Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick pe server: xProKiLL
Cea mai mare realizare pe Bugged: cea mai mare realizarea a mea a fost functia de co-lider si lider in factiunea Las Venturas Police Department.
In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: ultima data am fost in Hitman Agency si am stat 20 de zile.
In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: cel mai mult am stat in Las Venturas Police Department. Am primit functia de lider si am fost demis cu 222 de zile.

De ce crezi ca meriti helper: consider ca merit functia de helper deoarece cunosc foarte bine regulamentul, serverul si comunitatea, sunt in stare sa raspund corect tuturor playerilor ce au nevoie de ajutor, sunt activ, serios, responsabil si cu bun simt.
Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: acord minim 2-3 ore, cand am timp stau si 8-10 ore pe zi.
Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: daca voi obtine functia de helper, o sa imi dau silinta sa raspund cat mai mult pe /n, sa fiu activ zilnic si sa ajut staff-ul cu ce imi sta in putinta.
Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: consider ca sunt diferit fata de alti playeri deoarece nu dezamagesc pe nimeni si nu dau cu piciorul unei ocazii sau sa-mi bat joc.

Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile: am fost banat pentru deconectare TW si pentru injurii pe /report sau ceva de genul cand mi-a fost spart contul.
Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: nu, nu am primit warn sau jail vreodata.

Varsta reala: 24 de ani.
Ce alte jocuri joci?: nu joc alte jocuri.
De ce iti place sa joci samp?: este un joc de care m-am atasat inca din 2013 si nu vreau sa ma dezlipesc de el, asta fiind si moticul pentru care il joc la varsta asta.
Ce vei face dupa terminarea liceului?: am terminat liceul, am terminat facultatea, acum fac masteratul.

Daca un player te intreaba cum poate juca Hunger Games, ce ii raspunzi?: tasteaza comanda [/gps], alege Hunger Games Arena si urmeaza checkpoint-ul de pe mini mapa, ajuns acolo tasteaza comanda [/hg] pentru a intra in arena.
Daca un player intreaba cum face sa-si ia job-ul de Farmer, ce ii raspunzi?: tasteaza comanda [/jobs], alege job-ul Farmer, apoi urmareste checkpoint-ul rosu de pe minim mapa. Ajuns acolo tasteaza comanda [/getjob] urca-te intr-un tractor si munceste timp de 120 de secunde, apoi vinde faina obtinuta la un business de tip "Burger".
Daca un player intreaba cum aplica in factiunea News Reporters, ce ii raspunzi?: pentru a aplica intr-o factiune, acceseaza in browser "whitepanel.bugged.ro", apasa pe "Factiuni:, alege factiunea dorita si apasa pe butonul "Aplica" apoi completeaza aplicatia.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp