Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Actual:[]Mishw27, altul nu am avut.

Varsta: Am varsta de 15 ani.

Ore jucate: 950 ore.

Level: 34.

Vechime pe server: Am vechimea de 2 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/[]Mishw27

Ce alte jocuri joci?: Nu mai am alte jocuri, SA:MP-ul este jocul principal.

Ai fost banat vreodata?: Nu.

Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii, dar foarte des, imi petrec timpul pe calculator.

Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana capabila sa respect pe cel care imi acorda respectul lui, sunt calma, nu pun nervii pe primul loc cand cineva greseste si nu stie cum sa faca. Ajut oamenii care imi acorda increderea lor, imi place sa ofer ajutorul cuiva, fara sa cer ceva in schimb. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat cel mai mult pana la rank 5, 56 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu. nu am mai fost in acest clan.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultima data, am fost in clanul Wolf.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteles bine cu, Misteru47,xProKiLL,TAjo,CaDiLLaC.

De ce crezi ca meriti in clan?: Eu cred ca merit, doarece pot sa ma acomodez intr-un grup de oameni foarte repede, sunt capabil sa respect gradele mai mari si sunt constiintos cand fac greseli. 

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: N1colas,EduardKING,Bujenica,Zed..,[]Alm0stCrazY[],Shakespeare,Navakowski,Sinner[]., mai sunt si altii.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Adrian, CoDeRED, Andrei.d, Noke@Official

Varsta:Am 16 ani.

Ore jucate:131 ore jucate la momentul actual

Level:15

Vechime pe server:Am inceput sa joc pe comunitatea Bugged (re.bugged) din anul 2014 pe diverse conturi/

Link profil panel:https://forum.bugged.ro/profile/103464-pressto/

Ce alte jocuri joci?:League Of Legends, Paladins si CS:GO.

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost niciodata banat.

Ce faci in timpul liber?:Imi place sa ma uit la anime-uri si sa desenez manga.

Descrie-te pe scurt:Salut, ma numesc Adrian, am 16 ani si locuiesc in Ploiesti. Studiez la un liceu tehnic din oras fiind in clasa a 10-a. In timpul meu liber imi place sa ma uit dar si sa desenez anumite personaje din anime. Sunt o fire energica si glumeata. Toata viata am trait pe principiul ,,Respecta si vei fi respectat,, ceea ce este esential.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Rank 2-30 zile in Taxi Los Santos.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost in clanul Aliance.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Desigur. Este printre cele mai folosite aplicatii ale mele.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Sunt in Saints(St.), iar precedentul lui a fost Angels Legion (AL).

Cu cine te intelegi din clan?: Yuno, Kuweit, Zooky, STVARGIRL etc.

De ce crezi ca meriti in clan?:Nu eu decid daca merit sau nu, liderul si co-liderul. Din aceasta aplicatie isi pot da seama daca merit un loc sau nu.Accept orice decizie.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Chiar si mai mult.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: []DaNN, Claudiaa, Yuno, H0LNEST, Stefan, Biaa, Bobilho etc.

Edited by PressTo
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): RevoW[] // anterior: kingOFmods

Varsta:17 ani.

Ore jucate: 

Level:20 

Vechime pe server: Aproximativ 3 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/RevoW[]

Ce alte jocuri joci?: WOT ( World of Tanks ), CS:GO, ETS2 si desigur sa:mp.

Ai fost banat vreodata?: Da.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ma ocup de comenzile pe care le am la o firma de design care imi ocupa cel mai mult timpul liber. Dar mai joc si fotbal / handball.

Descrie-te pe scurt: Mă numesc Ravan și am frumoasa vârstă de 17 ani. Locuiesc în orașul Focsani și am drept hobby " fotoshopatu ". De asemenea îmi plac filmele în special cele de acțiune și horror. În timpul liber îmi place să ascult muzică să ies cu prietenii și să joc samp. Dacă ar fi să vorbesc despre mine aș putea-o face ore în șir dar mai bine să vorbesc despre ce mi-ar fi plăcut să fac și nu am avut ocazia. Îmi plac foarte mult călătoriile de aceea m-am gândit cu ceva timp în urmă că mi-ar place să vizitez Egiptul, mă atrag piramidele și mi-ar plăcea să văd mormântul lui Tuthankamon. Ca fire sunt o persoană calmă și ambițioasă dornică de învățătură și de un caracter puternic.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat 28 zile, actuala factiune, obtinand rank 2 in aceasta.

