PoLo_PoLo Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 Nick pe server: Pe server am numele PoLo. Cea mai mare realizare pe Bugged: Cea mai mare realizare pe Bugged este functia de Tester in School Instructors San Fierro. In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Ultima data am fost in LSPD 35 zile si am acumulat rank 2. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai mult timp am petrecut in Las Venturas Paramedic Departament 69 zile. Am parasit factiunea deoarece am vrut sa plec in alta parte si sa imi imbunatatesc FH-ul. De ce crezi ca meriti helper: Merit functia de helper deoarece sunt o persona serioasa, sunt activ, imi place sa ajut playerii de pe server, aceasta este una din cele mai frumoase functii. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: Zilnic acord jocului 5-6 ore. Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Daca obtin functia de helper o sa incerc sa fiu unul dintre cei mai activi helperi, sa ajut playerii si sa le raspund cat se poate de repede. Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Sunt diferit fata de alti playeri prin faptul de a gandi, respectul si vocabularul frumos. Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile: Nu am fost banat vreodata pe Bugged. Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Nu am primit niciodata warn sau jail. Varsta reala: Am varsta de 16 ani. Ce alte jocuri joci?: Nimic, doar SA-MP. De ce iti place sa joci samp?: Imi place sa joc SA-MP deoarece imi da placere, este roleplay si aici imi pot face prieteni oricand. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Dupa terminarea liceului vreau sa imi fac studii la medicina. Daca un player te intreaba cum poate juca Hunger Games, ce ii raspunzi?: Pentru a ajunge la Hunger Games, tasteaza comanda [/gps] -> Hunger Games, apoi urmareste checkpointul de pe harta, ajuns acolo tasteaza [/hg] pentru a intra in arena. Pentru a juca la HG ai nevoie de minim 50 ore jucate. Daca un player intreaba cum face sa-si ia job-ul de Farmer, ce ii raspunzi?: Pentru a ajunge la job-ul 'Farmer' tasteaza [/jobs] -> Farmer, si urmareste checkpoint-ul de pe mapa, ajuns acolo tasteaza [/getjob] pentru a obtine job-ul. Daca un player intreaba cum aplica in factiunea News Reporters, ce ii raspunzi?: Pentru a aplica in factiunea News Reporters ai nevoie de minim level 10, 10 ore jucate in ultimele 60 de zile si o aplicatie la adresa [/bugged.ro/factiunile], daca aplicatiile sunt deschise. Quote
Recommended Posts