Dosent Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 Nick pe server: Cake Cea mai mare realizare pe Bugged: Prietenii devotați ai averea pe care am avut-o. In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?:Actual fac parte din National Guard și aproape acumulez rank 2. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Am stat cel mai mult în Las Venturas Paramedic Departament și am parasit-o deoarece nu-mi mai simțeam locul acolo. De ce crezi ca meriti helper: Sunt foarte loial, activ și știu că pot schimba pe server. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: In timpul săptămânii acord între 2-4 ore, iar în timpul weekend-ului acord în jur de 5-8 ore(fără sleep). Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Ajutarea serverului in scopuri bune este scopul meu principal. Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Nu pot spune că sunt diferi, în schimb eu mă consider o persoana loiala și cu un spirit de a ajuta foarte dezvoltat. Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile: Nu, nu am fost niciodată banat. Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Un singur jail pentru "DM". Varsta reala: Am varsta de 14 ani. Ce alte jocuri joci?: Mă mai joc Leauge of Legends și ocazional Counter Strike Global Offensive si Fortnite. De ce iti place sa joci samp?: Este un joc care mie unul mi-a schimbat viziunea și m-am făcut să înțeleg mult mai bine cum stau lucrurile chisr și "In Real Life". Am cunoscut foarte multe persoane, care acum sunt prieteni buni aici. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Doresc să urmez o facultate, nu m-am gândit însă pe care drum sa merg. Daca un player te intreaba cum poate juca Hunger Games, ce ii raspunzi?: @X, folosind [/gps] și apoi click pe "Hunger Games Arena". Daca un player intreaba cum face sa-si ia job-ul de Farmer, ce ii raspunzi?: @X, folosind [/jobs] apoi click pe "Farmer". Daca un player intreaba cum aplica in factiunea News Reporters, ce ii raspunzi?: @X, poti face o aplicație accesând whitepanel.bugged.ro/group/list , apoi click pe pictograma "Aplica!" Quote
Recommended Posts