Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick pe server: Y0nuTz.[]
Cea mai mare realizare pe Bugged:  O realizare ar fi ca am primit lider la factiunea San Fierro Paramedic Department, iar a doua faptul ca Andrei mi-a dat clan-ul The Legends mie.
In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Hitman Agency, rank 1, 11 zile.
In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Am fost de doua ori in Taxi Los Santos, acolo am  strans 285 de zile.

De ce crezi ca meriti helper: Mi-as dorii aceasta functie deoarece imi place sa ajut playerii cu ce pot iar aceasta functie mi-ar da posibilitatea de ai ajuta cu mult mai multe.
Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: Acord acestui joc intre 2 si 4 ore.
Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Nu am un gand anume doar ca o sa am o responsabilitate mai mare, deci ca si pana acum doar ca functia de helper  aduce bucurie si totodata si responsabilitati.
Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Nu pot spune ca sunt perfect dar sunt diferit fata de altii prin comportamentul de care dau dovada.

Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile: Nu, nu am fost banat.
Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Nu, nu am primit.

Varsta reala: Am 17 ani,.
Ce alte jocuri joci?: Uneori mai joc Metin 2, dar preferatul meu ramane sa:mp-ul.
De ce iti place sa joci samp?: Imi place deoarece aici mi-am facut prieteni noi, am invatat sa impart cu putinul care l-am avut si cu altii.
Ce vei face dupa terminarea liceului?: Inca nu m-am gandit, dar sper ca la sfarsit sa iau o decizie buna.

Daca un player te intreaba cum poate juca Hunger Games, ce ii raspunzi?: Pentru a juca la Hunger Games ai nevoie de level 3 si 50 de ore jucate. 
Daca un player intreaba cum face sa-si ia job-ul de Farmer, ce ii raspunzi?: Tasteaza [/jobs], alege-ti job-ul dorit din lista, urmeaza checkpoint-ul de pe harta, iar odata ajuns acolo tasteaza [/getjob].
Daca un player intreaba cum aplica in factiunea News Reporters, ce ii raspunzi?: Pentru a aplica la acea factiune ai nevoie de level minim level 10 si o aplicatie pe panel.

• Thanks 2
  • Fok 1
Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp