Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Jocker_xd

Varsta: 18 ani!

Ore jucate: La momentul actual 786 ore!

Level: 26!

Vechime pe server: Aproximativ 3 ani!

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Jocker_xD

Ce alte jocuri joci?: GTA V!

Ai fost banat vreodata?: Nu!

Ce faci in timpul liber?: Ma plimb cu masina !

Descrie-te pe scurt: Am cei 7 ani de acasa si stiu ce vreau!

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in San Fierro Paramedic Departament , Rank 5 si am acumulat 60 days!

Ai mai fost in [A]?:  Nu!

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu , dar , o voi folosi!

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Acum nu ma aflu intr-un clan , dar ultimul clan a fost clanul Wolves!

Cu cine te intelegi din clan?:  Nu prea cunosc membrii din acest clan!

De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca am o vointa putenica si pentru c aimi doresc extrem de mult!

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da!

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: .Alias , Andrei 1274 , Andrew...

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Actual: .Alias, anterior: Allan[]. 

Varsta: 17 ani. 

Ore jucate: 295 ore jucate. 

Level: Am level 21.

Vechime pe server: Joc pe acest server din 2015.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Alias

Ce alte jocuri joci?: Ets 2 și CS:GO. 

Ai fost banat vreodata?: Nu. 

Ce faci in timpul liber?: Ies pe afara cu prieteni și îmi place sa joc fotbal. 

Descrie-te pe scurt: Sunt un băiat cu cei 7 ani de acasă, glumeț în limita bunului simt, îmi place sa comunic, sa îmi fac prieteni noi și sunt o persoana căreia ii place sa își ajute prietenii în situații dificile. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Rank 5, 50 days factiunea actuala. 

Ai mai fost in [A]?: Nu am avut aceasta ocazie. 

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc. 

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Clanul meu actual este: The legenda cu tag-ul TL. 

Cu cine te intelegi din clan?: Cu Shawn, BellaBia, Cv9, stefan16 și mulți alții. 

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt o persoana sociabila și imi place sa îmi ajut prietenii.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. 

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Andrew. , Shawn, Cadillac, Stefan16, Aroxol, etc. 

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Marius60.

Varsta: Am vârsta de 16 ani.

Ore jucate: 1102 ore.

Level: 36.

Vechime pe server: 3 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Marius60.

Ce alte jocuri joci?: Mai joc CS:GO și Euro Truck Simulator 2.

Ai fost banat vreodata?: Da, din cauza că l-am lăsat pe fratele meu la calculator și a făcut Auto-Clicker.

Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii la un fotbal, citesc o carte.

Descrie-te pe scurt: Mă numesc Marius, am vârsta de 16 ani și sunt din județul Dâmbovița. Pe viitor vreau să devin IT-st, studiez la liceul 'Vladimir Streinu', pe profilul Matematică-Informatică. În timpul liber mă joc SA:MP, ies cu prietenii la un fotbal, citesc o carte, cânt la Acordeon. Sunt o persoană respectuoasă, isteață, serioasă și elegantă. Sunt pasionat de muzică și de artă.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat cel mai mult în San Fierro Paramedic Departament (actuala facțiune), rank 5, 139 de zile și cu funcția de Tester.

Ai mai fost in [A]?: N-am mai fost niciodată pe acest server, dar vreau.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt în clan-ul Wolf, dacă voi fi acceptat, voi părăsi clan-ul.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu BellaBia, Sergiu., Deelay și cu majoritatea.

De ce crezi ca meriti in clan? Cred că merit în acest clan, deoarece am acumulat experiență pe acest server și vreau să ajung într-un clan bun.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, în fiecare săptămână am minim 30H jucate.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Fabian, Ioni, Sergiu., BellaBia, Deelay și mulți alții.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Jermen, Sasha[.]

Varsta: Am varsta de 18 ani.

Ore jucate: Am 972 de ore jucate.

Level: Detin level 38.

Vechime pe server: 2 ani.

Link profil panel: https://forum.bugged.ro/profile/131971-jermen69/

Ce alte jocuri joci?: Joc doar SA:MP.

Ai fost banat vreodata?: N-am fost banat niciodata.

Ce faci in timpul liber?: Ma distrez cu prietenii sau joc SA:MP.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Stefan, am 18 ani, sunt o fire glumeata, cu un comportament ok si cu cei 7 ani de acasa. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:

Ai mai fost in [A]?:  Nu.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in EvilCats, ultimul clan a fost King.

Cu cine te intelegi din clan?:  Cu Florentin.

De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit in clan, deoarece am un FH bun, multe ore si  un comportament ok.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Florentin, AppLe, Siri, Yankee, _BaUnTy_ si multi altii.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): FARAONUL... ,Max_777, zLavinia, SamiSa.

Varsta: Am varsta de 17 ani.

Ore jucate: 1161.

Level: 34

Vechime pe server: Din 2016 sunt pe acest server.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/FARAONUL...

Ce alte jocuri joci?: CS.GO, Farming Simulator 19.

Ai fost banat vreodata?: Da, deoarece a fost greseala la un admin si am facut ticket si am luat unban.

Ce faci in timpul liber?: Joc fotbal, stau pe SA:MP, cant. 

Descrie-te pe scurt: Salut ma numesc George am varsta de 17 ani si imi place sa joc fotbal. Respect oameni care ma respecta, sunt amuzant si distractiv.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:  School Instructors LV (rank 5) 86 zile.

Ai mai fost in [A]?:  Nu, nu am fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt intr-un clan acum. Am fost in Queen and King [QK] .

Cu cine te intelegi din clan?: Nu cunosc asa bine playeri din clan dar as dori sa ii cunosc.

De ce crezi ca meriti in clan? Nu merit in clan doar ca  ma atrage acest clan.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:  2doi, Biaa, Rembo, Xoxo.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): KoseN.

Varsta: Am varsta de 13 ani.

Ore jucate: 195.

Level: 17.

Vechime pe server: Am aproximativ 4 luni pe acest server, insa pe comunitate am aproximativ 2-3 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/KoseN.

Ce alte jocuri mai joci: FIFA 19, The Last of Us, Rocket League,  Uncharted 4 si multe altele.

Ai fost banat vreodata?: Da, mi-a fost spart contul si am fost banat pe motiv ,,Abuz de functie''.

Ce faci in timpul liber?: Ma joc pe Play Station 4, pe calculator, socializez cu prietenii si ma joc fotbal.

Descriete pe scurt: Sunt un baiat responsabil, serios, cu cei sapte ani de acasa, caruia ii place sa socializeze si sa se joace diferite jocuri.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea Las Venturas Paramedic Departament, unde am acumulat rank 5 si 53 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu.

Folosesti telegram? (aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Desigur.

In ce clan esti in momentul actual/care a fost ultimul clan: Nu fac parte din niciun clan momentan, iar ultimul clan in care am fost este The Cross Family.

Cu cine te intelegi din clan?: Momentan nu pot spune ca ma cunosc foarte bine cu mai nimeni din clan, dar daca ar fi o persoana aceea ar fi Valentin.., fostul meu lider.

De ce crezi ca meriti in clan: Deoarece sunt un player activ, cu simtul umorului si am acumulat experienta jucand pe aceasta comunitate.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, in acest moment am aproximativ 40 de ore in last seven.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Danii., Razvan, [STEFAN], _Elena_, y0ze.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare😞 Biaa..

Varsta: 16 ani.

Ore jucate: Aproape 500

Level: 24

Vechime pe server: Din anul 2016.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Biaa.

Ce alte jocuri joci?: Nu prea mai joc altceva.

Ai fost banat vreodata?: Nu

Ce faci in timpul liber?: Ascult muzica, ies cu prietenii in oras, ma joc samp si pictez.

Descrie-te pe scurt: Mă numesc Bianca, sunt genul de persoana serioasa, care dacă vrea sa fie respectata, respecta la randul sau.Sunt o persoana sociabila, cu simțul umorului și prietenoasa.Nu suport nesimțirea și minciuna. Am un simt de echipa foarte bine dezvoltat și îmi place întotdeauna sa mă implic în diferite acțiuni, evenimente.Sunt o persoana căruia îi place sa lucreze cinstit iar ceea ce mă caracterizează este bunul simt.Sunt o fata glumeata, îmi place sa îmi fac prieteni noi mereu și sa cunosc oameni, îmi plac foarte mult jocurile și sa i respect pe cei din jurul meu.O sa încep cu faptul ca sunt o persoana obișnuita, cu preocupări normale.Sunt optimista și mă consider o persoana norocoasa din multe puncte de vedere

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat in Taxi Ls pana la rank 5 si am acumulat 62 days.

Ai mai fost in [A]?: Da, odata..dar am fost data afara.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: TL. a fost ultimul meu clan.

Cu cine te intelegi din clan?: Cv9[], Kenhy, Ramsy, Carmen, Biannca.

De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca, sunt o persoana care merita un clan bun.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Cv9[], Madara, Wind, Jermen, Kenhy, []DaNN, Bryce, Lydia.

Edited by Biaa.
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare):JabbaWakizz JabbaWakizz.NAMTW, JabbaWakizz@ONFIRE

Varsta:16 ani

Ore jucate:1023

Level:45

Vechime pe server:Joc pe server din 2015 

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/JabbaWakizz

Ce alte jocuri joci?:Lol rareori și cs GO la fel de rar, cam odată la 2 luni

Ai fost banat vreodata?:Nu, dar sancționat am fost cu warn dar mi am învățat lectia

Ce faci in timpul liber?:Ies pe afara, stau la pc sau stau cu familia sa ne uitam la ceva

Descrie-te pe scurt:Ma numesc Daniel, am 16 ani. 

Sunt o persoana carismatica, cu simțul umorului, foarte serioasa când vine vorba de munca în echipa. 

Învăț la liceul auto Dimitrie Leonida din județul Constanța pe profilul de mecanica auto

Când îmi voi termina studiile voi dori sa plec afara pentru a avea un trai mai bun, un salariu mai bun, sa cunosc oameni noi, sa vad locuri noi, sa învăt limbi noi și cel mai important sa îmi pun abilitățile de mecanic auto la treaba

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat cel mai mult în The Rifa cu 44 de zile și rank 5

Ai mai fost in [A]?: Nu,nu am mai fost în [A] și consider ca e ocazia perfecta pentru a întra în acest clan

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Acum sunt în clanul [AIM] 

Cu cine te intelegi din clan?: Ma înțeleg foarte bine cu K3nntXXL și cu Roger

De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca merit în acest clan deoarece este cel mai dorit clan de pe server și vreau sa îmi fac mai multi prieteni în acest clan și sa învăț niște lucruri noi din acest clan. Consider ca merit o șansă în acest clan deoarece nu sunt mulți din clan care au un FH frumos în mafii și vreau sa dispară acest lucru

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Orele nu sunt problema pentru mine

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:K3nntXXL, Roger Mont3Kill2, Tranky, Raluca, VD0GONEMANSHOW și cu Shown

Edited by Kosovoy.BELEAUA
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): RiNNEGAN[], Senal

Varsta: 17 ani.

Ore jucate: 773

Level: 32

Vechime pe server: Joc pe acest server de aproximativ 3 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/RiNNEGAN[]

Ce alte jocuri joci?: League of Legends, Skyrim, Subnautica.

Ai fost banat vreodata?: Da, pentru 3/3 warn-uri, pe serverul Blue.

Ce faci in timpul liber?: Stau pe calculator, ies pe afara cu tovarasi, petrec timp alaturi de familie.

Descrie-te pe scurt: Sunt un o fire glumeata, ador animalele, sunt irascibil de fel, ma integrez usor in noi colective, motto-ul meu in viata este "ma respecti, te respect si eu la randul meu". 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat 100 de zile, avand rank 5.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ma aflu in clanul EvilCats.

