Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Nickname-ul in prezent este Hawake iar Nickname-urile  anterioare sunt Gguci, GhOsT77, Cristiian, .Laurentiu.

Varsta: Am varsta de 17 ani.

Ore jucate: Am 1145 de ore jucate.

Level: Detin nivelul 40.

Vechime pe server: Prima conectare pe acest server a fost pe 2015/7/27.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Hawake

Ce alte jocuri joci?: In general doar FIFA 2019 cu prietenii si SA:MP.

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat.

Ce faci in timpul liber?: Imi petrec timpul liber jucand SA:MP si iesind cu prietena/prieteni.

Descrie-te pe scurt: Am 17 ani si locuiesc in Oltenita judetul Calarasi. Sunt o prsoana simpla si matura. Imi place ca tot sa decurga asa cum trebuie si nu ma las batut cand imi propun ceva, imi place foarte mult sa-mi fac prieteni si sa ne intelegem bine.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am atins numarul de 177 de zile rank 5 in LSPD.

Ai mai fost in [A]?: Nu am fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Inca nu folosesc aplicatia telegram, daca voi fii acceptat o voi folosi cu incredere.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:  Fac parte din clan-ul Seraphim Family( .Si ), iar ultimul clan a fost  TheLegends ( TL ).

Cu cine te intelegi din clan?: Ma integ foarte bine cu ZuZuLeT3, restul nu prea ii cunosc foarte bine.

De ce crezi ca meriti in clan? Am simtit nevoia de a aplica in Alliance pentru ca sunt o presoana matura si imi doresc  sa ma fac cat mai cunoscut pe server.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, am in ultimele 7 zile 33 de ore jucate.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Cel mai bun prieten este JONN.InimaDeLeu, Winty, ColdAslce, VolP, Zenq.75.

Edited by Hawake
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Nickname-ul actual este StefaNNN[] , nu am mai avut alte nickname-uri.

Varsta: Am varsta de 18 ani.

Ore jucate: Am 60 de ore jucate.

Level: Am level 9.

Vechime pe server:Pe server joc de 1 luna, dar SA:MP ma joc de 5 ani.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/StefaNNN[]

Ce alte jocuri joci?: League of Legends si Fortnite.

Ai fost banat vreodata?: Nu , nu am fost banat.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber , ies afara cu prietenii la un fotbal si ma joc pe PC.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat sociabil , matrur , descurcaret si cu un simt al umorului dezvoltat. Ma integrez foarte repede in grupuri noi si incerc sa imi fac prieteni oriunde. Sunt calm in orice situatie , inainte de a lua o decizie importanta gandesc fiecare lucru. Imi place sa ofer respectul meu tuturor persoanelor pentru a ma putea intelege cu toti cat mai bine si pentru a arata ca sunt un om amabil si serios in care te poti increde.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: LV Paramedic este prima mea factiune , si as dorii sa stau in ea 100 days.

Ai mai fost in [A]?: Nu , nu am mai fost. Si as vrea sa mi se acorde o sansa.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da , folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu fac parte din nici un clan.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu Shawn , Shackalo[] , Stefan16 , Florentin , DireWolf si altii.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece vreau sa imi fie acordata o sansa intr-un clan bun.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Shawn , Shackalo[], []ValentiN, ValentiNN.. , Alias. , CaDiLLaC si altii.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Bulaa

Ore jucate:1870 de ore jucate.

Level: Am nivel 56.

Vechime pe server: 2 ani.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Bulaa

Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri.

Ai fost banat vreodata?: Da.

Ce faci in timpul liber?: Sunt elev momentan.  Practic sala de ceva timp. Cam astea sunt ocupațiile mele in timpul liber, si evident ma joc Sa:Mp. 

Descrie-te pe scurt: Sunt un tip glumeț,  sociabil, ajut când este nevoie de mine atunci când este nevoie de cineva. Imi place foarte mult sala, cu asta mă ocup de aproximativ 1 an, si imi place foarte mult sa imi fac prieteni. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Los Santos Police Departament,  rank 5, 47 zile.

Ai mai fost in [A]?:  Nu.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu fac parte din nici un clan momentan.

Cu cine te intelegi din clan?:  Nu pot spune ca ma inteleg cu nimeni momentan.

De ce crezi ca meriti in clan? Sunt o persoana putin mai diferită prin caracter si comportament.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Am in last 7 aproximativ 30 de ore.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: SENJKOL, Ștefan,  H0lnest,  valik$$$.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Seelow

Varsta: Am 17 ani.