Ai mai fost in [A]?: Da.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Absolut.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:  In momentul actual nu fac parte dintr-un clan, iar ultimul nu stiu cu exactitate cum se numea. 

Cu cine te intelegi din clan?:  K3ntXXL // Hunor[] // .DENiS

De ce crezi ca meriti in clan?  Eu cred ca, merit in clan, deoarece sunt un baiat foarte serios, respectuos si imi place foarte mult sa ii ajut pe cei din jur si prin astea 3 calitati, ma pot integra foarte usor in clan.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: yarder // SICHINSHOTMEONTIME // K3nntXXL 

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Stash (anterior Ramos].).

Varsta: 17 ani.

Ore jucate: 560 ore jucate.

Level: Dețin level-ul 28.

Vechime pe server: 2 ani.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Stash

Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri.

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat niciodata.

Ce faci in timpul liber?: În timpul liber ies cu prieteni si fac sport.

Descrie-te pe scurt: Sunt un caracter calm, serios si cu simțul umorului. Imi place linistea si ordinea, dar si sa ma distrez.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Național Guard cu rank-ul 5 părăsindo la 71 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, o am instalata in telefon.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in Young Republicans cu rank 2.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu multa lume dar in special cu DireWolf.

De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca este un clan respectat si nu oricine poate fi in el, de asemenea cred ca as fi potrivit pentru acest clan.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: DireWolf, Kerman, TheWizz, TriGGeR, OtoV, Navakowski, Sh0wn, Zooky, CivillianBoy, JaC, xMihai şi Jackson.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): banditcloud. , M.Ady06

Varsta: 14 ani.

Ore jucate: 140

Level: 13

Vechime pe server: 3 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/banditcloud.

Ce alte jocuri joci?: League of Legends

Ai fost banat vreodata?: Nu

Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii

Descrie-te pe scurt: O fire sociabila, sunt mereu cu glumele la mine si imi place sa imi fac noi prieteni.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Taxi LV, rank 1, 14 zile.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, dar daca voi fi acceptat, o voi folosi.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: NeverMind

Cu cine te intelegi din clan?: Cu toti membrii

De ce crezi ca meriti in clan?:  Deoarece sunt o persoana compatibila cu aproximativ toate cerintele acestui clan.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Nu, deoarece am un examen mare la care trebuie sa ma pregatesc.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: CivillianBoy, AlexBabil8n, .MicutzU. , IonutAkaMDF

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): WalLask nume actual, (nume anterioare RoHaN, KeNoBy, aDDoNis si xHector).

Varsta: Am vârsta de 17 ani.

Ore jucate: 885 de ore jucate.

Level: level 37.

Vechime pe server: 1 an jumate.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/WalLask

Ce alte jocuri joci?: Counter-Strike Global Offensive si SA-MP.

Ai fost banat vreodata?: Da, pe c-bug.

Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii la biliard si multe alte activităti.

Descrie-te pe scurt: Sunt un băiat cu cei 7 ani de acasă, pot spune că sunt un băiat glumet, muncitor dar si serios când este nevoie.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in FBI, rank 5 si 66 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu, desi  îmi doresc foarte mult să intru în acest clan.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul meu clan a fost Young Republicans.

Cu cine te intelegi din clan?: Bobillho, KugneT, Rinton, Kidda, BABANU si Vegito.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt un băiat de treabă, am multi prieteni în acest clan si am muncit din greu să pot avea o sansă de a intra în Alliance.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, chiar si mai multe.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: KugneT, Decath, Xonia, Zooky., Mettrix, Zebe21CAPITANU, Adrian, zKing, sonia, MaDaVSN, AlexxOwN, Keegan,  Bobillho, Rinton, Kidda, BABANU, Vegito si multi altii.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): SpeedHDD

Varsta: 16 ani.

Ore jucate: 874 de ore.

Level: 40.

Vechime pe server: 3 ani si 8 luni aproape.

Link profil panel: whitepanel.bugged.ro/profile/SpeedHDD

Ce alte jocuri joci?: Mai joc doar Counter-Strike: Global Offensive.

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ies pe afara si stau de vorba cu prietenii despe diverse subiecte, nu ma joc fotbal sau altceva, doar ne plimbam.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat normal, cu cei 7 ani de acasa, prietenos, sociabil atat in jocuri cat si in viata reala, imi place sa joc samp si sa pierd timpul cu prietenii asa cum am precizat mai sus.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat 71 de zile in factiunea Taxi SF si mi-a placut foarte mult.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost, dar sper sa am aceasta sansa.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu am folosit pana acum, dar o sa ma conformez cu placere.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In momentul de fata nu sunt in clan. Ultimul meu clan a fost Wolves.

Cu cine te intelegi din clan?: Nu pot sa spun ca sunt prieten cu cineva din clan, dar nici nu am nimic cu nimeni. Toti din clan mi se par foarte ok.

De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca sunt un player care se incadreaza in cerintele clanului si sunt convins ca nu o sa fac probleme sau certuri.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Nu "cred" ca pot, sunt sigur ca pot. Momentan am 22 de ore in ultimele 7 zile.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: DanuOfficial[] ; Mettrix ; Rares@MosCraciun si cam atat, cu respectivii colaborez cel mai des. 

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):haarpvedeta, nu am nick-uri anterioare.

Varsta:Am aproape 17 ani.

Ore jucate:455.

Level:18, dar am peste 350 de rp-uri.

Vechime pe server:Joc din 2017.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/haarpVEDETA

Ce alte jocuri joci?:Joc doar samp.

Ai fost banat vreodata?:Nu.

Ce faci in timpul liber?:Ies afara cu prietenii si joc samp.

Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana cu un simt al umorului foarte dezvoltat, imi place sa imi fac prieteni noi, si ma fac placut foarte repede in orice colectiv. Stiu cand trebuie sa fiu serios, si stiu si cand trebuie sa glumesc. Respect pe cel de langa mine.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Taxi Las Venturas, unde am fost si tester, rank 5, 60 de zile. Mai stateam dar s-a facut fuziunea si am decis sa ies.

Ai mai fost in [A]?: Nu, dar as fi foarte recunoscator daca mi s-ar da o sansa.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Sincer nu, dar voi folosi daca este nevoie.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Ultimul clan din care am facut parte a fost Wolves.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu DireWolf.

De ce crezi ca meriti in clan?:Consider ca am calitatile necesare pentru a face parte din acest clan, nu injur, nu imi bat joc de nimeni, si sunt foarte calm.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:MuzikStyle, DireWolf, Nicolle, Jmex.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):  faiNN, altul nu am avut.

Varsta: Am 17 ani.

Ore jucate: 1519.

Level: 60.

Vechime pe server: 2015-11-10.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/faiNN

Ce alte jocuri joci?: Ma joc doar samp.

Ai fost banat vreodata?: Nu am fost.

Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii si ma joc samp.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Mario, am 17 sunt din Craiova. Sunt o fire calma si prietenoasa cu care poti comunica fara probleme. Sunt un baiat ambitios, sincer, amuzant, de treaba, amabail si am cei 7 ani de acasa.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in taxi, rank 5 si 100 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu am fost, dar mi-as dori sa fac parte.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Momentan sunt in St. si am mai facut parte din TL.

Cu cine te intelegi din clan?: Rios.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarce sunt o persoana compatibila cu toate cerintele acestui clan.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Rios, RVMSES, Ramsy.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): ZuZuLeT3, nu am avut nick-uri anterioare.

Varsta: Am 17 ani.

Ore jucate: 985.

Level: 41.

Vechime pe server: Aproape 4 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/ZuZuLeT3

Ce alte jocuri joci?: In prezent, inafara de SA:MP mai joc doar League of Legends.

Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat deoarece am acumulat 3/3 warn-uri. Asta s-a intamplat cand abia incepusem sa joc pe server.

Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii in oras, ma uit la seriale / filme, iar acum pe timp de iarna merg la schi / snowboard.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat sociabil, matur, descurcaret si amun simt al umorului dezvoltat. Ma integrez destul de repede in colective noi si incerc sa imi fac prieteni oriunde. Imi place sa ofer respectul meu tuturor persoanelor pentru a ma putea intelege cu toti cat mai bine si pentru a arata ca sunt un om amabil si serios in care te poti increde.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Chiar factiunea din prezent, am rank 5 si 130 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Da, am iesit pe motiv: wipe.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: De cand m-am apucat acum in toamna am intrat in clanul Cross. si acum in prezent inca fac parte din acesta.