Cu cine te intelegi din clan?: LightSquare, Cv9, Florin, Roli, Moldova.

De ce crezi ca meriti in clan?: Ma pot integra usor in noi colective cum am mentionat mai sus, sunt o fire glumeata si sociabila si imi place sa am parte de noi experiente.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: LightSquare, DAMY, Madara, Wind, zVixay, Cogi.

Edited by RiNNEGAN[]
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): actual - Desire, anterior - .Andreei

Varsta: Am 17 ani.

Ore jucate: Am 1750 de ore jucate.

Level: Dețin level 55.

Vechime pe server: Am o vechime pe server de aproape 4 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Desire

Ce alte jocuri joci?: Nu joc altceva, joc decât SA:MP.

Ai fost banat vreodata?: Pe acest cont nu, doar pe primul cont când am intrat pentru prima dată pe server.

Ce faci in timpul liber?: În timpul liber prefer să ascult muzică, să mă uit la seriale și să ies cu prietenii.

Descrie-te pe scurt: Mă numesc Andrei, am 17 ani, sunt un tip de treabă, prietenos, sincer și care știe de glumă, un tip care ajută pe oricine atunci când are nevoie pentru că, așa cum spune un proverb, 'ce dai, aia primești'.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult timp l-am petrecut în facțiunea Taxi LS acumulând rank 5 și 97 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Pe acest cont nu.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Momentan nu folosesc această aplicație, dar dacă voi fi acceptat, cu siguranță o voi folosi.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt în niciun clan în momentul de față, ultimul clan din care am făcut parte a fost The Legends.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu Florin, Bobillho, Ramsy, TheDrop, Cv9, []Iulian, Aditza., Dawn, Deelay și mulți alții.

De ce crezi ca meriti in clan?: Consider că merit să fac parte din acest clan deoarece, așa cum am spus și la descriere, sunt un tip de treabă și prietenos, și totodată un jucător activ al acestui server care nu creează probleme și își vede de treaba lui.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, în următoarea perioadă de timp o să joc mult mai mult.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: zKing, Larisa, Cv9, Dawn, PMC., Ramsy, Deelay etc.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Stri, (Erik20 si Stri_Erik21)

Varsta: Am 15 ani.

Ore jucate: 1367

Level: 40

Vechime pe server: 2 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Stri

Ce alte jocuri joci?: Cs:Go, Forza Horizon 4 si PUBG

Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat vreo data

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ma joc pe PC sau ies afara cu prietenii

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Erik, am 15 ani si sunt din Bistrita. Sunt un tip de treaba, glumet si  cu capul pe umeri. Hobby-ul meu preferat este sa ma joc pe PC.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in FBI, 119 zile, rank 5.

Ai mai fost in [A]?:  Nu am mai fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu folosesc, dar il descarc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ultimul meu clan a fost Green Legend[GG]

Cu cine te intelegi din clan?: Cu Vigilante, Elena si Andrada..

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece am jucat mult pe acest cont, am fost in multe factiuni si am LP-ul gol.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: MAIN, Vigilante, []Rebeca[], Aluna, Stefan si []Daria[]

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Decath, (Kenderick).

Varsta: Am 15 ani.

Ore jucate: 470.

Level: Am level 25.

Vechime pe server: Din anul 2017.

Link profil panel: https://forum.bugged.ro/profile/155989-decathh/

Ce alte jocuri joci?: Nu prea mai joc alt ceva.

Ai fost banat vreodata?: Da.

Ce faci in timpul liber?: Joc fotbal, stau pe SA:MP.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Alexe, am 15 ani, sunt din Focsani, sunt o persoana  serioasa, ambitioasa, sunt amuzant, respect pe cine ma respecta  si imi place sa joc fotbal.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in School Instrucors San Fierro rank 5 , 100 de zile.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Am facut parte din clanul [R].