Ore jucate: Am 2060 de ore jucate.

Level: Am level 60.

Vechime pe server: 2014

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Seelow

Ce alte jocuri joci?: Mai joc CS:GO, Fifa 19, GTA 5 Online si ocazional LoL.

Ai fost banat vreodata?: Am primit 2 banuri 'prostesti', unul pentru spam pe [/live] in 2016 si pentru autoclicker care va disparea din lp peste cateva saptamani.

Ce faci in timpul liber?: Depinde, daca e vara ies foarte mult afara, iar pe timpul scolii timpul il impart in 3 parti: invatat / scris, jucat si iesit pe afara.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat calm, ce nu creeaza probleme, nu mint niciodata, un baiat muncitor, la scoala am rezultate foarte bune datorita perseverentei si a ambitiei mele.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat 163 zile, rank 5 in SFPD in 2018 si 126 zile, rank 5 SFPD in 2017.

Ai mai fost in [A]?: Am mai fost de 2 ori.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Il pot descarca usor, nu ar fi o problema.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu sunt in vreun clan.

Cu cine te intelegi din clan?: Nu prea ne cunoastem personal, insa o putem face cu cea mai mare placere!

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt de ceva vreme pe server si acest clan mereu va avea 'ceva' special in el, si-a facut un renume inca de la deschiderea serverului iar aici sunt numai oameni 'mari' pe acest server si doresc sa ma alatur lor!

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: zKing, []Cily[], .Robert., []Mihai[], []Radw[]. Mai sunt cativa, insa nu mai joaca SA:MP.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): []Alexutz.

Varsta: Am varsta de 19 ani.

Ore jucate: 624 ore jucate.

Level: Am nivelul 30.

Vechime pe server: 2 ani.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/[]Alexutz

Ce alte jocuri joci?: Fortnite, League Of Legends, CS:GO.

Ai fost banat vreodata?: Da, pentru aimbot. (Desi am LP-ul gol).

Ce faci in timpul liber?: Timpul liber il petrec pe afara.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Cristian, sunt pasionat de jocuri video printre care si SA:MP. Sunt genul de persoana care nu cedeaza usor, sunt capabil sa lucrez in echipa, dar si pe cont propriu. In situatiile dificile, raman calm si incerc sa gasesc o solutie. Nu suport persoanele false.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat rank 5, 72 zile.

Ai mai fost in [A]?: Da, am mai avut placerea de a fi.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Folosesc telegram.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Fac parte din clanul KOV Family.

Cu cine te intelegi din clan?: Doar cu Rvmses actual.

De ce crezi ca meriti in clan?: As dori sa ma reintorc in clan pentru a repeta experienta avuta in trecut.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot juca si mai mult.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: xAmonk, xDoarSev, LilBro, D3stroyer.

Edited by []Alexutz
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Andrei. 

Varsta: Am varsta de 18 ani.

Ore jucate: 177 de ore.

Level: 16.

Vechime pe server: Joc pe buGGed din 2014 dar m-am mutat recent pe white.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Andrei.

Ce alte jocuri joci?: League of Legends, Euro Truck Simulator , CS:GO.

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat.

Ce faci in timpul liber?: Imi place sa imi petrec timpul liber in oras cu prietenii, imi place sa socializez pe retele de comunicare, imi  place sa ma relaxez la PC si sa joc fotbal cu prietenii. 

Descrie-te pe scurt: Salut! Ma numesc Andrei, am 18 ani si locuiesc in localitatea Radovanu, judetul Calarasi. In viitor doresc sa termin si o facultate. Consider ca in zilele noastre studiile adevarate avanseaza omul. Ca multor persoane, nici mie nu prea imi place scoala, dar nu avem altceva de ales. Îmi place sa ies cu prietenii la un suc, totodata imi plac si sporturile, ca de exemplu fotbalul. Daca trebuie sa-mi fac o autocaracterizare, pot sa zic ca sunt un baiat prietenos, glumet dar si serios. Imi plac oamenii sinceri si devotati, nu cei cu doua fete. Nu am multi prieteni, dar cei pe care ii am ii consider prieteni adevarati. Consider ca prietenii sunt cei mai importanti pe lângă familie. Pe ei te poţi baza atat in bine cat si in rau, bineinteles daca sunt cei adevarati. Imi place sa lucrez în echipa, sa ajut alţi oameni cu ce pot. Pot sa spun ca sunt un băiat de treaba, daca vreau sa obtin ceva, imi place sa lucrez pentru acel ceva.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Aceasta este prima mea factiune, in prezent sunt membru de 65 de zile in aceasta detinand functia de co-leader.

