Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Subiectul video-ului: Am fost criticat de multi ca eu sunt anonim, contul e cumparat si samd.

O scurta prezentare: Videoclipul spune totul de cand joc si cine sunt 🙂

Link catre filmulet: 

Doi mari fanatici =)))))))))))))) doi anonimi / neauziti care comenteaza doar din tastatura :)))

http://bluepanel.bugged.ro/profile/.Popa

http://bluepanel.bugged.ro/profile/ROLDY

Edited by Twist7 Official
  • Like 1
Posted
7 hours ago, Ramzes said:

Nu te auzi aproape deloc.

Se aude putin incet, trebuia sa mai fac niste modificari la microfon.

17 hours ago, Dantes said:

respect bro

La fel Dantes am uitat de tine ca nu te-am mai vazut pe server, dar ca si prieten la fel nu am cum sa te uit ca si pe tine te cunosc bine. 😏

• Like 1
Posted (edited)

baietii astia 2 cand aveai tu lider bikers ei probabil nu stiau de samp deci nu trebuia sa le faci video  ptr ca acm se simt importanti

ps: unde i clipu cand spargeai la lemne sa il bati pe student =)) ?

Edited by G3oo ROYAL
Posted

te-ai dus bikers te sparg de nu stii de tine 😉 is .POPA, acu nu mai zici nimic cand esti bikers? Pana acu comentai pe /f 

• Sad 1
Posted (edited)
On 11/20/2018 at 11:30 AM, G3oo ROYAL said:

baietii astia 2 cand aveai tu lider bikers ei probabil nu stiau de samp deci nu trebuia sa le faci video  ptr ca acm se simt importanti

ps: unde i clipu cand spargeai la lemne sa il bati pe student =)) ?

Ce sa le ceri 2 anonimi care si-au luat cod si se lauda ei ca sunt buni, dar pacat ca sunt varza si codul face toata treaba =)))))))))))))))))

Si mai am acel video pe YT doar ca e pe privat cred =)))))))))))))

On 11/20/2018 at 2:04 PM, ROLDY said:

Nici nu are rost sa imi bat capul cu tine.

😂😂

On 11/20/2018 at 1:51 PM, ZECK said:

te-ai dus bikers te sparg de nu stii de tine 😉 is .POPA, acu nu mai zici nimic cand esti bikers? Pana acu comentai pe /f 

😂mare anonim 

Posted
On 11/17/2018 at 6:44 PM, TiWER - RETRAS DEFINITIV said:

respect frate, mafiot vechi care inca mai joaca, si cea ce e cel mai de apreciat, fara cod. tot respectul meu

Mersi Tiwer dar ce sa faci altii ma critica ca am cod, dar nu stiu ca eu nu am un ban pe bugged pentru Cheats TW :))))

Posted (edited)
1 hour ago, ZECK said:

un cuvant nu scoti cand ti-o dau pe turf fanule

Nu are rost sa ma mai cobor la mintea voastra, aveti 10 ani si suferiti de foame, v-ati luat si voi cod cu banii pe doua luni de mancare si acuma sunteti mari smecheri. Daca tot esti asa tare in tastatura hai pe facebook, Bultoc Vlad: https://www.facebook.com/BulcaVlad

Astept sa vad ce mucos tot comenteaza din tastatura ca in realitate esti un mare mucos, si un cacanar c**** la cur.

Ps: Cum a spus si G3oo: "baietii astia 2 cand aveai tu lider bikers ei probabil nu stiau de samp deci nu trebuia sa le faci video  ptr ca acm se simt importanti" deci sunteti niste anonimi cu cod care nu au ce manca 😂😂🤣

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp