Freelxxk Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 Salut! Incep cu o mica povestioara, poate o sa intelegi mai bine problema mea. Am vrut, acum cateva zile, un modpack de iarna. L-am gasit pe moduri.ro, l-am instalat. Recomandarea lui Tibi era sa instalez modpacku` (cum scrie in descrierea acestuia) pe un GTA San Andreas curat, fara moduri. Ideea e ca era doar o recomandare, parerea mea a fost ca merge si cu mapa pe M, era deja instalata. E, dupa ce am instalat modpacku`, mergea, niciun bug, alea-alea.. dupa un timp de 2h incepuse sa-mi dea freeze jocu` din 5 in 5 minute, si trebuia sa redeschid jocu`. Bun, am cautat solutii pe net, au spus sa reinstalez GTA-ul. Zis si facut, l-am reinstalat, frumos, toate bune. Fara niciun mod. Bag iar modpack-u`, exact ca-n instructiuni, am mai instalat moduri, zeci, deci pot spune ca nu sunt incepator in instalarea unui mod, plus ca era relativ simpla, copy-paste, cum spune in instructiuni. De acum primesc un crash constant, intru pe joc, stau circa 2 minute, 3 minute maxim si primesc un crash ce spune Access Violation Location ; (rand nou) size: 77e28. In prima faza am incercat metodele "babesti" cu redenumirea fisierului din GTA San Andreas in orice altceva, am sters gta_sa.set, am inceput sa scot modurile si tot imi dadea crash si nu stiu de ce. Nu ma mai pot juca din cauza crashului, ies din casa, intru in moto/masina/orice , stau 2-3 minute si crash... Vreo idee? pls! Quote
danutelu Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Incearca sa-l instalezi in partitia C. Pare o metoda destul de penibila dar poate te ajuta. Quote
HJA Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 14 hours ago, danutelu said: Incearca sa-l instalezi in partitia C. Pare o metoda destul de penibila dar poate te ajuta. Pe mine m-a ajutat metoda asta acum ceva timp cand am incercat sa-mi bag un modpack si primeam crash, incearca si spune-ne daca ti s-a rezolvat problema. Quote
Recommended Posts