Ai mai fost in [A]?: Nu.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu fac parte din niciun clan.

Cu cine te intelegi din clan?: Shawn, Razvi12, Shackalo[], Stefan16, ValentiN.., CaDiLLaC, Micutzu, Eliott.

De ce crezi ca meriti in clan?: Eu cred ca merit in acest clan deoarece sunt o fire sociabila, glumeata si educata.Imi place sa incerc ceva nou si atractiv.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:  Ma inteleg foarte bine cu: Stefan16, ValentiN.. si Shawn.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):Black. -acutal , BlackList_Ro-anterior.

Varsta:Am 16 Ani

Ore jucate:Am 576 de ore jucate .

Level:Am level 25

Vechime pe server:Acest cont este creeat de mine in anul 2014

Link profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/Black.

Ce alte jocuri joci?:fifa.

Ai fost banat vreodata?:Nu

Ce faci in timpul liber?:Ies cu preteni/iubita ,joc samp.

Descrie-te pe scurt:Ma numesc Badea Gabriel-Viorel ,Sunt din Brasov si am 16 ani ,sunt o persona cu bun simt,respect ,si simt al umorului.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 50 de zile in LVPD.

Ai mai fost in [A]?: Nu ,dar mi-as dori.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:Sunt in clanul The Gentleman.

Cu cine te intelegi din clan?: Shawn, Liar, .MicutzU.

De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca as vrea sa evoluez pe server.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur ca pot

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Shawn, Liar, .MicutzU. asos xdelta rolo drexel p3rs3u  iali.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): White - DaniADV.

Varsta: Am 14 ani.

Ore jucate: Am 847 ore, Level 29.

Vechime pe server: Contul este efectuat in anul 2017.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/DaniADV

Ai fost banat vreodata?: Nu

Ce faci in timpul liber?: Ies in oras cu prietenii.

Descrie-te pe scurt :Ma numesc Zota Daniel, Am fost nascut in Moldova, dar m-am mutat in Romania, mai ales in Asau si am 14 ani ,sunt o persoana cu un bun simt fata de alti oameni mai mari de cat mine, sunt un om care rade mult l-a o gluma.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Cel mai mult am stat in Las Venturas Paramedic Departament, cu rankul 5 si 43 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu, dar posibil sa fiu.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da                                                                                                                                                  In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:  In momentul de fata nu sunt in niciun clan, dar asi vrea sa fiu in acest clan.                                          De ce crezi ca meriti in clan? Eu cred ca merit in clan deoarece: sunt un om de treaba si cu un bun simt foarte evoluat.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur, pot chiar mai mult.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Cel mai mult ma inteleg cu AtoM@OFFiCIAL, cu Eduard. si cu Hidan.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):  Nick anterior ..Alex

Varsta: Am varsta de 21.

Ore jucate: Detin 400 de ore jucate.

Level: Detin level 30.

Vechime pe server: Am o vechime de 3 ani.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/(Alexandru

Ce alte jocuri joci?: Mai joc ocazional CS:GO si Deceit.

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost.

Ce faci in timpul liber?:  In timpul meu liber ma relaxez si petrec putin timp cu prieteni.

Descrie-te pe scurt: Un băiat sincer, destul de modest, prietenos și niciodată egoist. Îmi place să lucrez în echipa și să duc lucrul la bun sfârșit. Urăsc minciuna și oamenii falși, sunt pasionat de înot și tennis. Tot timpul încerc să învăț din greșeli și dacă nu îmi reușește un lucru îl iau de la început.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat 69 days, rank 5 in factiune F.B.I.

Ai mai fost in [A]?:  Da am mai fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Am sa o folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Clan-ul meu actual este [AIM].

Cu cine te intelegi din clan?:  Cu Florin.

De ce crezi ca meriti in clan? Am o vechime si cosider ca asta este un plus pentru mine,  si sunt o fire buna si prietenoasa. 

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg bine cu Dezzy, Lauur, Mark, Keo. 

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):

Varsta:Am varsta de 15 ani.

Ore jucate:La momentul actul am 1202 ore jucate.

Level: Am nivel 42.

Vechime pe server: Am o vechime de aproape 4 ani.

Link profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/CrX

Ce alte jocuri joci?:Mai joc Euro Trucks 2, CS:GO, PUBG, Gta V si Fornite.

