Andrewski Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Eu zic ca nu deoarece nu ti fac bine la corp. Luand proteine muschii se incordeaza doar o scurta durata, dar facand sala raman mult timp. Quote
W H I S K Y Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 On 2/2/2019 at 3:27 PM, Flavius[.] said: Nu prea își are rostul, asta este părerea mea. Quote
s4uriK..Official Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 După părerea mea, nu. Natural e cel mai bine. Quote
Ocean[] Posted October 15, 2022 Posted October 15, 2022 On 9/6/2022 at 7:40 AM, s4uriK..Official said: După părerea mea, nu. Natural e cel mai bine. Quote
Ranger16 Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 Prima reacție când am văzut răspunsurile a fost sa-mi dau o palma. Proteina o poți lua si din mancare, atunci când nu poți sa-ți iei proteina din mâncare, suplimenteze cu pudra proteica. 1 Quote
Jigale Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Vad multi baieti "stiutori" pe aici.. la fel ca si Ranger, imi vine sa ma iau la palme singur. Sa explic mai pe scurt si pe intelesul tuturor. Proteine, carbohidrati, lipide, glucide, aminoacizi, creatina etc etc, le iei singur din alimente ( carne, cartof, salata, rosii, oua ovaz etc ). Acestea se gasesc limitat in corp pt ca nu poti manca doar proteina sau doar carbs, ci trebuie sa fie un echilibru. Tu astea le iei din mancare impreuna cu vitamine, minerale, si alte denumiri de te doare capul Poti suplimenta mesele cu o pudra proteica fara nicio problema, sau cu vitamine, la fel si creatina, o iei din carne, dar intr-o cantitate mica, 0.5 - 0.05mg creatina. Si o poti lua ca supliment daca nu ai probleme de sanatate. Quote
JandarmeriaSAMP112 Posted March 6, 2023 Posted March 6, 2023 (edited) On 3/3/2023 at 6:40 PM, Jigale said: Vad multi baieti "stiutori" pe aici.. la fel ca si Ranger, imi vine sa ma iau la palme singur. Sa explic mai pe scurt si pe intelesul tuturor. Proteine, carbohidrati, lipide, glucide, aminoacizi, creatina etc etc, le iei singur din alimente ( carne, cartof, salata, rosii, oua ovaz etc ). Acestea se gasesc limitat in corp pt ca nu poti manca doar proteina sau doar carbs, ci trebuie sa fie un echilibru. Tu astea le iei din mancare impreuna cu vitamine, minerale, si alte denumiri de te doare capul Poti suplimenta mesele cu o pudra proteica fara nicio problema, sau cu vitamine, la fel si creatina, o iei din carne, dar intr-o cantitate mica, 0.5 - 0.05mg creatina. Si o poti lua ca supliment daca nu ai probleme de sanatate. Te contrazic, campion național la lifting în UK în anul 2017 aici, am urcat și coborât cu liftul de 1.000.000 ori. Consumul excesiv de proteine poate fi dăunător pentru rinichi. Când consumi prea multe proteine, corpul tău trebuie să elimine excesul de azot prin rinichi. Aceasta poate duce la o creștere a tensiunii arteriale și la un risc crescut de insuficiență renală. Azotul este o componentă a proteinelor și este eliminat din corp sub formă de uree prin intermediul rinichilor. Atunci când consumi prea multe proteine, cantitatea de azot din corp crește, ceea ce duce la o presiune mai mare asupra rinichilor. Această presiune crescută poate duce la daune la nivelul rinichilor pe termen lung. Also, consumul excesiv de proteine poate duce la o creștere a tensiunii arteriale, care poate fi și ea dăunătoare pentru rinichi. Există studii care susțin că un consum excesiv de proteine poate fi asociat cu un risc crescut de insuficiență renală. De asemenea, cantitatea de proteine pe care o poate tolera corpul unei persoane depinde de o varietate de factori, cum ar fi greutatea corporală, nivelul de activitate fizică și starea generală de sănătate. Edited March 6, 2023 by TaviAdevaratul links 1 Quote
Recommended Posts