Danni Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 (edited) Modpack de iarna by Danni Salut! La cererea unor prieteni, am facut un modpack de iarna. Modpack-ul este low spre medium PC, necesita putina placa video si merge ok. Nu sunt moduri tocmai nemaivazute, la moduri de iarna nu exista varietate prea mare si am facut ce s-a putut. Videoclip scurt de prezentare: (!) Nu contine modul de ninsoare! Daca primiti crash, dati o reactie si daca tot nu merge, lasati un PM si vedem ce se poate rezolva :) Daca aveti lag, dezactivati copacii si alte moduri ce ar putea sa-l cauzeze, vedeti voi. DOWNLOAD (GTA INCLUS) - 1.15GB DOWNLOAD DOAR MODURILE (LE COPIATI PESTE GTA CLEAR) - 603 MB Ce contine modpack-ul? (citeste ca sa vezi ce face fiecare mod, sunt multe utile!) CLEO: cruise control - viteza constanta cand apesi =, mod de schimbat timpul si vremea /sett /setw, mod care arata distanta pana la checkpoint, HP-ul masinii+stamina bar, mod care scoate efectul de caldura, mod care scoate zerourile de la bani, meniu de iarna, mod de radio cand nu esti in masina by Helios, smartphone by gumball3000 /sms <id> /call <id> /reply fara iphone, mod care arata urma gloantelor MODLOADER: arme, cer, copaci (pot fi dezactivati daca fac lag), efecte, hud, sunete, masini, meniu, minimap, mod care scoate norii, roti, skin de civil, mod de zapada SAMPFUNCS: mod de conectare intre servere /servers, /recon, /name, mod care afiseaza chatlog-ul in consola de la sampfuncs, mod care arata id-urile playerilor in chat (util pentru smartphone) ALTE MODURI: mod de faruri si roti cu zapada, colormod, harta pe M, arme pe spate Edited November 30, 2018 by Danni 2
NosZ Officiel Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 On 11/30/2018 at 3:50 PM, Young said: Arată bine
sn3cks Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 On 11/30/2018 at 9:39 PM, Danni said: Modpack de iarna by Danni Salut! La cererea unor prieteni, am facut un modpack de iarna. Modpack-ul este low spre medium PC, necesita putina placa video si merge ok. Nu sunt moduri tocmai nemaivazute, la moduri de iarna nu exista varietate prea mare si am facut ce s-a putut. Videoclip scurt de prezentare: (!) Nu contine modul de ninsoare! Daca primiti crash, dati o reactie si daca tot nu merge, lasati un PM si vedem ce se poate rezolva Daca aveti lag, dezactivati copacii si alte moduri ce ar putea sa-l cauzeze, vedeti voi. DOWNLOAD (GTA INCLUS) - 1.15GB DOWNLOAD DOAR MODURILE (LE COPIATI PESTE GTA CLEAR) - 603 MB Ce contine modpack-ul? (citeste ca sa vezi ce face fiecare mod, sunt multe utile!) Hide contents CLEO: cruise control - viteza constanta cand apesi =, mod de schimbat timpul si vremea /sett /setw, mod care arata distanta pana la checkpoint, HP-ul masinii+stamina bar, mod care scoate efectul de caldura, mod care scoate zerourile de la bani, meniu de iarna, mod de radio cand nu esti in masina by Helios, smartphone by gumball3000 /sms <id> /call <id> /reply fara iphone, mod care arata urma gloantelor MODLOADER: arme, cer, copaci (pot fi dezactivati daca fac lag), efecte, hud, sunete, masini, meniu, minimap, mod care scoate norii, roti, skin de civil, mod de zapada SAMPFUNCS: mod de conectare intre servere /servers, /recon, /name, mod care afiseaza chatlog-ul in consola de la sampfuncs, mod care arata id-urile playerilor in chat (util pentru smartphone) ALTE MODURI: mod de faruri si roti cu zapada, colormod, harta pe M, arme pe spate samp.cfg il dai?
Danni Posted November 21, 2019 Author Posted November 21, 2019 25 minutes ago, Sn3CkY said: samp.cfg il dai? fontul e Arcon, sa-mi dai PM ca sa iti dau exact
Recommended Posts