Ai fost banat vreodata?:Nu am fost banat vreodata.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ma duc cu prietenii si tatal meu la pescuit.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat cu bun simt si mereu la locul sau. Ma descurc in situatii critice si nu ma dau batut niciodata. Imi place sa pescuiesc si sa joc fotbal.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat 32 de zile si am avut un rank 4. Acolo am avut si prima functie de tester.

Ai mai fost in [A]?: Nu , nu am mai fost in acest minunat clan.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da. Folosesc aceasta aplicatie.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clan-ul The Legends si ultimul clan a fost The Teen Family.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu Vegito si Liar.

De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca sunt un om serios si bine intentionat.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Avand in vedere ca am 60:00 /07:00 in raportul factiunii. 10 ore nu este mai nimic pentru mine.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Rollo, []Winty, Vegito, zKing, Larisa, Eduard. , 0ctavian ,Liar, ValentiN.., SKRiLL, Y0nuTz.[], Andreea2000 , ExtremeDeagle, N_I_K , Acx , XoXo. 

Posted (edited)
On 2/13/2019 at 12:45 AM, Cioriia Florin said:

Nickname pe server (+ anterioare):AlexSTR, Catalyn.Faraon,Killah., Christian[XLX]

Varsta:Am varsta de 15 ani.

Ore jucate:La momentul actul am 1202 ore jucate.

Level: Am nivel 42.

Vechime pe server: Am o vechime de aproape 4 ani.

Link profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/CrX

Ce alte jocuri joci?:Mai joc Euro Trucks 2, CS:GO, PUBG, Gta V si Fornite.

Ai fost banat vreodata?:Nu am fost banat vreodata.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ma duc cu prietenii si tatal meu la pescuit.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat cu bun simt si mereu la locul sau. Ma descurc in situatii critice si nu ma dau batut niciodata. Imi place sa pescuiesc si sa joc fotbal.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat 32 de zile si am avut un rank 4. Acolo am avut si prima functie de tester.

Ai mai fost in [A]?: Nu , nu am mai fost in acest minunat clan.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da. Folosesc aceasta aplicatie.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clan-ul The Legends si ultimul clan a fost The Teen Family.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu Vegito si Liar.

De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca sunt un om serios si bine intentionat.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Avand in vedere ca am 60:00 /07:00 in raportul factiunii. 10 ore nu este mai nimic pentru mine.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Rollo, []Winty, Vegito, zKing, Larisa, Eduard. , 0ctavian ,Liar, ValentiN.., SKRiLL, Y0nuTz.[], Andreea2000 , ExtremeDeagle, N_I_K , Acx , XoXo. 

Edited by Cioriia Florin
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Ezel, /.Antonio sau Antonio7.

Varsta: am varsta de 14 ani.

Ore jucate: am acumulat aproape 300 de ore jucate.

Level: am level 15, dar RP-uri destule.

Vechime pe server: am jucat pe serverul Green sub numele de Antonio7 in urma cu mult timp, recent m-am reapucat dupa o pauza destul de lunga, acum 4 luni.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Ezel

Ce alte jocuri joci?: mai joc Counter-Strike 1.6, dar mai rar.

Ai fost banat vreodata?: da, insa in urma cu cel putin 2 ani si nu pe acest cont.

Ce faci in timpul liber?: in timpul liber ma joc SA:MP, ies pe afara cu verii mei si in rest mai nimic.

Descrie-te pe scurt: sunt un prieten loial, curajos si in care te poti baza oricand. Nu imi place sa las treburile neterminate sau sa dezamagesc o persoana. Ma acomodez repede in grupuri noi si incerc sa fac pe toti sa ma placa in felul in care sunt.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: cele mai multe zile de cand m-am reapucat le-am acumulat in factiunea LV Paramedic Departament (70 de zile), cu rank 5.

Ai mai fost in [A]?: nu, nu am mai fost. 

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): nu, dar o sa folosesc daca este nevoie.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: in momentul de fata nu fac parte dintr-un clan, ultimul clan din care am facut parte a fost clanul Wolf.

Cu cine te intelegi din clan?: pot spune ca ma inteleg destul de bine cu colega mea de factiune, Lydia.

De ce crezi ca meriti in clan?: consider ca merit sa intru in acest clan deoarece stiu sa respect o persoana si pentru ca sunt destul de matur la varsta mea.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: da, pot cu siguranta aduna mai multe.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: momentan decat cu colegii mei din factiune, nu prea am prieteni, sunt mai selectiv.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Shino, CuxPer, Genove, Bentley

Ore jucate: Am 638 de ore.

Level: Am level 27.

Vechime pe server: Joc cam de 1 an jumate.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Shino

Ai fost banat vreodata?: Da, pentru c-shot/c-bug.

Ce faci in timpul liber?: Mai ies cu prieteni in oras si merg la fotbal.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc George am 17 ani si sunt din Suceava, sunt o persoana sociabila si capul pe umeri si cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa joc fotbal si tenis. Sunt un baiat care stie sa aprecieze un prieten si glumet.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in The Italian Mafia, rank 7 si 60 days

.Ai mai fost in [A]?: Nu.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:  Nu sunt in nici un clan si ultimul clan a fost Independents league.

Cu cine te intelegi din clan?:  Nu am tangente cu nimeni din clan.

De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit in acest clan deoarece sunt un baiat cu un comportament decent si cred ca merit o sansa in acest clan.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg bine cu LucGMM, Apolo si multii alti.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): .Alin.

Varsta: Am varsta de 15 ani, face 16 peste cateva luni.

Ore jucate: Am 1000 de ore jucate.

Level: Am level 36.

Vechime pe server: De aproximativ 1 an.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/.Alin.

Ai fost banat vreodata?: Nu.

Ce faci in timpul liber?: Joc SA:MP si ma duc cu prietenii la fotbal.

Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana simpla, care mai incearca din cand in cand lucruri noi si nu ies din evidenta. Am simtul umorului dezvoltat si sunt o fire foarte optimista. Imi place sa imi fac prieteni noi, sa cunosc cat mai multe personalitati si sa invat cat de mult pot de la fiecare. Am un caracter mai dur pentru ca am invatat sa pierd, sa castig si sa imi gandesc fiecare miscare pe care o fac in viata, pe langa astea, ma simt bine in pielea mea si cred ca asta este cel mai important.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Los Aztecas, rank 5 si 51 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul Army Knights.

Cu cine te intelegi din clan?:  Nu am tangente cu nimeni din clan.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece am un comportament ok si stiu sa respect.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg bine cu Samara., ZmEuRiXX, KRAWIUS, AlexOfficial, kayNe., Sial, Alex.Gabriel99, P.G, ZeBe21CAPITANU, Alvaro@ONFIRE, Casian, CipriaNNN, Jabba, Alex.Mnd, etc.

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Tyller. ; [TheKiller] ; RixoN ; Shield

Varsta: 17

Ore jucate: 3156 ore

Level: 60

Vechime pe server: 3 ani.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Tyller.

Ce alte jocuri joci?: Nimic momentan.

Ai fost banat vreodata?: Da.

Ce faci in timpul liber?: Joc samp.

Descrie-te pe scurt: Sunt o fire comunicativa si isteata.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Los Vagos (rank 5)  68 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu, dar daca este nevoie imi fac cont pe telegram.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: AIM

Cu cine te intelegi din clan?: Momentan nu cunosc pe nimeni.

De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca sunt o persoana deschisa si vreau sa imi fac prieteni noi.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Martin. ; CiprianZ ; Alvaro@ONFIRE ; etc.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): applyw0w

Ore jucate: 1077.

Level: 40.

Vechime pe server: Am o vechime de 4 ani.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/appLyw0w

Ce alte jocuri joci?: Nu prea mai joc,ocazional CS:GO

Ce faci in timpul liber?: Prefer sa ies afara cu prietenii sa ma distrez alatur de ei,dar si statul pe SaMp ma relaxeaza.

Descrie-te pe scurt: Sunt o fire modesta,cu cei 7 ani de acasa,daca imi doresc un lucru muncesc din greu prentru al obtine,incerc sa iau singur unele decizii fara a depinde de cineva si am simtul umorului in limita bunului simt,nu prea imi place sa ma descriu,îi las pe altii sa o faca.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 67 de zile,rank 5 in Taxi unde am primit si functia de tester.

Ai mai fost in [A]?: Nu,dar poate am ocazia acum.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:La momentul actual in clanul ".Ak47".

Cu cine te intelegi din clan?: RVMSES,in rest nu cunosc dar mi-ar face placere sa-i cunosc.

De ce crezi ca meriti in clan?:Asta nu depinde de mine,eu cred ca merit o sansa deoarece sm calitatiile necesare clanului si pentru al ajuta cu ce imi sta in puteri.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur,si mai mult.

