Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick pe server: Pe server am numele PoLo.
Cea mai mare realizare pe Bugged: Cea mai mare realizare pe Bugged este functia de Tester in School Instructors San Fierro.
In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Ultima data am fost in LSPD 35 zile si am acumulat rank 2.
In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai mult timp am petrecut in Las Venturas Paramedic Departament 69 zile. Am parasit factiunea deoarece am vrut sa plec in alta parte si sa imi imbunatatesc FH-ul.

De ce crezi ca meriti helper: Merit functia de helper deoarece sunt o persona serioasa, sunt activ, imi place sa ajut playerii de pe server, aceasta este una din cele mai frumoase functii.
Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: Zilnic acord jocului 5-6 ore.
Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Daca obtin functia de helper o sa incerc sa fiu unul dintre cei mai activi helperi, sa ajut playerii si sa le raspund cat se poate de repede.
Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Sunt diferit fata de alti playeri prin faptul de a gandi, respectul si vocabularul frumos.

Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile: Nu am fost banat vreodata pe Bugged.
Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?:  Nu am primit niciodata warn sau jail.

Varsta reala: Am varsta de 16 ani.
Ce alte jocuri joci?: Nimic, doar SA-MP.
De ce iti place sa joci samp?: Imi place sa joc SA-MP deoarece imi da placere, este roleplay si aici imi pot face prieteni oricand.
Ce vei face dupa terminarea liceului?: Dupa terminarea liceului vreau sa imi fac studii la medicina.

Daca un player te intreaba cum poate juca Hunger Games, ce ii raspunzi?: Pentru a ajunge la Hunger Games, tasteaza comanda [/gps] -> Hunger Games, apoi urmareste checkpointul de pe harta, ajuns acolo tasteaza [/hg] pentru a intra in arena. Pentru a juca la HG ai nevoie de minim 50 ore jucate.
Daca un player intreaba cum face sa-si ia job-ul de Farmer, ce ii raspunzi?: Pentru a ajunge la job-ul 'Farmer' tasteaza [/jobs] -> Farmer, si urmareste checkpoint-ul de pe mapa, ajuns acolo tasteaza [/getjob] pentru a obtine job-ul.
Daca un player intreaba cum aplica in factiunea News Reporters, ce ii raspunzi?: Pentru a aplica in factiunea News Reporters ai nevoie de minim level 10, 10 ore jucate in ultimele 60 de zile si o aplicatie la adresa [/bugged.ro/factiunile], daca aplicatiile sunt deschise.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp