Bape6000 Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 Nume:Bape6000Varsta: 25 aniAutodescriere (~ 30 cuvinte):Salut ma numesc Iosif ,nu prea ma pricep sa ma autocaracterizez dar cred ca sunt o persoana de incredere cu simtu umorului si foarte chipes . Sunt youtuber , si imi place viata de noapte . Locatia(Oras):Hunedoara Ce gen de muzica asculti? Toate genurile. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :Bape6000Nivel :5Nume folosite anterior: N-am avut. Vechime pe server: Joined: 2016-04-08 16:00:00 Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu Poza cu invitatie: https://prnt.sc/lso2f8 Link cu faction history: Nu stiu unde imi arata factiuniileAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Nu Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): NuCe alte jocuri mai joci?: Nu mai joc altceva.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Nu cunosc pe nimeni Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8/10 Experienta DM [ ()/10]: 10/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: masterbape420@yahoo.comDe ce iti doresti sa faci parte din clan?:Mi se pare cool Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Am activitate destul de mare pe SA-MP, iar clanului nu i-ar lipsi cativa membri noi. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: NormalEsti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da, sunt de acord. Quote
Recommended Posts