Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick pe server: PlayFuN
Cea mai mare realizare pe Bugged: Cea mai mare realizare a mea pe Bugged este ca am strans aproape 1 an de zile in factiunea mea preferata 'News Reporters'.
In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Daca vorbim de ultima factiune din 'Faction History' este National Guard, unde am stat 22 zile. Insa am si factiune actuala, aceasta este 'News Reporters' unde am acumulat 67 zile.
In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai mult am stat in factiunea mea de suflet, 'News Reporters', unde am petrecut 85 zile si am iesit deoarece i-a fost spart contu' liderului si a dat afara toti membrii din factiune, asta se intampla pe Green.

De ce crezi ca meriti helper: Dupa parerea mea, merit functia de helper deoarece am acumulat foarte multa experienta si ma simt foarte pregatit pentru aceasta functie.
Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: Acord aproximativ 3-4 ore pe zi.
Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Daca obtin functia de helper, doresc sa ajut cat mai multi playeri.
Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Dupa parerea mea, eu zis ca nu sunt diferit de ceilalti playeri, tot suntem la fel.

Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile: Nu, nu am fost banat.
Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Nu am primit warn sau jail.

Varsta reala: Am varsta de 17 ani.
Ce alte jocuri joci?: Euro Truck Simulator 2, GTA V, Fifa 18, Ring of Elysium.
De ce iti place sa joci samp?: Imi place acest joc de cand eram mic, imi da un vibe bun, ma atrage foarte tare si imi place sa joc cu prietenii mei.
Ce vei face dupa terminarea liceului?: Dupa terminarea liceului am in gand sa plec din tara.

Daca un player te intreaba cum poate juca Hunger Games, ce ii raspunzi?: Tasteaza comanda [/gps -> Hunger Games Arena] si urmeaza checkpoint-ul. Odata ajuns acolo, tasteaza [/hg] pentru a intra in arena.
Daca un player intreaba cum face sa-si ia job-ul de Farmer, ce ii raspunzi?: Tasteaza comanda [/jobs -> Farmer] si urmareste checkpoint-ul, odata ajuns acolo, tasteaza [/getjob] pentru a lua acel job.
Daca un player intreaba cum aplica in factiunea News Reporters, ce ii raspunzi?: Acceseaza in browser bugged.ro/factiune si apasa pe butonul 'Aplica' din dreptul factiunii respective. Ai nevoie de minim level 10 si 10 ore jucate in ultimele 60 de zile.

Posted

Nick pe server: AlexCiprian[].
Cea mai mare realizare pe Bugged: Cand am castigat prima oara la cazino $200,000,000.
In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Am fost in factiunea Paramedic Las Venturas Departament si am petreecut 46 de zile.
In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Am fost in tot in Paramedic Las Venturas Departament si am parasit factiunea din cauza niste probleme caznice.

De ce crezi ca meriti helper: Sa ajut playerii.
Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Sa dezvolt playerii.
Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Cu nimic.

Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile: Nu, nu am fost niciodata
Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Nu.

Varsta reala: Am 20 de ani.
Ce alte jocuri joci?: Mai ma joc si Euro Truck Simulator 2, Gta V si cel mai preferat joc este SA-MP-ul.
De ce iti place sa joci samp?: Imi place sa discut cu prietenii si sa ma distrez foarte mult.
Ce vei face dupa terminarea liceului?: Am terminat liceulul acum 2 ani.

Daca un player te intreaba cum poate juca Hunger Games, ce ii raspunzi?: asteaza comanda [/gps -> Hunger Games Arena] si urmeaza checkpoint-ul. Odata ajuns acolo, tasteaza [/hg] pentru a intra in arena.
Daca un player intreaba cum face sa-si ia job-ul de Farmer, ce ii raspunzi?: Tasteaza comanda [/jobs -> Farmer] si urmareste checkpoint-ul, odata ajuns acolo, tasteaza [/getjob] pentru a lua acel job.
Daca un player intreaba cum aplica in factiunea News Reporters, ce ii raspunzi?: Acceseaza in browser bugged.ro/factiune si apasa pe butonul 'Aplica' din dreptul factiunii respective. Ai nevoie de minim level 10 si 10 ore jucate in ultimele 60 de zile.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp