Bobillho Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 (edited) • Acest eveniment consta in premierea membrilor cu o anumita suma de bani atunci cand ating un anumit numar de zile in compania noastra • • Puteti primi acesti bani prin completarea unei cereri si prin indeplinirea unor conditii. Daca nu va incadrati in conditiile cerute, nu faceti o cerere deoarece nu va fi acceptata si postarea aiurea va fi sanctionata• • Informatii: Cei ce doresc sa participe la acest eveniment trebuie sa urmeze modelul din topic. Premiile se primesc la sedinta din saptamana respectiva sau cand este jucatorul respectiv online. Daca nu indepliniti cerintele premiului NU postati nimic in acest topic. Liderul verifica zilele si acorda premiile. Aveti la dispozitie 72 de ore (3 zile) sa faceti cerere dupa ce faceti numarul cerut de zile, altfel nu vei mai primi bonusul. Daca in momentul in care faceti zilele necesare si aveti cerere depusa aveti 1/3 FWs veti primi cu 10.000.000$ mai putini bani decat trebuie. Daca aveti 2/3 FWs veti primit cu 10.000.000$ mai putini bani decat trebuie. Pe langa aceste lucruri, ne rezervam dreptul de a respinge o cerere daca consideram ca un anumit membru nu merita sa fie premiat, deoarece nu are un comportament adecvat. Cei care au deja zilele mentionate, nu vor primi banii. De ex: Am deja 55 zile, nu voi primi banii pentru 50 zile daca fac o cerere. Este valabil pentru cei care fac zilele dupa ce a fost postat acest event. • MODEL • Nickname: Rank: Numar de zile: De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Alte precizari: • Exemplu de model completat • Spoiler Nickname: BobillhoRank: 7Numar de zile: 100De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt un membru activ si nu am avut sanctiuni in aceasta perioada. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu mi-am propus un numar de zile, probabil peste 365. Alte precizari: Este o factiune foarte organizata. • Premii • « (1) -> 100 zile - $10.000.000 « (2) -> 200 zile - $20.000.000 « (3) -> 300 zile - $30.000.000 « (4) -> 400 zile - $40.000.000 « (5) -> 500 zile - $50.000.000 « Si asa mai departe cu 10.000.000$ in plus la fiecare 100 zile. « Edited February 17, 2019 by Bobillho #update Quote
Tuhka Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Nickname: Tuhka Rank: 5 Numar de zile: 100 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece nu am mai avut sactiuni in ultima perioada. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Probabil pana la renuntarea de la postul de Lider Taxi Los Santos detinut de catre Bobillho. Alte precizari:Cel mai bun lider pe care l am avut vreodata. Quote
[]LopaticA Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Nickname: []LopaticA Rank: 5 Numar de zile: 300 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt un membru activ si nu fac probleme in factiune. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la 800 de zile. Alte precizari: Multumim pentru organizarea frumoasa a acestei factiuni. Quote
Bobillho Posted January 24, 2019 Author Posted January 24, 2019 On 1/22/2019 at 8:41 PM, Tuhka said: Nickname: Tuhka Rank: 5 Numar de zile: 100 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece nu am mai avut sactiuni in ultima perioada. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Probabil pana la renuntarea de la postul de Lider Taxi Los Santos detinut de catre Bobillho. Alte precizari:Cel mai bun lider pe care l am avut vreodata. On 1/22/2019 at 9:04 PM, []LopaticA said: Nickname: []LopaticA Rank: 5 Numar de zile: 300 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt un membru activ si nu fac probleme in factiune. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Pana la 800 de zile. Alte precizari: Multumim pentru organizarea frumoasa a acestei factiuni. (~) Cereri acceptate, veti primi premiile la sedinta. Felicitari pentru zilele acumulate! • []LopaticA -> $30.000.000• Tuhka -> $10.000.000 Quote
RevoW Posted January 26, 2019 Posted January 26, 2019 Nickname: RevoW[] Rank: 4 Numar de zile: 55 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca si deoarece sunt sarac si strang de infernus. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu, pana ma da @Bobillho afara. Alte precizari: - Quote
Bobillho Posted January 26, 2019 Author Posted January 26, 2019 29 minutes ago, ABSOLUTEstudio said: Nickname: RevoW[] Rank: 4 Numar de zile: 55 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Pentru ca si deoarece sunt sarac si strang de infernus. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Nu stiu, pana ma da @Bobillho afara. Alte precizari: - (-) Cerere respinsa, au trecut peste 72h de la facerea celor 50 zile. Quote
Costel..[] Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Nickname: Ioan.. Rank: 5 Numar de zile: 50 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt un jucator activ si nu am facut deloc probleme. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Am sa stau pana la 100 de zile. Alte precizari: Multa bafta! Quote
Bobillho Posted January 29, 2019 Author Posted January 29, 2019 (~) Cerere acceptata, vei primi premiul la sedinta. Felicitari pentru zilele acumulate! • Ioan.. -> $5.000.000 Quote
NarcisDDB Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 (edited) Nickname: Narcisfcdb Rank: 4 Numar de zile: 50 De ce crezi ca meriti sa fi premiat?: Deoarrce sunt un membru activ si am muncit pentru a acumula acest rank si aceste zile! Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Am de gand sa stau chiar pana la 200-300 de zile! Alte precizari?: Succes! Edited February 2, 2019 by Narcis Fcdb Quote