Enumera cativa playeri de pe server cu care teintelegi:Sunt foarte multi,Thecr4zy,Alessia..[],[]AlmostCrazy[],Rixon si multi altii.

Edited by applyw0w
Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): Death. in trecut si acum am Sorin.[Prime].

Varsta: 20

O jucate: 534

Level: 27

Vechime pe server: Aproape 4 ani, dar cu un pic de pauza.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Sorin.[Prime]

Ce alte jocuri joci?: Fs 19

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat niciodata.

Ce faci in timpul liber?: Timpul liber mi-l petrec la pc, cu prietenii, familia sau facand lucruri practice.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Sorin, am frumoasa varsta de 20 de ani. Sunt o persoana foarte calma, imi place sa ajut, sa respect si fac ca totul sa fie bine.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Taxi LV, am avut rank 5 si 117 zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu folosesc, dar daca este nevoie, rezolvam imediat.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Acum sunt in clanul The Lions, ultimul clan a fost [AIM].

Cu cine te intelegi din clan?:  Desire, Razvi12 si cu majoritatea cu care am avut am avut tangenta.

De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca sunt serios, imi place sa muncesc si sa respect.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Sigur ca da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Death., Diavola99, Desire si multi altii.

Edited by Sorin.[Prime]
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): AlexMario[]

Ore jucate: 3171

Level: 62

Vechime pe server: 3 ani

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/AlexMario[]

Ce alte jocuri joci?:Cs:Go Fifa Fortnite

Ce faci in timpul liber?: MA duc la antrenamentele de fotbal si ies cu prietenii pe afara

Descrie-te pe scurt: Sunt o fire calma , intelegatoare , glumeata . Am cei 7 ani de acasa.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: In FBI rank 5- 45 de zile , am sters fh

Cu cine te intelegi din clan?:  BellaBia. Desire mai multi.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este clanul care m-a atras de pe acest server

De ce crezi ca meriti in clan? Nu depinde de mine.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi Alekzz.01, []DaNN  sunt mai multi

Posted
5 minutes ago, Alex Mario Neymar said:

Nickname pe server (+ anterioare): AlexMario[]

Ore jucate: 3171

Level: 62

Vechime pe server: 3 ani

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/AlexMario[]

Ce alte jocuri joci?:Cs:Go Fifa Fortnite

Ce faci in timpul liber?: MA duc la antrenamentele de fotbal si ies cu prietenii pe afara

Descrie-te pe scurt: Sunt o fire calma , intelegatoare , glumeata . Am cei 7 ani de acasa.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: In FBI rank 5- 45 de zile , am sters fh

Cu cine te intelegi din clan?:  BellaBia. Desire mai multi.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este clanul care m-a atras de pe acest server

De ce crezi ca meriti in clan? Nu depinde de mine.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi Alekzz.01, []DaNN  sunt mai multi

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):.Andrei_B

Varsta:Am 18 ani.

Ore jucate:236

Level:17

Vechime pe server:2 ani.

Link profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/.Andrei_B

Ce alte jocuri joci?:Nu mai joc alte jocuri.

Ai fost banat vreodata?:Nu, nu am fost banat niciodata.

Ce faci in timpul liber?:In timpul liber, fac muzica si ma joc SA:MP.

Descrie-te pe scurt:Ma numesc Buzatu Andrei,am 18 ani si sunt din localitatea Todiresti judetul Iasi. Sunt o persoana calma,prietenoasa , am respect pentru cei mai mari ca mine, in timpul liber imi place sa ies cu prietenii afara si sa ne distram, jocul meu preferat este SA:MP, am cei sapte ani de acasa si ma integrez repede intr-un colectiv.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult am stat in Las Venturas Paramedic Department cu rank 3, 35 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost niciodata in A.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):Da, folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:In momentul actual sunt in clanul AIM si ultimul meu clan a fost TLG.

Cu cine te intelegi din clan?: Din clan ma inteleg foarte bine cu Rinton.

De ce crezi ca meriti in clan?:Pentru ca sunt o persoana cu bunul simt, cu cei sapte ani de acasa si sunt sigur ca o sa ma imprietenesc cu toti din clan pentru ca sunt o persoana foarte prietenoasa.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Sunt sigur de acest lucru.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Rinton,ValentinM,Desire.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare): JohnSnow si anterioare K4yoR, .Ragnar., Petrut.

Varsta: Am 18 ani.

Ore jucate: Am 997 ore jucate.

