VANGUARD Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Nickname: Daeso.Nick-uri anterioare: Warkim.Level: 34.Ore jucate: 1068.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile): https://imgur.com/a/voZk3NoPoza cu invitatia: https://imgur.com/a/WBqCAkhProfilul de pe panel (link): http://blackpanel.bugged.ro/profile/Daeso.Cateva realizari pe server/ forum: Prietenii, timpul jucat pe server, functia de Co-Leader.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Joc doar SA:MP.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan foarte respectat pe server si au niste membri foarte ok si cred ca o sa imi fac prieteni noi in acest clan, si ma voi intelege foarte bine cu toti, acestia se ajuta si intre ei si se inteleg foarte bine asta doresc sa fac si eu.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Independent League, Legends Family, Saints Family.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu, nu am mai facut parte din The Legends.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?: Nu am mai fost in The Legends.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da, am verificat si nu sunt.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Shudder, Mihai, Mihail, Coco, Ionut, Alexandra, StefaN, Lipan, Mendez.Planuri de viitor pe server?: Sa detin o functie de Leader sau Helper.Informatii legate de viata reala:Prenume: Baciu.Varsta reala: 17 ani.Nationalitate: Romana.Descrie-te in minim 20 cuvinte: Ma numesc Andrei, am 17 ani, sunt o fire calma, cu simtul umorului si foarte bine dispusa. Imi place sa-mi fac prieteni noi. Hobby-urile mele sunt: Fotbalul SA:MP-ul si iesitul cu prietenii. Vorbesc sincer, nu mi place minciuna si respect pe cine ma respecta.Ce gen de muzica asculti?: Ascult orice gen de muzica.Ce hobbyuri ai?: S-a joc Fotball.Alte precizari?: Succes!
CataliN[.] Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 (edited) Pro si de la mn, nuj dc n-a mers sa copiez poza. Edited November 20, 2018 by TL.CataliN[.]
Party[R] Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Comportament. Nu te duce la Ionut pentru pro-uri.
zAndy Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Sunt pro, îl cunosc ca și caracter, este o persoana destul de ok.
iMendez Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 4 minutes ago, zAndy said: Sunt pro, îl cunosc ca și caracter, este o persoana destul de ok. Cea mai mare dreptate si sunt total de acord cu aceastà decizie.
Diannaa Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Ai fost pe lista neagra, unde eu te-am adaugat, a unui fost clan, Equality, deoarece iti injurai colegii pe /c si faceai spam excesiv. Nu cred ca ai un comportament ok pentru acest clan.
MotionlessInWhite Posted November 21, 2018 Posted November 21, 2018 (edited) Te-ai certat prea mult atat cu mine cat si cu altii pe chat-ul normal cat si pe /wt. Nu zic sa te lasi in fata lor dar nici chiar sa injuri in ultimul hal. Edit: Ca sa nu zici ca "da da Motion dar si tu injuri" corect, ai dreptate dar nu pe joc pentru ca nu te ajuta cu nimic. N-ai decat sa ii chemi si tu pe discord. Edited November 21, 2018 by GhoulAdy
The Legend Sh4dow Posted November 21, 2018 Posted November 21, 2018 - După părerea mea sau din câte am văzut eu personal, comportamentul ți l-ai schimbat într-unul pozitiv, însă ce te trage pe tine în jos din punctul meu de vedere sunt fără îndoială sancțiunile multiple.
CyberNeticK Posted November 21, 2018 Posted November 21, 2018 Ai facut multe reclamatii aiurea si sunt destul de recente.
Recommended Posts