Bobillho Posted February 2, 2019 Author Posted February 2, 2019 1 hour ago, Narcis Fcdb said: Nickname: Narcisfcdb Rank: 4 Numar de zile: 50 De ce crezi ca meriti sa fi premiat?: Deoarrce sunt un membru activ si am muncit pentru a acumula acest rank si aceste zile! Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Am de gand sa stau chiar pana la 200-300 de zile! Alte precizari?: Succes! (~) Cerere acceptata, vei primi premiul la sedinta. Felicitari pentru zilele acumulate! • Narcisfcdb -> $5.000.000 Quote
Bogdan826 Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Nickname: Bogdan547Rank: 5Numar de zile: 305 de zile.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt un membru activ si fac raport sau orice.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Am sa stau pana la 500 de zile.Alte precizari: Bafta! Quote
Bobillho Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 53 minutes ago, Bogdan547 said: Nickname: Bogdan547Rank: 5Numar de zile: 305 de zile.De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt un membru activ si fac raport sau orice.Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Am sa stau pana la 500 de zile.Alte precizari: Bafta! (-) Cerere respinsa, au trecut peste 72h de la facerea celor 300 zile. Quote
Claudiaa Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Nickname: Claudiaa Rank: 5 Numar de zile: 50 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am muncit ca sa ating acest numar de zile. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cât mai mult. Alte precizari: Felicitari @Bobillho pentru origanizarea minunata a acestei factiuni. 1 Quote
Bobillho Posted February 9, 2019 Author Posted February 9, 2019 1 minute ago, Claudiaa said: Nickname: Claudiaa Rank: 5 Numar de zile: 50 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece am muncit ca sa ating acest numar de zile. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cât mai mult. Alte precizari: Felicitari @Bobillho pentru origanizarea minunata a acestei factiuni. (~) Cerere acceptata, vei primi premiul la sedinta. Felicitari pentru zilele acumulate! • Claudiaa -> $5.000.000 1 Quote
NarcisDDB Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Nickname: Narcisfcdb Rank: 5 Numar de zile: 100 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: deoarece am muncit pentru a acumula aceste zile Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult,este o factiune pe placul meu Alte precizari:Va multumesc pentru timpul acordat,multa bafta! Quote
Bobillho Posted March 31, 2019 Author Posted March 31, 2019 On 3/25/2019 at 8:47 PM, Narcis Fcdb said: Nickname: Narcisfcdb Rank: 5 Numar de zile: 100 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: deoarece am muncit pentru a acumula aceste zile Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult,este o factiune pe placul meu Alte precizari:Va multumesc pentru timpul acordat,multa bafta! (~) Cerere acceptata, vei primi premiul la sedinta. Felicitari pentru zilele acumulate! • Narcisfcdb -> $10.000.000 Quote
Claudiaa Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 Nickname: Claudiaa Rank: 5 Numar de zile: 103 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Am muncit pentru a ajunge la acest numar de zile. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult. Alte precizari: Felicitari @Bobillho pentru coordonarea excelenta a acestei factiuni. Quote
Bobillho Posted April 10, 2019 Author Posted April 10, 2019 On 4/4/2019 at 11:02 PM, Claudiaa said: Nickname: Claudiaa Rank: 5 Numar de zile: 103 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Am muncit pentru a ajunge la acest numar de zile. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Cat mai mult. Alte precizari: Felicitari @Bobillho pentru coordonarea excelenta a acestei factiuni. (~) Cerere acceptata, vei primi premiul la sedinta. Felicitari pentru zilele acumulate! • Claudiaa -> $10.000.000 Quote
[]LopaticA Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Nickname: []LopaticA Rank: 6 Numar de zile: 400 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt un membru serios, vechi si loial al acestei factiuni, m-am implicat destul de mult (consider eu) pentru a avea grija de factiune si sa o fac mai buna din multe puncte de vede. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mi-am propus sa acumulez in aceasta factiune 500 de zile. Alte precizari: Doresc sa multumesc liderului ,,Bobillho'' pentru implicarea si organizarea frumoasa dar tot odata si serioasa a acestei factiuni. Multumesc pentru citirea acestei cereri Quote
Bobillho Posted May 5, 2019 Author Posted May 5, 2019 On 5/1/2019 at 2:18 AM, []LopaticA said: Nickname: []LopaticA Rank: 6 Numar de zile: 400 De ce crezi ca meriti sa fii premiat?: Deoarece sunt un membru serios, vechi si loial al acestei factiuni, m-am implicat destul de mult (consider eu) pentru a avea grija de factiune si sa o fac mai buna din multe puncte de vede. Cat mai ai de gand sa stai in factiune?: Mi-am propus sa acumulez in aceasta factiune 500 de zile. Alte precizari: Doresc sa multumesc liderului ,,Bobillho'' pentru implicarea si organizarea frumoasa dar tot odata si serioasa a acestei factiuni. Multumesc pentru citirea acestei cereri (~) Cerere acceptata, vei primi premiul la sedinta. Felicitari pentru zilele acumulate! • []Lopatica -> $40.000.000 Quote
Recommended Posts