Cu cine te intelegi din clan?: Sergiu., TheDrop., Alexandra.S, Dawn.

De ce crezi ca meriti in clan?: Cred ca merit sa fac parte din acest clan deoarece sunt un player cu vechime pe server, cu un FH decent si un LP adecvat. Totodata si datorita comportamentului si activitatii mele pe acest server.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Sigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Sergiu., nemesys1., Maddnes, MosPapp, si toti cei din LSPD, respectiv clanul Cross.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):  Renex 

Varsta: 19

Ore jucate: 617

Level: 25

Vechime pe server: 3 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Renex

Ce alte jocuri joci?: Minecraft, foarte rar.

Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat.

Ce faci in timpul liber?: Ma joc SA:MP, ies cu prietenii la un suc, cu familia sau persoanele apropiate, merg la football.

Descrie-te pe scurt: Sunt o fire vesela, capabil de a lucra in echipa si imi place mult să joc fotbal cu prietenii. Respect persoanele care ma respecta si niciodată nu resping șansa de a ajuta pe cineva. Îmi place sa ma plimb cu prieteni si sa socializez cu ei. Timpul liber îl petrec cu familia și persoanele apropiate.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 50 de zile, Rank 5 : Taxi LV.

Ai mai fost in [A]?: Nu dar imi doresc foarte mult.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in Wolves , ultimul a fost Just For Friends.

Cu cine te intelegi din clan?: Andrei, EduardGH , xProKiLL, xCalibur, Aditza.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, istet si descurcaret si cred ca acest clan minunat are nevoie de oameni ca mine.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Alyn11@MosCraciun, Alyn95@Number1, .DENiS , MaryoCrz , ColdAslce, BlueMode si multi altii.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):

Varsta:Am varsta de 14 ani.

Ore jucate:Am 420 de ore .

Level:Am level 26.

Vechime pe server:Am vechimea pe server de 2-3 ani .

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/KewiNN

Ce alte jocuri joci?:Mai joc Farminsg Simulator 2015 si sa-mp.

Ai fost banat vreodata?:Nu , nu am fost .

Ce faci in timpul liber?:In timpul liber imi place sa ma joc sa-mp si sa ma duc cu prietenii la pescuit.

Descrie-te pe scurt:Salut ma numesc Stoinea Nicolae Valentin am varsta de 14 ani .Sunt din orasul Bucuresti localitatea Cernica.Sunt o persoana careia ii place munca in echipa si care nu lasa o treaba inceputa neterminata .

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult intr-o factiune am stat 50 de zile si rank 5. 

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost si imi doresc foarte mult.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da !

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:In momentul actual nu sunt in nici-un clan , dar am fost in clanul The Legend cu tagul TL.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu : Cosmin , Pustanu , eugen , iAli , Cadillac, shawn,Valentin,Owi ,Carmen,Eliott,Stafan16,Oleg,Deelay,Cv9,Xcalibur,Gabriela. 

De ce crezi ca meriti in clan?Merit in acest clan deoarece sunt foarte sociabil si foarte prietenos.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da pot .

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg cu : Valentin ,Cadillac,Andrei1274,Alias,Shawn,iAli,Owi,Carmen,Eliott,Stefan16,Oleg,Deelay,Cv9.Xcalibur,Gabriela ,Cosmin,Eugen , Pustanu,Maryus_77,Andrei.

Posted
Just now, KewiNN said:

Nickname pe server (+ anterioare):Ma numesc KewiNN si nu am mai avut alte nick-uri.

Varsta:Am varsta de 14 ani.

Ore jucate:Am 420 de ore .

Level:Am level 26.

Vechime pe server:Am vechimea pe server de 2-3 ani .

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/KewiNN

Ce alte jocuri joci?:Mai joc Farminsg Simulator 2015 si sa-mp.

Ai fost banat vreodata?:Nu , nu am fost .

Ce faci in timpul liber?:In timpul liber imi place sa ma joc sa-mp si sa ma duc cu prietenii la pescuit.

