samisugeticarasu Posted November 27, 2018 Posted November 27, 2018 Nick pe server: Myers. Cea mai mare realizare pe Bugged: Sa iau rank 5 in LVPD. In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: In Taxi SF si am stat 14 zile. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: In The Italian Mafia si am parasit-o deoarece am luat wipe. De ce crezi ca meriti helper: Deoarece am destula experienta pe server si cred ca ma vor descurca cu varf si indesat. Cate ore acorzi pe zi acestui joc? 1-3 ore zilnic. Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Sa fiu foarte activ si sa ma joc foarte mult alaturi de prietenii mei. Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Cu nimic. Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile: Nu. Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Da, jail deoarece fratele meu a intrat pe cont si a facut DM. Varsta reala: 15 ani. Ce alte jocuri joci?: League Of Legends. De ce iti place sa joci samp?: Deoarece am prieteni si ma distrez pe SA:MP. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Ma voi duce la o facultate cred. Daca un player te intreaba cum poate juca Hunger Games, ce ii raspunzi?: Tastează comanda [/gps], alege "Hunger Games Arena" si urmăreste punctul rosu de pe minimap pentru a ajunge acolo. Daca un player intreaba cum face sa-si ia job-ul de Farmer, ce ii raspunzi?: Foloseste comanda /jobs, alege 'Farmer' si urmareste checkpoint-ul. Ajuns acolo foloseste comanda /getjob pentru a-l lua. Daca un player intreaba cum aplica in factiunea News Reporters, ce ii raspunzi?: Acceseaza in browser-ul tau 'bugged.ro/factiunile' si apasa pe butonul 'Aplica' in dreptul factiunii care doresti. Quote
Recommended Posts