Cu cine te intelegi din clan?:  KugneT, Rios, Ramsy.

De ce crezi ca meriti in clan?: Cred ca merit in acest clan, deoarece am acumulat experienta pe acest server si vreau sa ajung intr-un clan bun.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: KugneT, Wallask, Luis.REAL., Volp. 

Edited by Decathh
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): [Sergiu]

Varsta: Am 16 ani.

Ore jucate: 895 Ore.

Level: 32

Vechime pe server: Vreo 3-4 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/[Sergiu]

Ce alte jocuri joci?: CS:GO si League of Legends.

Ce faci in timpul liber?: Ies cu prieteni pe afara si merg la sala.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Sergiu si am 16 ani. Imi place sa-mi petrec timpul liber iesind cu prietenii in oras si jucandu-ma diferite jocuri video, in special SA:MP. Sunt prietenos si foarte sociabil, am simtul umorului, dar pot fi serios cand e nevoie.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: rank 5 si am stat 73 zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu am nici un clan momentan si nu imi amintesc ultimul clan in care am fost.

Cu cine te intelegi din clan?: Nu cred ca ma inteleg cu cineva din clan.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt un player activ.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: DreamKiller, Gladios si cam atat.

Edited by DennisM
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): GLADiOS@SangeDeTaur si nick-urile anterioare sunt: GLADiOS. si JULIAN@L0VESTE

Varsta: Am varsta de 17 ani.

Ore jucate: 730

Level: 31

Vechime pe server: Joc pe Bugged de aproximativ 4 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/GLADiOS@sangedetaur

Ce alte jocuri joci?: Mai joc League of Legends, FIFA 19 si CS:GO.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa ies cu prietenii sa fumez o narghilea, sa joc fotbal si sa ma joc pe calculator.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Stefan si am varsta de 16 ani. Sunt o fire calma si sunt foarte respectuos si prietenos cu cine merita. In timpul liber imi place sa ma joc pe calculator si sa ies in oras cu prietenii sau sa joc fotbal. Am simtul umorului, dar sunt serios cand este nevoie. Vreau sa-mi fac prieteni noi pe unde ma duc si ii ajut pe toti ce imi cer ajutorul cat imi sta in putinta. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Las Venturas Police Departament, unde am fost rank 5 si am acumulat 101 zile.

Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost si anul trecut in acest clan.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt in niciun clan in momentul actual si nu imi amintesc exact in ce clan am fost ultima oara.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg destul de bine cu Andrei si cu Rinton.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deorece am o experienta foarte mare pe server si ca am mai fost anul trecut in acest clan si a fost o experienta frumoasa.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: [Sergiu], Dreamkiller, Nicolle, .Mihail, ReeKool.

Edited by stefancomaniciu123
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): P3rs3u

Varsta: 27

Ore jucate: 2551

Level: 54

Vechime pe server: Joc de 3 ani si jumatate.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/P3rs3u

Ce alte jocuri joci?: Mai joc cs 1.6, Dota.

Ai fost banat vreodata?: Nu am fost.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber joc SAMP si ies prin oras.

Descrie-te pe scurt: Sunt o fire glumeata, cu bun simt si imi place sa ajut.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat 10 zile rank 1. 

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in Saints.

Cu cine te intelegi din clan?: Shackalo[]

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt o persoana sincera si destul de activ pe server.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Shackalo[], .TalentVIP.

•  
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Mihnea.  (+anterioare SPiNK, KnowN KennyS, inKyz.)

Varsta: Am varsta de 15 ani.

Ore jucate: Am 2165 de ore jucate.

Level: Am level 47.

Vechime pe server: Detin acest cont din 2015.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Mihnea.

Ce alte jocuri joci?: Joc Sa:Mp, League Of Legends si CS:GO.