Descrie-te pe scurt:Salut ma numesc Stoinea Nicolae Valentin am varsta de 14 ani .Sunt din orasul Bucuresti localitatea Cernica.Sunt o persoana careia ii place munca in echipa si care nu lasa o treaba inceputa neterminata .

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult intr-o factiune am stat 50 de zile si rank 5. 

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost si imi doresc foarte mult.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da !

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:In momentul actual nu sunt in nici-un clan , dar am fost in clanul The Legend cu tagul TL.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu : Cosmin , Pustanu , eugen , iAli , Cadillac, shawn,Valentin,Owi ,Carmen,Eliott,Stafan16,Oleg,Deelay,Cv9,Xcalibur,Gabriela. 

De ce crezi ca meriti in clan?Merit in acest clan deoarece sunt foarte sociabil si foarte prietenos.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da pot .

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg cu : Valentin ,Cadillac,Andrei1274,Alias,Shawn,iAli,Owi,Carmen,Eliott,Stefan16,Oleg,Deelay,Cv9.Xcalibur,Gabriela ,Cosmin,Eugen , Pustanu,Maryus_77,Andrei.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): xSedan+anterior iPwned_

Varsta: 15 ani.

Ore jucate: 70.

Level:8.

Vechime pe server: 4 ani.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/xSedan

Ce alte jocuri joci?:Nu mai joc alte jocuri.

Ai fost banat vreodata?:Nu am fost banat.

Ce faci in timpul liber?:Prefer sa joc SA:MP sau sa ies cu prieteni afara.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat cu simt al umorului foarte dezvoltat si cu cei 7 ani de acasa,sunt de treaba,glumet si imi place sa-mi fac prieteni cu care sa rad.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am fost in HA 241 de zile,rank 5.

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost in Alliance.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Nu folosesc,dar o sa o folosesc daca voi fi acceptat.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Clanul actual este Saints,ultimul clan a fost Street Gang.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu foarte multi membri.

De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece nu intru sa fac scandal,vreau sa intru in clanul acesta pentru ca este unul cu potential si membri care isi vad de treaba lor.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:desigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Fabian,DeniiW0W,BellaBia,Andreiii,Sergiu.,Ioni+ alti.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Maxwell. (Pe green am avut "Maxwell" si "Marian.").

Varsta: Am 23 de ani.

Ore jucate: Am 1.200 de ore jucate.

Level: 40

Vechime pe server: Eu joc pe Bugged din anul 2013, foarte putin timp dupa ce sa deschis server-ul. M-am lasat de 2 ori de SA:MP datorita timpului, iar de cateva zile m-am reapucat, pentru a 3-a oara.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Maxwell.

Ce alte jocuri joci?: Eu joc doar SA:MP, si CSGO uneori.

Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber merg la sala de sport, practic foarte multe sporturi: de la sah pana alergat, fotbal, golf, drumetii, ski si multe altele. Imi place de asemenea sa ies in oras, cu prietenii la un pahar sau intr-un restaurant, de ce nu la un film.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Maximilien Marian. Sunt sociabil, glumet, ajut cu mare placere persoanele din jurul meu. In schimb, sunt incapatanat uneori. Lucrez in echipa foarte bine, dar sunt si autonom in munca pe care o practic zi de zi. In general, sunt foarte pesimist, cred ca din cauza caracterului meu. Vreti sa aflati mai multe despre mine? Va astept cu un mesaj pe server si va raspund la toate intrebarile pe care le aveti despre viata mea personala.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am fost in National Guard: am avut rank 5 si am stat 101 de zile.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt in nici un clan. Pe serverul "Green" eram in clanul [SeT].

Cu cine te intelegi din clan?: Nu am jucat SA:MP de aproximativ 2 ani. Numai ce m-am reapucat de cateva zile. Am impresia ca sa schimbat totul pe aici si nu mai cunosc pe nimeni. Dar pot spune ca ma inteleg cu Stefan16, Liar, .Yuno, Carmen.

De ce crezi ca meriti in clan?: Sunt o persoane care se intelege cu toata lumea. Daca merit sau nu? Raspunsul la aceasta intrebare cred ca voi o sa il dati.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Bineinteles.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Flavius, Florin, H0LNEST si multi altii.

PS: toata lumea de pe server ma confunda cu Maxwell (de pe serverul "red") fostul co-lider in News Reproters si helper cred.

