Y0nuTz.[] Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 Nick pe server: Y0nuTz.[] Cea mai mare realizare pe Bugged: Faptul ca am primit functia de lider. In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Hitman Agency, 11 zile. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Taxi Los Santos 285 de zile in total, am parasit-o deoarece vroiam sa incerc intru si in alte factiuni. De ce crezi ca meriti helper: Imi doresc aceasta functie deoarece cred ca ma voi descurca cu tot ce imi iese in fata, si sa arat ca merit aceasta functie. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: Acord acestui joc intre 1-4 ore. Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Va fi ca inainte doar ca voi avea o responsabilitate foarte mare fata de playeri. Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Sunt diferit de alti playeri prin comportamentul meu de care dau dovada. Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile: Nu, nu am fost banat. Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Nu. Varsta reala: 17 ani. Ce alte jocuri joci?: Uneori mai joc Metin 2. De ce iti place sa joci samp?: Imi place sa joc samp deoarece pot spune ca e si jocul meu preferat, si din totdeauna mi-am dorit sa ma joc. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Dupa terminarea liceului imi voi cauta rostul in viata. Daca un player te intreaba cum poate juca Hunger Games, ce ii raspunzi?: Pentru a juca la Hunger Games ai nevoie de minim level 3 si 50 de ore jucate. Daca un player intreaba cum face sa-si ia job-ul de Farmer, ce ii raspunzi?: Tasteaza [/jobs], alegeti job-ul dorit, urmeaza chekpoint-ul de pe minimap, odata ajuns acolo tasteaza [/getjob]. Daca un player intreaba cum aplica in factiunea News Reporters, ce ii raspunzi?: Acceseaza browser-ul whitepanel.bugged.ro/group/list si alege-ti factiunea dorita. Quote
Recommended Posts