XUnknownUserX Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 Cea mai mare realizare pe Bugged: Cea mai mare realizare a mea pe Bugged este atunci cand am facut rank 5 in Taxi LS. In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Ultima factiune in care am fost, a fost Taxi LS cu 45 de zile (rank 5) In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai mult am petrecut in Taxi LS si am renuntat la aceasta factiune deoarece am vrut sa vad cum sunt membrii in celelalte factiuni de tip Taxi. De ce crezi ca meriti helper: Pentru ca stiu destul de multe informatii despre server si miar placea sa ajut playerii care nu stiu anumite informatii despre server. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: in jur de 3-4 ore. Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Am de cand sa ajut playerii noi si in rest sa ma comport ca un player normal. Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Nu sunt diferit cu nimic fata de alti playeri. Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile: Nu am fost banat niciodata. Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Nup. Varsta reala: 16 ani. Ce alte jocuri joci?: samp. De ce iti place sa joci samp?: Joc samp pentru amuzament. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Voi vrea sa merg la facultatea de informatica si sa obtin o diploma. Daca un player te intreaba cum poate juca Hunger Games, ce ii raspunzi?: /n Tasteaza comanda [/gps > Hunger Games] si mergi la checkpoint-ul de pe harta. Daca un player intreaba cum face sa-si ia job-ul de Farmer, ce ii raspunzi?: /n Tasteaza comanda [/getjob] lagna job-ul de farmer. Pentru a ajunge la acesta tasteaza comanda [/jobs > Farmer] si mergi la checkpoint-ul de pe harta. Daca un player intreaba cum aplica in factiunea News Reporters, ce ii raspunzi?: Poti face o aplicatie pe [bugged.ro/factiunile]. Ai nevoie de minim 10 ore in ultimele 60 de zile si level 10. Quote
Recommended Posts