Este o diferenta intre mine si el. Un "punct" care schimba totul.

Edited by Maximilien
Posted

Nickname pe server (+ anterioare):AppLe, Spooky.

Varsta:Am 14 ani.

Ore jucate: Am 981 aproape 1000.

Level:Am level 35.

Vechime pe server:Ma joc pe server din 2016.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/AppLe

Ce alte jocuri joci?:Ma joc CS:GO acum ca este gratis.

Ai fost banat vreodata?:Da.

Ce faci in timpul liber?:In timpul liber ies pe afara cu prietenii.

Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana ordonata, vorbareata capabila sa invinga orice provocare.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat 92 de zile in Taxi LV cu rank 5 si 69 zile in National Guard la fel rank 5.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Nu folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:In momentul actual sunt in clanul Wolf.(Wolves). Ultimul meu clan a fost King.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu Maria, Pustanu, Elena, Liar, Maxwell, Smoke, Deelay.

De ce crezi ca meriti in clan?Cred ca merit in clan deoarece nu sunt o persoana problematica.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:zVixay, Nicolle, ReeKool, LaurLord, IonutMod, .THUNDER.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): NANEmernic

Varsta: Am varsta de 18 ani.

Ore jucate: Pana in momentul actual am acumulat 694h jucate.

Level: Detin level 30.

Vechime pe server:  2016-08-31 22:15:18

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/NANEmernic

Ce alte jocuri joci?: Pe langa SA:MP mai joc si League Of Legends.

Ce faci in timpul liber?: Ma relaxez iesind in oras.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat cu simtul umorului, cu cei 7 ani de acasa, respectuos si ambitios. Imi place mult sa lucrez in echipa si sa imi dedic timpul afland cat mai multe lucruri care pot sa-mi dezvolte gandirea. Stiu cand sa fiu un 'baiat de caterinca' si cand sa acord seriozitate.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat 138days in Taxi San Fierro , rank 5.

Ai mai fost in [A]?:  Nu am mai fost niciodata in acest clan.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Desigur.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Am avut clanul meu.

Cu cine te intelegi din clan?: Kugnet si xProKill.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece am acumulat destula experienta pana in prezent si cred ca implinesc toate caracteristicile pentru a fi un membru [A]lliance. 

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, puteti sa-mi urmariti si activitatea. 

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: []Maryus77 . sTilo , Formidable , Sinister si multi altii.

Edited by Ramses1989
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Marius60, n-am nume anterior.

Varsta: Am vârsta de 16 ani.

Ore jucate: 1067 de ore.

Level: 35.

Vechime pe server: De 3 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Marius60

Ce alte jocuri joci?: CS:GO, Euro Truck Simulator 2.

Ai fost banat vreodata?: Da, am fost, din cauza unei greșeli.

Ce faci in timpul liber?: Mă joc SA:MP, ies pe afară cu prietenii.

Descrie-te pe scurt: Mă numesc Simion Marius, am vârsta de 16 ani și sunt din județul Dâmbovița. Studiez la liceul 'Vladimir Streinu' în clasa a 10-a. Sunt un băiat cu bun simț, cu un limbaj adecvat și cu cei 7 ani de acasă. În timpul liber mă joc SA-MP sau ies pe afară cu prietenii la un fotbal. Sunt pasionat de Matematică-Informatică și de mașini. Mă consider o fire liniștită, serioasă și glumeată când este momentul. În viitor, vreau să devin IT-st.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat 131 de zile, actuala facțiune San Fierro Paramedic Departament, rank 5 cu funcția de Tester.

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost, dar vreau.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt în clanul TL., însă dacă voi fi acceptat, voi pleca din el.

Cu cine te intelegi din clan?: Mă înteleg bine cu: Sergiu., BellaBia, DireWolf și mai mulți.

De ce crezi ca meriti in clan? Cred că merit în clan deoarece am acumulat experiență pe acest server și vreau să trec prin mai multe clan-uri.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, am în fiecare săptămână minim 30H pe săptămână.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Fabian, Ioni, Dipper și mulți alții.

Edited by SpuN.Official
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): HasTory

Varsta: 15 ani.

Ore jucate: 727

Level: 43

Vechime pe server: 2017-12-31

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/HasTory

Ce alte jocuri joci: Nu mai joc pe alte jocuri.

