TuLingYo Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 Buna ziua! Am jucat in trecut SA:MP pe blue bugged, am avut si cont premium dupa cum se poate vedea pe forum! Problema e ca mi-am uitat parola iar contul e facut pe un email care acum nu mai exista. Numele contului era: TuLingYo, am avut taxi lv rank 5, si as vrea sa ma apuc iar! Daca se poate cumva as dori sa solicit o schimbare de email! Multumesc anticipat! Daca aveti nevoie de mai multe informatii contactati-ma.. Quote
Ionut Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 Poți deschide un ticket pe serverul Blue. Quote
old_account - retired Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 Daca nu mai ai acces la email nu prea ai ce face, insa, iti recomand sa iti incerci norocul intr-un ticket. Quote
Segi Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 Incearca sa faci ticket, daca ai destule dovezi ca acel cont iti apartine, nu ai de ce sa nu-l recuperezi. Bafta oricum! Quote
Recommended Posts