Ash Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Mda..sa zicem ca e bun..totusi bani nu se fac prin munca cinstita. Eu sincer am reusit sa strang doar 40kk pana la lv 10-12 (numai stiu exact) dupa care, satul de fish/truck(mai putin)/mats am decis sa-mi incerc si eu norocu la barbut. Am intrat acolo si am vazut cum merge treaba, m-am bagat si eu in hora si ce sa vezi? Am castigat 30kk in 30 de minute..Deci care e concluzia? In 30 minute faci aproape la fel de multi bani cat faci in 70-100 ore jucate. Evident totul tine de noroc.. P.S: Nu va incurajez sa jucati la barbut! V-am spus doar partea buna acestui joc, partea proasta vine atunci cand pierzi, cum am facut si eu de altfel..ajunsesem la o suma de 110kk ..imi ajungea pentru un nrg fara hidd, DAR am vrut si mai mult si asa in doua-trei ore am reusit performanta sa pierd 40kk, ajungand in final la suma de 70kk. Intr-un final am reusit sa-mi iau un nrg cu 2x hidd si sa-mi ramana si ceva bani. Se pare ca am cam deraiat de la subiect si imi cer scuze pentru off-topic, dar am vrut sa ajut si alti amatori de acest joc sa incerce sa se opreasca din a mai juca la barbut.
GeoRg3 Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Mda..sa zicem ca e bun..totusi bani nu se fac prin munca cinstita. Eu sincer am reusit sa strang doar 40kk pana la lv 10-12 (numai stiu exact) dupa care, satul de fish/truck(mai putin)/mats am decis sa-mi incerc si eu norocu la barbut. Am intrat acolo si am vazut cum merge treaba, m-am bagat si eu in hora si ce sa vezi? Am castigat 30kk in 30 de minute..Deci care e concluzia? In 30 minute faci aproape la fel de multi bani cat faci in 70-100 ore jucate. Evident totul tine de noroc.. P.S: Nu va incurajez sa jucati la barbut! V-am spus doar partea buna acestui joc, partea proasta vine atunci cand pierzi, cum am facut si eu de altfel..ajunsesem la o suma de 110kk ..imi ajungea pentru un nrg fara hidd, DAR am vrut si mai mult si asa in doua-trei ore am reusit performanta sa pierd 40kk, ajungand in final la suma de 70kk. Intr-un final am reusit sa-mi iau un nrg cu 2x hidd si sa-mi ramana si ceva bani. Se pare ca am cam deraiat de la subiect si imi cer scuze pentru off-topic, dar am vrut sa ajut si alti amatori de acest joc sa incerce sa se opreasca din a mai juca la barbut. Intr-adevar iti trebuie mult noroc sa faci bani repede, altfel ai mult de muncit. Pasul cel mai important este cel cu 'Afaceri proftabile'.
Deliric Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Ti-a iesit frumos si cred ca chiar ajuta newbii, multumesc eu pentru ei :))
Coke. Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Bravo Jupy, foarte frumos exprimat. Sper ca va ajuta multi newbies dar si playeri normali in jocul lor de zi cu zi. +1 de la mine. :)
Danut M. Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Felicitari! Un super tutorial :)) Acum pot face multi bani.
Inferno12 Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Foarte, foarte, foarte, foarte folositor pentru cei care sunt la inceput + 1
SoMuchGREEN Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 @, Ba, prea multa munca depusa, dar felicitari! Dar, cea mai simpla varianta: DONEZI!
Recommended Posts