EtheN Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Andrei.Varsta: 18.Autodescriere (~ 15 cuvinte): Sunt un baiat destul de harnic, ma am bine cu informatica si imi petrec foarte mult timp pe calculator, dar si in cluburi.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer: Nick : EtheNNivel : 24Nume folosite anterior: SkyleRVechime pe server: 5 ani aproape, am inceput sa joc pe acest server din ianuarie 2014.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu. Link cu faction history: Nu am avut factiuni pana acum.CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: andreidebuDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece acest clan are, daca nu ma insel, o vechime considerabila, cred ca dateaza de cand m-am inscris pe server si chiar mi-ar placea sa fac parte dintr-un astfel de clan.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Ajut clanul cu orice mi se cere sa fac.Esti de acord sa adaugi tagul AK. alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, sunt de acord.Esti de acord sa adaugi tagul AK. in joc pe server?: Desigur. Quote
Recommended Posts