Fabian Ionut Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Salut, am un GM samp si daca joc pe el 1-2 min imi da kick . Un tip a spus că trebuie optimizat si de unde l-am luat scria ca nu e optimizat . Cum il optimizez ? Quote
L0K3D. Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Eu is tipul, mi-ai dat un PM prin august. Iti voi lasa acelasi link care ti l-am dat in PM, click. Optimizarea nu se face apasand cateva butoane, bla, bla, bla, bla, o sa ai de facut 'cateva' schimbari prin cod. Cu toate ca vei incerca sa urmaresti acele tutoriale (link-ul de mai sus), exista posibilitatea ca oricum serverul sa pice. Verifica server_log, poate ai acolo erori cand pica serverul, verifica loop-urile(for, while), timerele. Quote
Fabian Ionut Posted November 24, 2018 Author Posted November 24, 2018 (edited) Voi incerca dar nush daca voi reuși . Mersi !! Edited November 24, 2018 by Fabian Ionut Quote
L0K3D. Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Nothing is impossible for someone who tries 1 1 Quote
RebornAdv Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 array-uri mai mici gen ( new string[1000] ) SCM(playerid, -1, "salut!"); Nu ai nevoie de 1000 acest string mare, foloseste stringuri cat mai mici. Foloseste iteratorii, nu doar la admini/leaderi/helperi, la majoritatea sistemelor gen paint, pentru ca cand acrozi inceputu si acorzi armele, sa nu ia fiecare jucator in parte cum face foreachu. procesor de comenzi. nu folosi niciodata gen new Float:Pos[3]; are o viteza mai mica pe cand new Float:Pos1, Float:Pos2, Float:Pos3, are o viteza mai mare. la OnDialogResponse majoritatea gm-urilor foarte proaste facute gen BugZoneu, are pe if(dialogid == DIALOG_BUGGED); poti face asa switch(dialogid) { case DIALOG_BUGGED: { cod } sau la if(listitem == 1) poti face switch(listitem) { case 1: { cod // } Nu aduce optimizare, dar aduce viteza la gamemode. iti dau un sfat: nu creea comenzi aiurea pe server cum ar fi: /salut, etc. poti folosi timere, cum ar fi asa ma folosesc de sistem de payday public PayDay(); el are o functie prin ongamemodeinit SetTimer("PayDay", 60000, true); ceva de genu tu poti face asa timer PayDay[60000]() si se executa singur, nu trebuie sa fie actionat alt undeva el se executa singur. SUNT MULTE IDEEI. 1 Quote
Denval Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 Pai, in primul rand, pentru optimizare iti recomand sa folosesti cat mai multe timere si iteratori. In al doilea rand, iti recomand cand nu ai un string de afisat, sa folosesti doar SendClientMessage. In al 3-lea rand, incearca sa eviti liniile sau verificarile in plus. Cam atat, succes! Quote
ReloadK Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 On 1/12/2019 at 12:57 PM, Denval said: Pai, in primul rand, pentru optimizare iti recomand sa folosesti cat mai multe timere si iteratori. In al doilea rand, iti recomand cand nu ai un string de afisat, sa folosesti doar SendClientMessage. In al 3-lea rand, incearca sa eviti liniile sau verificarile in plus. Cam atat, succes! foarte prost scris aici, multe timere = ping mare. daca ai putine linii nu inseamna ca ai optimizare. Quote
Recommended Posts