Level: Am level 37.

Vechime pe server: Joc pe server de 3 ani de zile

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Catallinn.

Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc nimic altceva inafara de SAMP, jucam LoL, dar m-am lasat.

Ai fost banat vreodata?: Am fost banat pe fostul Green, pentru ca mi-a fost spart contul. Dar pe White niciodata.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa ma uit la seriale si sa ascult muzica, sa alerg si sa fac sport, sa-mi petrec timpul la calculator si sa invat cat mai multe despre informatica.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat cu simplu, caruia ii place sa faca glume si este mereu cu zambetul pe buze. Imi place sa fiu respectat pentru ca la randul meu imi place sa respect persoanele din jurul meu. Pun mare accent pe bunul simt si nu-mi plec glumele si ironiile de prost gust.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in News Reporters, pana la rank 5 si 54 sau 56 de zile nu mai stiu deoarece este pe FH-ul vechi. Pe cel nou am stat 42 de zile, pana la rank 5, in Las Venturas Paramedic Department.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost in [A]

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc telegram.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In momentul actual sunt in clanul " The Teen Family ", clanul recent a fost " The Cross Family ".

Cu cine te intelegi din clan?: Nu am avut ocazia sa leg prietenii cu cineva din clan.

De ce crezi ca meriti in clan?: Consider ca merit sa intru in clan deoarece am acumulat o anumita experienta pe server si cred ca ma pot integra printre playerii din acest clan.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Deja mi-am inceput activitatea serioasa pe server.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg cu ColdAsIce. cu VolP.

Edited by Catallinn.
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): RegeleBuGGed, n-am avut alt nickname.

Varsta: 20 de ani.

Ore jucate: 609.

Level: 31.

Vechime pe server: Din iarna anului 2016.

Link profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/RegeleBugged

Ce alte jocuri joci?: Fifa 19, forza horizon 4, the witcher 3 wild hunt.

Ce faci in timpul liber?: Joc fotbal.

Descrie-te pe scurt: Mă numesc Răzvan, am 20 ani, sunt un băiat cu cei 7 ani de acasă şi nu cedez uşor. Ştiu să muncesc în echipă foarte bine, sunt o persoană foarte sinceră, cinstită şi sociabilă. Mă integrez repede într-un nou colectiv, pot fi prietenos şi ascultător, dar şi serios cu cei pe care îi întâlnesc. Îmi plac persoanele cu care pot să am o discuţie calmă. Ador să învăţ mereu lucruri noi oriunde m-aş afla. Sunt persoana care dă importanţă şcolii pentru că fără ea nu aş putea scrie această aplicaţie, aşa cum trebuie. Sunt un băiat altruist şi căruia îi place să ajute. Nu îmi place minciuna, prostia sau persoanele care se dau mai importante decât restul lumii. Hobby-urile mele sunt fotbalul, pescuitul şi să mă plimb prin parc cu prietenii. Îmi place să fiu punctual şi corect cu toţi cei din jur, pun suflet în tot ceea ce fac. De obicei, când mi se acordă o şansă, nu o dau în bară.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:  Rank 4 in SILV si am acumulat 42 zile.

Ai mai fost in [A]?: nu

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, id ecu852

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul Teen, inainte de teen am fost in CHC.

Cu cine te intelegi din clan?: N-am tangente deosebite cu nici un membru.

De ce crezi ca meriti in clan? Nu stiu daca e in legea mea sa spun daca merit sau nu, dar ma regasesc ca un baiat serios si la locul lui, posibil potrivit pentru acet clan.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Normal.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Redbul, Kamicaze, [best], youngrepublicans etc.

Posted (edited)
On 3/2/2019 at 4:59 PM, Sorin.[Prime] said:

Nickname pe server (+ anterioare): Death. si Sorin.[Prime] in trecut si acum am []Sorin

Varsta: 20

O jucate: 534

Level: 27

Vechime pe server: Aproape 4 ani, dar cu un pic de pauza.

Link panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/[]Sorin

Ce alte jocuri joci?: Fs 19

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat niciodata.

Ce faci in timpul liber?: Timpul liber mi-l petrec la pc, cu prietenii, familia sau facand lucruri practice.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Sorin, am frumoasa varsta de 20 de ani. Sunt o persoana foarte calma, imi place sa ajut, sa respect si fac ca totul sa fie bine.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Taxi LV, am avut rank 5 si 117 zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Nu folosesc, dar daca este nevoie, rezolvam imediat.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Acum sunt in clanul The Lions, ultimul clan a fost [AIM].

