Radu Antonesei Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 MI-am schimbat parola pe contul ArmoniuS. Am uitat parola, cand sa ma conectez pe yahoo nu imi recunoaste mail-ul, ce sa fac? Daca un admin vede asta, stiu email-ul si se poate verifica ca eu sunt proprietarul contului. Va rog frumos, am multe ore pe cont si am donat pe acest server. Quote
Marlan Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Fa-ti alt cont si deschide un tichet aici http://blackpanel.bugged.ro/tickets Quote
Radu Antonesei Posted November 15, 2018 Author Posted November 15, 2018 (edited) Am deschis dar adminii imi spun ca nu raspund de conturi sparte.. Edited November 15, 2018 by Radu Antonesei Quote
Marlan Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 (edited) 1 minute ago, Radu Antonesei said: Am deschis dar adminii imi spun ca nu raspunde de conturi sparte.. Daca nu ti-ai schimbat PC intre timp. spune-le sa verifice seria de la PC sau IP. Asa o sa dovedeasca ca esti tu. Edited November 15, 2018 by MollyXV Quote
Radu Antonesei Posted November 15, 2018 Author Posted November 15, 2018 Am spus si asta...... Mersi oricum. Quote
Radu Antonesei Posted November 15, 2018 Author Posted November 15, 2018 Tu trebuie sa ai grija de contul tau, nu adminii. Daca nu stii parola si nu o poti recupera folosindu-te de e-mailul setat pe cont pe panel/recover (ex: blackpanel.bugged.ro/recover), nu te putem ajuta cu nimic.Admin action: Topic Closed. Quote
Marlan Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Just now, Radu Antonesei said: Tu trebuie sa ai grija de contul tau, nu adminii. Daca nu stii parola si nu o poti recupera folosindu-te de e-mailul setat pe cont pe panel/recover (ex: blackpanel.bugged.ro/recover), nu te putem ajuta cu nimic.Admin action: Topic Closed. Mda, fa un tichet pe Blue, poate te ajuta Tibi. Se pare ca nu degeaba Black au cei mai putini playeri. Quote
Recommended Posts