, uninvite-ul primit o să fie cu 60 FP. -dacă ai peste rank 2 vechime în factiune si depui o cerere de demisie vei fii demis cu 0 FP. -daca ai o reclamatie pe panel si ai pus demisia, intai se va raspunde la reclamatie si dupa vei fii demis.
Dizzie. Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Nick: Dizzie. Rank: 1 Motivul demisiei: Atat mi-a fost aici. Vechime: 14 zile. Alte precizari: Multa bafta in continuare, imi pare rau ca am reusit sa stau doar atat.
DraveN. Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Nick: Dizzie. Rank: 1 Motivul demisiei: Atat mi-a fost aici. Vechime: 14 zile. Alte precizari: Multa bafta in continuare, imi pare rau ca am reusit sa stau doar atat. Demisie acceptata!
RayRay Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Nick:RaY.OuT Rank:1 Motivul demisiei:Asta a fost baieti, imi pare rau , prima si ultima mea mafie Yakuza™-Los Aztecas™ Vechime:14 zile Alte precizari:Bafta cu toti.
DraveN. Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Nick:RaY.OuT Rank:1 Motivul demisiei:Asta a fost baieti, imi pare rau , prima si ultima mea mafie Yakuza™-Los Aztecas™ Vechime:14 zile Alte precizari:Bafta cu toti. Demisie acceptata!
AndreiN1 Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Nick:AndreiN1 Rank:1 Motivul demisiei:Vreau sa incerc ceva nou Vechime:14 zile Alte precizari:Sper sa cuceriti tot LV-ul .Succes in continuare !
DraveN. Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Nick:AndreiN1 Rank:1 Motivul demisiei:Vreau sa incerc ceva nou Vechime:14 zile Alte precizari:Sper sa cuceriti tot LV-ul .Succes in continuare ! Demisie acceptata!
denis201313 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Nick:rednicdenis Rank:1 Motivul demisiei:atat mi-a fost aicai.M-am crezut ca intr-o familie si mi-a placut o sa mai ma intorc dar vreau sa incerc ceva nou.La revedere beed ai fost un lider respectat de mn la fel si tu alexander Vechime:14 zile Alte precizari:mult noroc la turfs
Catalin Mihai Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Nick: CatalinM99 Rank:1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc ceva nou gen PD sau S.I. Sper sa ne mai intalnim si in alt context . La revere Beed, ai fost un lider grozav. Vechime: 16 zile Alte precizari: Bafta in continuare.
EugenR0 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Nick:EugenR0 Rank:2 Motivul demisiei:Mi-a plecat prietenul,r6 monza,$@L P@,atat mi-a fost Vechime:19 zile Alte precizari:O sa-ti arat ce pot.
KNAVE Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Nick: ZennY Rank: 1 Motivul demisiei: Ma enerveaza uni membrii. Vechime: 5-6 zile. Alte precizari: BeedBoyy Sper sa ma demiti fara Faction punish. Mersi . :)
KruZZel Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Nick: KruZz.Capone Rank:2 Motivul demisiei: Va incepe scoala, nu o sa ami stau atatnpe samp. Vechime:19 zile Alte precizari: Chiar imi pare rau ca ava parasesc! Multa bafta in continuare!
Xanthos Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Nick: Paul.Capone Rank: 1 Motivul demisiei: Sunt multi care injura, fac DM si alte chestii... Imi pare rau ca ies dar nu mai pot rezista cu ei... Mai ales ca am si scoala. Vechime: 14 zile. Alte precizari: Sper sa ajungeti in asa fel incat sa luati LV si LS sa luati o parte mare din el.. Beed esti un lider si vei fi un jucator foarte cinstit si ai tot respectul... Mult noroc !
CiprianChi Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Nick: Chimperator666 Rank: 2 Motivul demisiei: Motive Personale Vechime: 14 zile (doua saptamani) Alte precizari: Sper sa o duceti in continuare foarte bine si va urez succes la war-uri. S@L
Layzz Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Nick: UzumakiRank: 2Motivul demisiei: Nu se mai poate cu membrii astia , chiar nu se mai poate .Vechime: Am 13 zile , am facut cererea de demisie acum , pentru ca maine cand intri sa imi dai uninvite , Cererea asta care o fac este pentru maine , dar eu o fac acum , sper sa intelegi.Alte precizari: Sper sa o duceti in continuare foarte bine si va urez succes la war-uri. S@L Nick: UzumakiRank: 2Motivul demisiei: Nu se mai poate cu membrii astia , chiar nu se mai poate .Vechime: Am 13 zile , am facut cererea de demisie acum , pentru ca maine cand intri sa imi dai uninvite , Cererea asta care o fac este pentru maine , dar eu o fac acum , sper sa intelegi.Alte precizari: Sper sa o duceti in continuare foarte bine si va urez succes la war-uri. S@L Retrag.
Layzz Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Nick: UzumakiRank: 2Motivul demisiei: Atat mi-a fost aici . Succes beed , Kruzz , sa iti aduci aminte de sfaturile ce ti le-am dat.Vechime: 14 zile.Alte precizari: Sper sa o duceti in continuare foarte bine si va urez succes la war-uri. S@L
Gabriel190 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Nick: Cool_Andr3y Rank: 2 Motivul demisiei: A inceput scoala si nu mai am timp. Vechime:14 zile Alte precizari:Valoare` Nick: Cool_Andr3y Rank: 2 Motivul demisiei: Incepe scoala si sunt in clasa a-8-a examene si alte trebe. Vechime:14 Alte precizari:Valoare
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.