Ai fost banat vreodata?: Da.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa ma intalnesc cu prietenii sau sa stau la calculator.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Mihnea, am 15 ani si sunt din Iasi. Imi plac sporturile, jocurile pe calculator si mersul pe afara. Sunt o persoana vesela, imi fac prieteni repede si imi place sa lucrez in echipa. Cam atat despre mine in cateva cuvinte.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat 122 de zile, rank 5 in Las Venturas Police Departament.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt in nici un clan si ultimul meu clan a fost The Legend.

Cu cine te intelegi din clan?: Din clan ma inteleg cu TheDrop. , Kenhy, Dawn, HoBBo, Carmen.

De ce crezi ca meriti in clan?: Eu as crede ca merit sa intru in clan, deoarece ma stradui sa fiu cat mai activ, incerc sa ajut cu orice si am experienta pe server.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Desire, Ramsy, Faithen.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): []clau. (anterioare: EmiX, []Edward)

Varsta: 16

Ore jucate: 1484

Level: 41

Vechime pe server: 4 ani (aproape)

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/[]clau.

Ce alte jocuri joci?: csgo (hvh), rocket league

Ce faci in timpul liber?:  Ascult muzica, ies cu prietenii pe afara.

Descrie-te pe scurt: Pai.. ma numesc Claudiu, sunt din Prahova si am 16 ani. Eu m-as descrie o persoana calma, sociabila si prietenoasa. Imi place sa glumesc si sa cunosc oameni cu, care pot sa am o discutie si care nu sunt suparaciosi. Nu imi place sa las treburi neterminate, mi se pare de prost gust.  Nu imi plac prietenii falsi, adica cei care te cheama doar cand au nevoie de ajutor si dupa te lasa cu ochii in soare. Am practicat fotbal timp de 1 an dar m-am lasat din cauza unor probleme..

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: FBI (139 zile)

Ai mai fost in [A]?: Da (cu username-ul EmiX)

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, dar mai rar.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Saints

Cu cine te intelegi din clan?:  LightSquare.

De ce crezi ca meriti in clan?: Pai.., am un FH bun si sunt activ.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Cerbul, LightSquare, Cv9

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Ionut[] .Ionut Chinezul

Varsta: 17 ani

Ore jucate:1740

Level: 53

Vechime pe server: 3 ani

Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Stely.[]

Ce alte jocuri joci?: fifa si cs go

Ai fost banat vreodata?: nu, nu am fodt banat

Ce faci in timpul liber?: deobicei ma plimb cu amici merg prin club si la fotbal

Descrie-te pe scurt: salut sunt Stely am 17 ani sunt din Valcea inalt de treaba si descurcaret

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 91d fbi

Ai mai fost in [A]?:  Nu

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): da

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Saints

Cu cine te intelegi din clan?:  Febz si Hunor

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt o fire colectiva si cu un fh frumos pentru acest clan

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: desigur

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: []Laur. George.[] Febz Redhood Hunor[] JaC Alyn95

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): drayeN, RaduAdv, .Luca, iTerroR, KomBaT.

Varsta: 18

Ore jucate: 1352

Level: 50

Vechime pe server: Pe 27 fac 3 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/DrayeN

Ce alte jocuri joci?: cs 1.6, league of legends.

Ce faci in timpul liber?: Îmi plac foarte mult plimbările în aer liber, să urmăresc seriale și puțin samp.

Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana cu simtul umorului si imi place sa ii fac pe cei din jur sa rada. Sunt o fire energica, imi place sa ma implic in multe activitati si sa descopar lucruri noi. Sunt o persoana muncitoare, imi place sa duc lucruriile la bun sfarsit si cat de bine pot. Ofer respectul care mi se ofera si am cei sapte ani de acasa. Imi place munca in colectiv deoarece unde sunt multi fiecare vine cu cate-o idee, de unde si proverbul: unde-s multi puterea creste, dar ma descurc destul de bine si singur.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Rank 5 - 81 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu, n-am mai fost și chiar aș dori să fac parte din acesta.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu folosesc, dar dacă este nevoie o să mă conformez la cerințele clanului.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: .Sk a fost ultimul clan și în momentul actual nu sunt în niciunul.