Cu cine te intelegi din clan?:  Desire, Razvi12 si cu majoritatea cu care am avut am avut tangenta.

De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca sunt serios, imi place sa muncesc si sa respect.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Sigur ca da.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Death., Diavola99, Desire si multi altii.

Edited by Sorin.[Prime]
Nick schimbat
Posted
On 3/10/2019 at 3:13 PM, RegeleBuGGed said:

Nickname pe server (+ anterioare): RegeleBuGGed, n-am avut alt nickname.

Varsta: 20 de ani.

Ore jucate: 609.

Level: 31.

Vechime pe server: Din iarna anului 2016.

Link profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/RegeleBugged

Ce alte jocuri joci?: Fifa 19, forza horizon 4, the witcher 3 wild hunt.

Ce faci in timpul liber?: Joc fotbal.

Descrie-te pe scurt: Mă numesc Răzvan, am 20 ani, sunt un băiat cu cei 7 ani de acasă şi nu cedez uşor. Ştiu să muncesc în echipă foarte bine, sunt o persoană foarte sinceră, cinstită şi sociabilă. Mă integrez repede într-un nou colectiv, pot fi prietenos şi ascultător, dar şi serios cu cei pe care îi întâlnesc. Îmi plac persoanele cu care pot să am o discuţie calmă. Ador să învăţ mereu lucruri noi oriunde m-aş afla. Sunt persoana care dă importanţă şcolii pentru că fără ea nu aş putea scrie această aplicaţie, aşa cum trebuie. Sunt un băiat altruist şi căruia îi place să ajute. Nu îmi place minciuna, prostia sau persoanele care se dau mai importante decât restul lumii. Hobby-urile mele sunt fotbalul, pescuitul şi să mă plimb prin parc cu prietenii. Îmi place să fiu punctual şi corect cu toţi cei din jur, pun suflet în tot ceea ce fac. De obicei, când mi se acordă o şansă, nu o dau în bară.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:  Rank 4 in SILV si am acumulat 42 zile.

Ai mai fost in [A]?: nu

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, id ecu852

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul Teen, inainte de teen am fost in CHC.

Cu cine te intelegi din clan?: N-am tangente deosebite cu nici un membru.

De ce crezi ca meriti in clan? Nu stiu daca e in legea mea sa spun daca merit sau nu, dar ma regasesc ca un baiat serios si la locul lui, posibil potrivit pentru acet clan.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Normal.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Redbul, Kamicaze, [best], youngrepublicans etc.

Cei 7 ani de acasa nu se vad, click here.

Posted (edited)

Nickname pe server (+ anterioare):  adriancool2000

Varsta:  Am varsta de 13 ani.

Ore jucate:  803 ore

Level:  29 

Vechime pe server:  Pe acest server am vechimea de 1 an si 3 luni.

Link profil panel:  https://whitepanel.bugged.ro/profile/adriancool2000

Ce alte jocuri joci?:  Brawl Stars, Gta Vice City, Roblox, Mafia 2, Mafia 3, Gta V - Gta V Online, Euro truck simulator 2.

Ai fost banat vreodata?:  Nu am fost banat.

Ce faci in timpul liber?:  Ma joc fotbal, tennis.

Descrie-te pe scurt:  Ma numesc Adrian, am varsta de 13 ani si locuiesc in orasul Falticeni, imi place sa practic fotbalul. Imi plac filmele de tip drama si dragoste. Imi plac muzicile de tip trap si rap. Ma consider un baiat care are cei 7 ani de acasa, politicos, glumet, calm si bun la suflet. Imi place atunci cand am experienta de a fi ceva,imi place cand ajut oamenii cu orice mi se cere.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:  In factiunea L.S.P.D am stat cel mai mult, am avut Rank 5 si am avut in factiune 69 de zile.

Ai mai fost in [A]?:  Nu am mai fost in [A].

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan):  Da.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?:  In ultimul clan care am fost se numeste Cool Family cu tag-ul [O]

Cu cine te intelegi din clan?:  Bobillho si LightSquare

De ce crezi ca meriti in clan?  Cred ca merit in acest clan deoarece este un clan super misto care stiu ca e cel mai bun clan de pe server. Cred ca merit in clan deoarece as vrea sa ajut clanul de-a face XP pentru a creste level-ul clanului.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:  Desigur ca pot.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:  AndreiROZ , Alessia, Biaa.

Edited by Airinei Adrian