Ai fost banat vreodata?: Da am fost banat din cauza Teleport(Hack) 30 de zile.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ma joc SA:MP.

Descrie-te pe scurt: Simțul umorului, emotiv și optimist.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Pe contul acesta nu am fost in o factiune dar pe alt cont HICCUP am stat in Hitman 66 de zile pana la rank 4.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost in [A]. 

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu mai sunt intr-un clan anume deoarece am crezut ca voi fi acceptat in [A], ultimul clan a fost in TL.

Cu cine te intelegi din clan?: In clan ma inteleg cu []Iulian.

De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit in clan pentru ca sunt un om simplu si serios.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg cu: []Iulian, Andreiii, SkroLL, XenoPhobia, Mihaii, Pustanu, HiCCUP, Rios, Floopy.

Edited by .win.
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): .Orlando.07 si in trecut Marean01.

Varsta: 18 ani.

Ore jucate: Am 1641h jucate!

Level: 58

Vechime pe server: Joc de cand s-a deschis Red!

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Orlando.07

Ce alte jocuri joci?: Fifa si GTAV.

Ai fost banat vreodata?:Nu.

Ce faci in timpul liber?: Timpul liber mi-l petrec cu prietenii si familia.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Orlando Gabriel, am 18 ani si sunt o fire mai vulcanica cum spun prietenii! Imi place sa stau la PC si sa ies cu prietenii la fotbal, inot, etc! Am un comportament si o gandire matura, ceea ce cred ca ma ajuta foarte mult in  viata. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Rank 5 Taxi San Fierro cu 43 de zile in crestere.

Ai mai fost in [A]?: Nu am avut ocazia pana acum!

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:In momentul actual fac parte din clan-ul Wolf, ultimul clan fiind The Legends.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu RVMSES,

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece cred ca indeplinesc conditiile impuse de clan.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Winty, Sobieski, Xenophobia, RVMSES, dar in general ma inteleg cu toata lumea.

Edited by .Orlando.07
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare):Alex.Mnd (nume anterior "DanhiLLBlack").

Varsta:Am 19 ani.

Ore jucate:640

Level:30

Vechime pe server:Joc pe acest server din 3.02.2017

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Alex.Mnd

Ce alte jocuri joci?:Mai joc Fornite si Cs-Go.

Ai fost banat vreodata?:Sincer "Da".

Ce faci in timpul liber?:Pai sa zic asa, practic fotbal de 3 ani si sunt la echipa Localitati, acum astept sa termin studiile cu bine si sa ma apuc de munca.

Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat sociabil, calm care stie sa se impuna prin respect.Imi plac glumele dar in limita bunului simt.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Pe acest cont am stat in School Instructors r4 49 days.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost in acest clan "[A]".

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Ultimul clan a fost The Legends "Tl.".

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu cativa jucatori, sa zic asa ma inteleg bine cu toti, nu am o problema cu cineva.

De ce crezi ca meriti in clan?: Pai sunt un baiat activ caruia ii place sa socializeze foarte mult cu playeri de calitate si respectuosi.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Andrey_Mnd, Alin., KingKong, mai am dar cu acesti baieti ma inteleg foarte bine, mai ales ca Andrey e varul meu.

Edited by DanhiLLBlack
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): JaC

Varsta: 17 ani

Ore jucate: 1028

Vechime pe server: Pe white (red) joc din 2014. Pe blue (rpg) aproape de cand s-a deschis.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/JaC

Ce alte jocuri joci?: CS:GO si Fortnite

Ai fost banat vreodata?: Da, pe motiv 3/3 warns.

Ce faci in timpul liber?: Fac sala/Citesc/Ma plimb.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat simplu de 17 ani. Invat la Colegiul Stefan Odobleja din Craiova, in clasa a 11-a, am o inaltime de 1.83m, parul negru, ochii caprui.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat si inca stau in factiunea Taxi Las Venturas. Rank 5 si 175 zile.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Momentan sunt in clanul Saints. Fostul meu clan a fost King.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu toata lumea, nu am conflicte cu nimeni.

De ce crezi ca meriti in clan?: Merit sa intru in [A] pentru ca sunt un player activ si indeplinesc cerintele impuse.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Hunor, Deelay, Pustanu, Denis, RVMSES

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Sunet, anterior: SouNNNNd.