Cu cine te intelegi din clan?:  Nu cunosc membrii din clan, nu am niște legături foarte stranse cu aceștia, cateva discuții doar atat.

De ce crezi ca meriti in clan?: Consider că sunt un băiat serios, fidel și respectuos și aș merita o șansă, nu o să vă dezamăgesc.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: []DaNN, R4ZZVAN, Stefan, Cv9[], nu am stat foarte mult la discuții cu jucătorii, îmi place să fiu la loc meu și să evit discuțiile pentru că este cel mai bine.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Tranky (+ Tranki. + Tranquilaboy)

Varsta: 16 ani.

Ore jucate: 1533

Level: 50

Vechime pe server: 4 ani.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Tranky

Ce alte jocuri joci?: CS:GO, Euro Truck Simulator 2, C.O.D s.a.m.d.

Ai fost banat vreodata?: Da, in luna ianuarie/februarie a anului 2018 pentru folosirea unui mod ilegal.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber prefer sa invat pentru medicina deoarece se aproprie cu pasi mari bacul.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat foarte ambitios, am cei 7 ani de casa si ma consider o persoana sociabila, o persoana cu care poti avea un dialog intreg. Imi place sa fac sporturi diverse cum ar fi fotbalul, sa alerg, tir cu arcul s.a.,dar imi place si sa ies zi de zi cu prietenii, sa ne distram si sa imi fac viata cat mai frumoasa deoarece doar una am.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in S.I. S.F., timp de 105 de zile avand rank 5.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul [AIM].

Cu cine te intelegi din clan?:  Cu majoritatea celor din clan. Toti ma cunosc si ma considera o persoana de treaba.

De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca merit in acest clan deoarece am un Faction History destul de frumusel, am un comportament adecvat si imi doresc de foarte multa vreme sa ajung aici, in  acest clan.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, joc peste 10 ore cu mult in fiecare saptamana.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Mont3Kill2, Rover, Lennon, zKing, Liar, VD0G, Doryw0w, Dan[], Larisa, Veronica, Deelay, Ramsy s.a.m.d.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): WalLask nume actual, (nume anterioare RoHaN, KeNoBy, aDDoNis si xHector).

Varsta: Am vârsta de 17 ani.

Ore jucate: 950 de ore jucate.

Level: level 38.

Vechime pe server: 1 an jumate.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/WalLask

Ce alte jocuri joci?: Counter-Strike Global Offensive si SA-MP.

Ai fost banat vreodata?: Da, pe c-bug.

Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii la biliard si multe alte activităti.

Descrie-te pe scurt: Sunt un băiat cu cei 7 ani de acasă, pot spune că sunt un băiat glumet, muncitor dar si serios când este nevoie.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in FBI, rank 5 si 66 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu, desi  îmi doresc foarte mult să intru în acest clan.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Actual sunt în Seraphim Family.

Cu cine te intelegi din clan?: Bobillho, KugneT, Rinton, Kidda, BABANU si Vegito.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt un băiat de treabă, am multi prieteni în acest clan si am muncit din greu să pot avea o sansă de a intra în Alliance.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, chiar si mai multe.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: KugneT, Decath, Xonia, Zooky., Mettrix, Zebe21CAPITANU, Adrian, zKing, sonia, MaDaVSN, AlexxOwN, Keegan,  Bobillho, Rinton, Kidda, BABANU, Vegito si multi altii.

