EVT Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Site-urile web doresc continuu promovari si mai nou ei se dezvolta in aceasta parte facand site-uri si platforme ce pot dezvorta mai multa piata acestor reclame. Unul dintre cele mai buna site-uri pe care eu le-am descoperit dupa mult timp de cercetari ar fi acesta: https://ecmero.com/?ref=220781 Acest site promite si ofera tot odata sume suficient de mari de bani fata de competitorii sai si face ca si sondajele web sa ajunga acolo unde trebuie. Site-uri spune ca : Quote Pentru ce noi plătim banii? La noi se adresează companiile care doresc să revizuiască publiciteatea lor video lor cu ajutorul opiniilor Dvs. Ei plătesc pentru părerea Dvs. cu privire la produsele lor promoționale. Cum voi fi plătit? Serviciul nostru efectuează plățile fiecare lună după data 6 a lunii următoare după solicitarea de plată. Daca nu sa produs cererea de plată sau nu a fost atins pragul de retragere a banilor acumulați, veniturile nu vor dispărea, dar vor fi transferate pe soldul lunii următoare. De exemplu, în cazul în care solicitarea de plata a fost produsă la 23 martie, banii vor fi primiți după 6 aprilie. Ce detalii și date ar trebui să oferiți? "Retragerea de fonduri se face prin sistemul Paypal. Pentru a primi plăți, trebuie să specificați în setări numele de autentificare (login) în sistemul Paypal. Iar dupa realizarile mele in ultima perioada de timp au fost chiar dupa asteptari. site-uri isi face treaba si ridica nivelul acestor platforme de promovare la un alt nivel. Totul este simplu ... Acest site iti ofera undeva la 6 sondaje pe zi, unde tu trebuie sa vezi videoclipul respectiv dupa care sa raspunzi la un set de intrebari care ii vor ajuta pe ei sa isi aleaga in continuare site-urile. Sper ca totul este suficient de clar si tot odata sper ca v-am ajutat, nu este foarte greu. Va urez bafta si spor la sondaje. Quote
Heike. Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Scam , crezi ca te plateste sa faci niste sondaje? Asa ar sta toata lumea acasa sa faca sondaje. Quote
Lamancha Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 Sincer, acest lucru pare destul de prost ... Dacă vrei să câștigi bani online, ar fi bine să înveți niște tranzacții online ... Va fi nevoie, desigur, de timp, dar cel puțin ai putea face ceva din asta. Această instaforex review vă poate ajuta - am început acolo și încă fac comerț acolo. Dacă sunteți interesat - întrebați-mi orice. Quote
Andrei Ricu Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Sunt anumite firme care platesc nu mai stiu ce suma pe sondaj. Aveam un prieten care facea la fel. Ne punea sa completam niste sondaje si castiga niste banuti. Nu te gandii ca daca faci asta castigi foarte mult. Trebuie sa iti dedici tot timpul liber si sa stai sa cauti persoane cu care sa completezi acele chestionare , nu este usor fiindca si acele persoane cu care trebuie sa completezi trebuie sa aiba timp de tine si in ziua de azi cum totul se faca numai daca se plateste este foarte greu sa completezi 100 chestioare de exemplu. Adica parerea mea este ca dupa acel 100 chestionare castigi si tu acolo 50LEI + 22 Lei (un pachet de tigarii daca esti fumator ) + 50 lei motorina pe care o consumi daca ai masina sa te deplasezi. o sa te incate fiindca spui ca sunt 122 lei. Daca faci un calcul ramai cu maxim 40 lei , mentionez ca aceste chestionare trebuiesc complatate nu virtual ci cu persoana respectiva langa tine, adica nu il intrebi pe facebook, instagram sau alte retele de socializare. Quote
Recommended Posts