GoldWin_ Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 De ce iti place sa joci pe buGGed? Eu sincer, deoarece black e primul meu server care am jucat samp. Am o avere destul de mare, ma stiu destul de multi palyeri, si aici mi-am facut cei mai multi prieteni. Voi? Quote
releveu16hz Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 prima data am jucat pe green unde am avut printre cele mai super conturi dar nu mai tin minte numele ca l-am vandut acum mai joc din cauza prietenilor, samp-ul a devenit un joc toxic Quote
DarkAngelRO Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Sincer sa fiu, am ales aceasta comunitate deoarece aici mi-a placut cel mai mut. Aici mi-am facut primi mei prieteni si era un gamemod care nu l-am mai jucat in copilarie si am decis sa ma apuc de Bugged, mi-au placut jucatorii, comportamentul acestora cat si al stafului. Nu voi parasi Bugged si as dori sa fie o comunitate cat mai lunga. Quote
Ramzes Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Pentru ca aici m-am obisnuit, fiind si prima comunitate pe care joc vreodata. Quote
Andrewski Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Pentru ca toti prietenii mei joaca aici. Quote
Recommended Posts