• Fok 1
Posted
  • Nickname pe server (+ anterioare): Nickname-ul pe care-l folosesc în momentul de față, este Papp.. Am avut când m-am apucat de acest server ( prin 2016 ) nickname-ul „LuKs”, iar în Crăciunul acela mi-am pus „LuKs.SPiRiDUS”, era la modă în perioada aceea și mi s-a părut funny.
  • Varsta: Am vârsta de 17 ani.
  • Localitate: Locuiesc în orașul Uricani, un oraș din județul Hunedoara.
  • Ore jucate: În momentul de față am 158 ( m-am apucat recent, acuma o lună, aveam 70 si ceva de ore, pe acolo ).
  • Level: Dețin level 25.
  • Vechime pe server: În mod normal mă joc din 2016, dar m-am lăsat de multe ori, mi se lua cheful sau nu mai aveam timp. M-am apucat de joc serios în luna Decembrie.
  • Link profil panelhttp://whitepanel.bugged.ro/profile/Papp.
  • Ce alte jocuri joci?: Mă mai joc League of Legends, pe lângă SA:MP.
  • Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat niciodată.
  • Ce faci in timpul liber?: Ies afară cu prietenii, merg la prietenă, mă joc pe PC și diferite activtăți prin care să-mi implic prietenii și apropriații.
  • Descrie-te pe scurt: Păi, pot spune că sunt o persoană sociabilă, îmi place să mă fac plăcut de toate grupurile în care mă integrez sau persoanele cu care socializez, nu-mi place să fiu „certârețul grupului”, am cei 7 ani de acasă, nu folosesc un limbaj neadecvat și consider că am un comportament exemplar. Îmi place să-mi fac prieteni noi, sunt destul de glumeț și serios atunci când este cazul, știu când să tac și când să vorbesc, cu cine să-mi permit unele chestii și nu-mi plac persoanele care se cred „centrul Universului”.
  • Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Sunt în momentul de față în News Reporters (rank 5), am mai făcut parte din Taxi LS, unde am stat 40 de zile și Rank 2 ( multe FW-uri, deoarece nu mergem la ședințe ).
  • Ai mai fost in [A]?:  Nu, nu am mai făcut parte din acest clan.
  • Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Momentan nu am această aplicație, o să o flosesc în viitor, dacă o să am un scop.
  • In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: În momtul de față, fac parte din clanul Real World (.Raw]).
  • Cu cine te intelegi din clan?: Cu Sergiu. și ZuZuLeT3, sunt tovarășii mei din real.
  • De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece mă consider un player activ, sunt serios, nu am sancțiuni, pot spune că am un comportament exemplar și datorită faptului că nu vă strică un membru ca mine ( mă refer cu un FH decent, o activitate ok și deloc scandalagiu ).
  • Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Acuma am 8 ore în ultimele 7 zile deoarece am avut niște probleme în familie.
  • Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Sunt mulți, nu sunt chiar atât de cunoscuți: Elijah, Sergiu., ZuZuleT3, Stefan., H0LN3ST, STARGIRL, s.a.m.d.
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Actualul este IusteeN si am mai avut Iustinell si Iustin.

Varsta: 15 ani.

Ore jucate: 1228 ore jucate.

Level: 54.

Vechime pe server: Ma joc din data de 14.07.2015.

Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/IusteeN

Ce alte jocuri joci?: Mai rar joc si CS:GO sau League of Legends.

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost.

Ce faci in timpul liber?: Ies pe afara cu prietenii sau ma joc pe calculator.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat calm, intelegator si cu care ai ce vorbi daca iti doresti. Cel mai mult ma deranjeaza atunci cand o persoana minte si ma face sa-mi pierd foarte repede increderea in el. Iubesc sa ies pe afara si sa ma distrez, petrecand timp cu prietenii mei, dar si sa ma joc pe calculator/

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in School Instructors LV cu rank 5 si respectiv 85 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Da, prin 2016.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): O am in telefon, dar nu vorbesc cu nimeni pe ea.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu fac parte dintr-un clan, iar ultimul clan in care am fost este al unui prieten si am uitat cum se numeste.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu toti, nu am avut vreodata un conflict cu niciunul dintre ei.

De ce crezi ca meriti in clan?: Cred ca merit in clan deoarece am ceva experienta, sunt serios, responsabil si foarte prietenos. Nu sunt genul de om care sa creeze probleme, stau in banca mea si imi vad de treaba.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, doar ca momentan nu am mai avut PC-ul de pe 22 decembrie si abia astazi l-am primit, deci am 0 ore last 7.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Formidable, zKing, Larisa.