keepablind Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 (edited) Blacklist Royal Kingdom În acest topic o să ținem evidența jucătorilor care nu au respectat clanul/membrii clanului. Înainte de a ieși din clan, fiecare membru trebuie să anunțe conducerea să îl demită. În caz contrar este pus pe blacklist. Orice limbaj vulgar/inadecvat la adresa clanului sau a membrilor, este sancționat cu uninvite din clan și pus pe blacklist. Dacă ați primit o șansă de a face parte din clan, demonstrați că ați meritat asta și respectați regulamentul clanului. De asemenea, și jucătorii care injură membrii clanului, fac deathmatch pe ei, sau orice alt tip de abatere de la regulamentul serverului, sunt adăugați pe listă. Jucătorii aflați pe lista neagră nu mai pot aplica o perioadă stabilită de timp. Dacă cineva vă jigneste, jigneste clanul sau face DM pe voi, puteti posta aici după următorul model de postare postat mai jos şi noi îl vom pune pe blacklist. Dacă ati dat [/quitclan] fără să anuntaţi un co-lider veti fi trecuti pe lista neagră timp de 30 de zile. Pentru aplicaţii în batjocură veti fi trecuti pe lista neagră timp de 30 de zile. Pentru alte "chestii" se va determina o perioadă între 30-90 de zile, depinde de gravitate. Model de postare:» Numele tău: » Numele celui care a greşit:» Dovadă:» Motiv:» Alte precizări: Lista tuturor jucatorilor aflati pe Blacklist: Edited November 17, 2018 by K E E P A.
Maysa Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 + user adaugat pe Blacklist. RenkoMan. Motiv: Limbaj neadecvat co-lider.
Maysa Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 (edited) + user adaugat pe Blacklist. sSNEP Motiv: /quitclan prima data iar apoi uninvited de catre un membru din conducerea clanului. Edited December 16, 2018 by Maysa
Maysa Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 (edited) + user adaugat pe Blacklist. AQUARIOUS. Motiv: /quitclan a doua oara, fara sa precizeze un motiv intemeiat unui lider/co-lider. Edited December 16, 2018 by Maysa
Maysa Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 + user adaugat pe Blacklist. iTerroR Motiv: /quitclan prima data, uninvited a doua oara de catre un membru din conducerea clanului.
Florin Sandu Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 » Numele tău: Xxx.Florin.xxX » Numele celui care a greşit: WakeR.Texanu» Dovadă: https://imgur.com/a/WydMcvi» Motiv: Trebuia sa-i vand pcj-ul cu 60kk, dar pretul maxim cu care-l puteam vinde era 52kk, asa ca trebuia sa-mi mai dea 8kk transfer, dar nu mi-a dat ca a fugit.» Alte precizări: Ce sa ceri de la un player care nu rezista in factiuni nici pana la primu salariu.
Maysa Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 (edited) On 1/5/2019 at 10:12 AM, Florin Sandu said: » Numele tău: Xxx.Florin.xxX » Numele celui care a greşit: WakeR.Texanu» Dovadă: https://imgur.com/a/WydMcvi» Motiv: Trebuia sa-i vand pcj-ul cu 60kk, dar pretul maxim cu care-l puteam vinde era 52kk, asa ca trebuia sa-mi mai dea 8kk transfer, dar nu mi-a dat ca a fugit.» Alte precizări: Ce sa ceri de la un player care nu rezista in factiuni nici pana la primu salariu. Dovezi insuficiente, nu ai adus nici un screenshot care sa dovedeasca ca ati cazut la un comun acord la pretul de 60kk. Pe de o alta parte, daca se dovedeste ca membrul e pus pe altfel de ''afaceri'' si cu ceilalti membrii, sau daca se mai plange cineva in legatura cu el, va fi scos si pus pe blacklist. Edited January 20, 2019 by Maysa
Maysa Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 + user adaugat pe Blacklist. ..Alin Motiv: Jigniri clan/lider.
Maysa Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 + user adaugat pe Blacklist. ..Cristi Motiv: /quitclan a 3 oara.
Maysa Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 + user adaugat pe Blacklist. Nelu[] Motiv: Uninvited pentru limbaj neadecvat/jigniri clan.
Recommended Posts