Varsta:Am varsta de 16 ani.

Ore jucate:Am acumulat 2215 de ore jucate pana in prezent.

Level:Detin level 50.

Vechime pe server:Joc din 2014-07-31 cu mari pauze.

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/SuNeT

Ce alte jocuri joci?:Nu joc alte jocuri.

Ai fost banat vreodata?:Acum  vreo 2-3 ani, da.

Ce faci in timpul liber?:Am multe activitati pe care le fac in timpul liber, cele mai uzuale sunt iesitul prin parc, prin baruri sau la o "samanta" si, desigur, statul la calculator.

Descrie-te pe scurt:Din punct de vedere moral sunt o persoana ok, cu bun simt, glumet si respectuos. Mereu ating ceea ce imi propun si mereu incerc sa pastrez o anumita armonie cu persoanele din jurul meu. Am momente de timiditate, dar si de indrazneala, nu sunt un om foarte schimbator si imi place sa ma inteleg bine cu toata lumea, sa cunosc diferiti oameni si sa-mi fac prieteni.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult am stat in News Reporters, 128 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Acum foarte mult timp, da.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Nu, dar o sa incep sa-l folosesc daca este asa de esentiala.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:[R] a fost ultimul meu clan.

Cu cine te intelegi din clan?: Din clan ma inteleg cu Deelay, Zero, Maxwell, Carmen., RVMSES si altii pe care nu mi amintesc.

De ce crezi ca meriti in clan?: Merit in clan deoarece cred ca am toate calitatile unui membru din acest clan. 

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg cu .Fast, Deelay, Carmen., RVMSES, TiCo_, Rares, si altii pe care nu mi amintesc in momentul de fata.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): St3

Varsta: Am 19 ani.

Ore jucate: 1477 de ore jucate in momentul aplicarii.

Vechime pe server: Joc pe server din data de 4 octombrie 2015. 

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/St3

Ce alte jocuri joci?: Momentan, doar CS:GO si League of Legends

Ce faci in timpul liber?: In general imi place sa imi ocup timpul liber stand la PC, unul dintre hobby-urile mele fiind programarea in C++ si Decrypting-ul.

Descrie-te pe scurt: Imi place sa lucrez in echipa cand este nevoie, nu am o problema cu acest lucru. Sunt o persoana sociabila, deschisa, cu simtul umorului, mereu in cautare de experiente noi si incerc sa invat cat mai mult posibil din acestea. De asemenea sunt o fire ambitioasa, iar daca imi pun un scop in minte, de cele mai multe ori il duc la bun sfarsit. Imi place sa glumesc, sa-i fac pe ceilalti sa rada, insa toate acestea pana la limita bunului simt. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea actuala, Hitman Agency, 80 zile in momentul aplicarii, rank 5. 

Ai mai fost in [A]?: Nu am avut inca aceasta placere.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da. Am folosit-o in trecut si inca o folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu fac parte din nici un clan, am fost rank 6 in clanul The Cross Family timp de 100 de zile.

Cu cine te intelegi din clan?: Consider ca ma inteleg cu toti membrii, nu am avut si nu am probleme cu nimeni.

De ce crezi ca meriti in clan?: Consider ca bunul simt si respectul necesar si sunt demn de a face parte din acest clan foarte respectat pe server, ce are niste membrii exceptionali, cat si o conducere foarte bine pusa la punct. 

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Rinton, Hewitt, Sial, Adryan, _Elena_, DominiC. si multi altii. 

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Andrew.

Varsta: 16 ani.

Ore jucate: 781 ore.

Level: 36.

Vechime pe server: Joc pe acest server din 2016.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Andrew.

Ce alte jocuri joci?: Lol si CS:GO.

Ce faci in timpul liber?: Joc fotbal.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, glumet in limita bunuli simt, sunt acea  persoana careia ii place sa isi faca prieteni noi peste tot.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Rank 5 si 60 days.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Desigur.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In prezent nu sunt intr-un clan si nu mai stiu care a fost ultimu meu clan.

Cu cine te intelegi din clan?:  Shawn, Stefan16, BellaBia, Iulian, etc.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece este un clan de top si as vrea sa fac parte din el si sa cunosc persoane noi.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Kewinn, Shawn, iulian, Andrei1274, Andrei_69, etc.