Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick pe server: Myers.
Cea mai mare realizare pe Bugged: Sa iau rank 5 in LVPD.
In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: In Taxi SF si am stat 14 zile.
In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: In The Italian Mafia si am parasit-o deoarece am luat wipe.

De ce crezi ca meriti helper: Deoarece am destula experienta pe server si cred ca ma vor descurca cu varf si indesat.
Cate ore acorzi pe zi acestui joc? 1-3 ore zilnic.
Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Sa fiu foarte activ si sa ma joc foarte mult alaturi de prietenii mei.
Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Cu nimic.

Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile: Nu.
Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Da, jail deoarece fratele meu a intrat pe cont si a facut DM.

Varsta reala: 15 ani.
Ce alte jocuri joci?: League Of Legends.
De ce iti place sa joci samp?: Deoarece am prieteni si ma distrez pe SA:MP.
Ce vei face dupa terminarea liceului?: Ma voi duce la o facultate cred.

Daca un player te intreaba cum poate juca Hunger Games, ce ii raspunzi?:  Tastează comanda [/gps], alege "Hunger Games Arena" si urmăreste punctul rosu de pe minimap pentru a ajunge acolo.
Daca un player intreaba cum face sa-si ia job-ul de Farmer, ce ii raspunzi?: Foloseste comanda /jobs, alege 'Farmer' si urmareste checkpoint-ul. Ajuns acolo foloseste comanda /getjob pentru a-l lua.
Daca un player intreaba cum aplica in factiunea News Reporters, ce ii raspunzi?: Acceseaza in browser-ul tau 'bugged.ro/factiunile' si apasa pe butonul 'Aplica' in dreptul factiunii care doresti.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp