Y0nuTz.[] Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Nick pe server: Y0nuTz.[] Cea mai mare realizare pe Bugged: O realizare ar fi ca am primit lider la factiunea San Fierro Paramedic Department, iar a doua faptul ca Andrei mi-a dat clan-ul The Legends mie. In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Hitman Agency, rank 1, 11 zile. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Am fost de doua ori in Taxi Los Santos, acolo am strans 285 de zile. De ce crezi ca meriti helper: Mi-as dorii aceasta functie deoarece imi place sa ajut playerii cu ce pot iar aceasta functie mi-ar da posibilitatea de ai ajuta cu mult mai multe. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: Acord acestui joc intre 2 si 4 ore. Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Nu am un gand anume doar ca o sa am o responsabilitate mai mare, deci ca si pana acum doar ca functia de helper aduce bucurie si totodata si responsabilitati. Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Nu pot spune ca sunt perfect dar sunt diferit fata de altii prin comportamentul de care dau dovada. Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile: Nu, nu am fost banat. Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Nu, nu am primit. Varsta reala: Am 17 ani,. Ce alte jocuri joci?: Uneori mai joc Metin 2, dar preferatul meu ramane sa:mp-ul. De ce iti place sa joci samp?: Imi place deoarece aici mi-am facut prieteni noi, am invatat sa impart cu putinul care l-am avut si cu altii. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Inca nu m-am gandit, dar sper ca la sfarsit sa iau o decizie buna. Daca un player te intreaba cum poate juca Hunger Games, ce ii raspunzi?: Pentru a juca la Hunger Games ai nevoie de level 3 si 50 de ore jucate. Daca un player intreaba cum face sa-si ia job-ul de Farmer, ce ii raspunzi?: Tasteaza [/jobs], alege-ti job-ul dorit din lista, urmeaza checkpoint-ul de pe harta, iar odata ajuns acolo tasteaza [/getjob]. Daca un player intreaba cum aplica in factiunea News Reporters, ce ii raspunzi?: Pentru a aplica la acea factiune ai nevoie de level minim level 10 si o aplicatie pe panel. 2 1 Quote
Recommended Posts