FaneBriceag Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 Mi-am facut contul, dar am uitat parola pe care am pus-o la inceput si nu mi-a fost cerut niciun email. Cum o pot recupera ? Multumesc. Quote
danutelu Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 Daca dabea ti-ai facut contul mai bine iti creezi altul. La inregistrare e o rubrica unde introduci email-ul. Quote
HJA Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Fara email este greu, poti incerca sa faci un cont nou si sa faci ticket daca doresti. 3 Quote
Marlan Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Daca nu poti sa-l recuperezi, faci ticket sa-l stearga si il faci pe acelasi nume. Quote
empty_purple Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 Din câte ştiu eu, câmpul cu email-ul este obligatoriu, deci, există posibilitatea de a fi greşit adresa. Părerea mea este că dacă ai 10-12 ani, trebuie să-ţi faci un cont nou şi dacă ai peste 12 ani, să încerci mai multe parole înainte să-ţi faci un nou cont. Quote
Desire. Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Dacă nu ți-ai setat un e-mail pe cont, parola nu poate fi recuperată. Creează-ți un alt cont și ia-o de la capăt, de data asta setându-ți un e-mail, astfel încât dacă uiți parola, să o poți recupera. Quote
GoldWin_ Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Dupa cum a zis si Desire, daca nu ai email, nu poti recupera parola. Quote
maark Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Nu iti poti recupera parola. Poti sa iti faci un alt cont. Quote
Recommended Posts