Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Answer. Nickname anterior ; Gabriel

Varsta: 15 ani.

Ore jucate: 3200

Level:63

Vechime pe server:Aproximativ 2 ani.

Link profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/Answer.

Ce alte jocuri joci?:In afara de SA:MP mai joc si Counter Strike 1.6 , deoarece am un calculator slab si nu duce alte jocuri.

Ai fost banat vreodata?:Nu.

Ce faci in timpul liber?:In timpul liber imi place sa petrec pe afara cu prietenii jucandu-ne fotball si multe alte jocuri sau facand questurile si raportul pe samp.

Descrie-te pe scurt:Optimismul și pozitivismul sunt trăiri care mă însoțesc permanent în viața personală și în activitatea profesională, făcând din mine un om motivat și plin de speranță. Un avantaj incontestabil pentru cariera mea îl constituie faptul că am avut și am aproape oameni care m-au ajutat și mă ajută să evoluez, să îmi doresc mai mult și să nu renunt cand apar obstacole

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai putin am stat in factiune am stat in School Instructor (rank 1) , 7 zile si am fost dat afara din cauza timpului pentru raport.

Ai mai fost in [A]?: 

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da , folosesc ma puteti gasii aici Answer.Sefu

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: in momentul actual sunt in clanul Teen , iar ultimul clan in care am fost a fost TL.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu CossminC. , deoarece nu cunosc alte persoane din clan , dar cu CossminC. ma cunosc si in viata reala.

De ce crezi ca meriti in clan?Eu consider ca merit in clan deoarece nu sunt un baiat certaret mai pe scurt "ma respecti te respect" si sunt foarte intelegator si ascultatorPRNuzuELbGAeKySbU_9PCGqHvVUKheXT7JFHXJro

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Normal.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: CossminC. , Andrei[1212] , Teen.BIaa , xProKill , Maryus 

Posted
On 3/18/2019 at 2:55 AM, Answer. said:

Nickname pe server (+ anterioare): Answer. Nickname anterior ; Gabriel

Ore jucate: 3200

Level:63

Vechime pe server:Aproximativ 2 ani.

Link profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/Answer.

Ce alte jocuri joci?:In afara de SA:MP mai joc si Counter Strike 1.6 , deoarece am un calculator slab si nu duce alte jocuri.

Ai fost banat vreodata?:Nu.

Ce faci in timpul liber?:In timpul liber imi place sa petrec pe afara cu prietenii jucandu-ne fotball si multe alte jocuri sau facand questurile si raportul pe samp.

Descrie-te pe scurt:Optimismul și pozitivismul sunt trăiri care mă însoțesc permanent în viața personală și în activitatea profesională, făcând din mine un om motivat și plin de speranță. Un avantaj incontestabil pentru cariera mea îl constituie faptul că am avut și am aproape oameni care m-au ajutat și mă ajută să evoluez, să îmi doresc mai mult și să nu renunt cand apar obstacole

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai putin am stat in factiune am stat in School Instructor (rank 1) , 7 zile si am fost dat afara din cauza timpului pentru raport.

Ai mai fost in [A]?: 

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da , folosesc ma puteti gasii aici Answer.Sefu

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: in momentul actual sunt in clanul Teen , iar ultimul clan in care am fost a fost TL.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu CossminC. , deoarece nu cunosc alte persoane din clan , dar cu CossminC. ma cunosc si in viata reala.

De ce crezi ca meriti in clan?Eu consider ca merit in clan deoarece nu sunt un baiat certaret mai pe scurt "ma respecti te respect" si sunt foarte intelegator si ascultatorPRNuzuELbGAeKySbU_9PCGqHvVUKheXT7JFHXJro

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Normal.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: CossminC. , Andrei[1212] , Teen.BIaa , xProKill , Maryus 

Retrag aceasta aplicatie

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Biaa..

Ore jucate: 572.

Level: 26.

Vechime pe server: Joc din anul 2016.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Biaa..

Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri.

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banata.

Ce faci in timpul liber?: Pictez, citesc carti, editez poze si ies cu prietenii in oras.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Bianca, sunt genul de persoana serioasa, care daca vrea sa fie respectata, respecta la randul  sau. Sunt o persoana sociabila, cu simtul umorului si prietenoasa. Nu suport nesimtirea si minciuna. Am un simt de echipa foarte bine dezvoltat si imi place sa ma implic intotdeauna in multe actiuni si evenimente.  Sunt o persoana careia ii place sa lucreze cinstit si ceea ce ma caracterizeaza  este bunul simt. Sunt o fata glumeata, imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni, imi plac foarte mult jocurile si sa ii respect pe cei din jurul meu. O sa incep cu faptul ca sunt o persoana obisnuita, cu preocupari normale. Sunt optimista si ma consider o persoana norocoasa din multe puncte de vedere.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Taxi Los Santos. Am acumulat rank 5 si 62 de zile. 

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul The Lions [L].

Cu cine te intelegi din clan?:  Cu Desire, Elena, Cosmin, CossminC. BellaBia, Flavius, qAndrei, Mic, Lucifer. 

De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit sa intru in clanul [A]lliance pentru ca stiu sa respect o persoana si ma integrez foarte repede intr-un grup de persoane. Cred ca o sa creez noi prietenii cu persoanele din clan si o sa ma inteleg foarte bine cu toti membrii clanului. 

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Cv9[], Shawn, Roli, Carmen, Ramsy, Zed[.], STARGIRL, NewTon, Kiri, BlueMod

Posted

Nickname pe server (+ anterioare):  Ioan..

Varsta: Am varsta de 18 ani.

Ore jucate: Am 803 ore .

Level: Am level 37.

Vechime pe server: Am o vechime de doi ani.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Ioan..

Ce alte jocuri joci?: Momentan doar SA:MP.

Ai fost banat vreodata?:  Nu am fost banat dar intr-o noapte ma trezesc că am luat ban dar acesta fiind acordat din 2014 care eu jucam din 2018, dar am rezolvat problema printr-un ticket.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ies cu prieteni, si uneori citesc carti.

Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat foarte ambitios, am cei 7 ani de casa si ma consider o persoana sociabila, o persoana cu care poti avea un dialog intreg. Imi place sa fac sporturi diverse cum ar fi fotbalul, sa alerg, s.a.,dar imi place si sa ies zi de zi cu prietenii, sa ne distram si sa imi fac viata cat mai frumoasa .

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Taxi LS in care am acumulat 60 de zile si in prezent am rank 5 in Taxi SF 50+.

Ai mai fost in [A]?: Nu, am fost dar imi doresc sa fiu.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: In acest moment nu sunt in niciun clan.

Cu cine te intelegi din clan?: Momentan nu cunosc pe cineva anume dar sper sa imi fac.

De ce crezi ca meriti in clan? Eu as merita in acest clan deoarece imi doresc de foarte mult timp sa intru si sper sa ajut la dezvoltarea acestuia.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Cu siguranta, chiar si mai mult.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Luis.REAL, Costel, Kiri, BlueMod, .Denis, Snake, etc.

• 2 weeks later...
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Bianca..., anterior Biaa.

Ore jucate: 1459.

Level: 39.

Vechime pe server: Joc din anul 2016.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Bianca...

Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri.

Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banata.

Ce faci in timpul liber?: Pictez, citesc carti, editez poze si ies cu prietenii in oras.

Descrie-te pe scurt: Ma numesc Bianca, sunt genul de persoana serioasa, care daca vrea sa fie respectata, respecta la randul  sau. Sunt o persoana sociabila, cu simtul umorului si prietenoasa. Nu suport nesimtirea si minciuna. Am un simt de echipa foarte bine dezvoltat si imi place sa ma implic intotdeauna in multe actiuni si evenimente.  Sunt o persoana careia ii place sa lucreze cinstit si ceea ce ma caracterizeaza  este bunul simt. Sunt o fata glumeata, imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni, imi plac foarte mult jocurile si sa ii respect pe cei din jurul meu. O sa incep cu faptul ca sunt o persoana obisnuita, cu preocupari normale. Sunt optimista si ma consider o persoana norocoasa din multe puncte de vedere.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in SFPD, rank 5 si 126 de zile.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Sunt in clanul Teen.

Cu cine te intelegi din clan?:  Cu Desire, Elena, Cosmin, CossminC. BellaBia, Flavius, qAndrei, Mic, Lucifer. 

De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit sa intru in clanul [A]lliance pentru ca stiu sa respect o persoana si ma integrez foarte repede intr-un grup de persoane. Cred ca o sa-mi creez noi prieteni.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Cv9[], Shawn, Roli, Carmen, Ramsy, Zed[.], STARGIRL, NewTon, Kiri, BlueMod

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Actual > [PiStoL] si anterior > []Allin.

Varsta: 18 Ani.

Ore jucate: 633

Level: 37

Vechime pe server: 3 ani.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/[PiStoL]

Ce alte jocuri joci?: PUBG - CS:GO

Ai fost banat vreodata?: Da.

Ce faci in timpul liber?: Ies cu prieteni pe afara.

Descrie-te pe scurt: Sunt o fire respectuoasa serioasa cat si amuzanta.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: National Guard r5 58 days.

Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost niciodata.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Ak47

Cu cine te intelegi din clan?: Nu am momentan prieteni din clan.

De ce crezi ca meriti in clan? Nu stiu daca merit, dar imi doresesc sa fac parte din acest clan.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, Joc minim 20 ore pe saptamana.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Mont3kill2 | Kepler | ColdAslce | _Elena_ | Alessia..[] | Lauur. | Fallen | Waffen |  | BlueMod | Xenophobi | Range | Sial.

• 1 month later...
Posted

Nickname pe server (+ anterioare): M4TriX

Varsta: Am varsta de 15 ani.

Ore jucate: Am aproape 2000 ore jucate.

Level: 57

Vechime pe server: Joined: 2014-07-04 09:11:01

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/M4TriX

Ce alte jocuri joci?: Doar SA:MP.

Ai fost banat vreodata?: Pe contul asta nu, dar pe altele da.

Ce faci in timpul liber?: Ma joc SA:MP, ma plimb cu bicicleta si ma joc singur pe afara sau cu prieteni.

Descrie-te pe scurt: O persoana de treaba, amuzanta, cu cei 7 ani de acasa, timid uneori, creativ si dragut.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat cel mai mult in School Instructor Las Venturas, timp de 818 days cu rank 5.

Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost in [A]

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Da, folosesc, daca e sa intru vi-l dau.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Nu mai sunt in niciun clan, eram in Teen, dar am dat /qc.

Cu cine te intelegi din clan?: Din clanul [A] ma inteleg cu Mosakay, BellaBia, Thriller si cosminm.

De ce crezi ca meriti in clan?  Pentru ca stiu care sunt regulile intr-un clan de genul si ca am toate instructiuniile pentru a intra in clan, parerea mea.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, chiar mai mult chiar.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Qwen_karsk, mont1kill2, xcrakiix, bomb3r, thriller, friedrich[], everytuews, mosakay si rinnegan.

(!) Multumesc pentru atentia acordata!

Posted

Nickname pe server (+ anterioare): Actual ''Mitroi.'' si anterior CristianS

Varsta: Am 17 ani.

Ore jucate: Am 1200 de ore jucate.

Level: Detin nivel 40.

Vechime pe server: Joc pe server de 2 ani.

Link profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Mitroi.

Ce alte jocuri joci?: Cateodata mai joc FiFA si CS 1.6

Ai fost banat vreodata?: Da, odata pentru reclama dar a fost cu mult timp in urma si nu o sa se mai intample.

Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa joc fotbal si plimbarile de seara.

Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana care se implica foarte mult, sociabil si muncitor.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am actual 88 de zile in Los Santos Police Departament si detin rank 5 alaturi de functia de > Tester < 

Ai mai fost in [A]?: Nu, dar poate acum am ocazia.

Folosesti telegram?(aplicatia este esentiala pentru a face parte din clan): Deocamdata nu, dar cand este cazul o voi folosi.

In ce clan esti in momentul actual / care a fost ultimul tau clan?: Acum sunt in clanul ''Masa rotunda'' Si ultimul meu clan a fost Wolves in care am stat 130 de zile.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu Thriller, ColdAslce, .RazvaN, AlliN, Cosminm, LightSquare, VolP si multi altii.

De ce crezi ca meriti in clan?: Pentru ca am o vechime destul de buna pe server si stiu cum merg lucrurile si sunt activ.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, probabil chiar mai mult.

Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Mont3Kill2, FalleN, Winty[], Alessia..[], MuceaZineL112, ZuZuLeT3, VolP, DENlSA, ColdAslce si multi altii.