]Alm0stCrazY[ Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 (edited) Am gasit un bug la mod. Deci cand dau /call 112 si scriu LSPD/LSFMD imi scrie cu punct la sfarsit si nu merge. Nu pot dezactiva corrector-ul ca sa scriu fara punct. Iti sugerez sa-i faci un update in care sa-l poti dezactiva din joc cu o comanda. ''/correctoron'' ''/correctoroff'' de exemplu. Bafta Edited March 29, 2019 by []Alm0stCrazY[]
Kristyan Posted March 29, 2019 Author Posted March 29, 2019 1 hour ago, []Alm0stCrazY[] said: Am gasit un bug la mod. Deci cand dau /call 112 si scriu LSPD/LSFMD imi scrie cu punct la sfarsit si nu merge. Nu pot dezactiva corrector-ul ca sa scriu fara punct. Iti sugerez sa-i faci un update in care sa-l poti dezactiva din joc cu o comanda. ''/correctoron'' ''/correctoroff'' de exemplu. Bafta Este comanda /autoc
]Alm0stCrazY[ Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 11 hours ago, Kristyan said: Este comanda /autoc Aaaa nu stiam, multumesc ca mi-ai spus
Andrewski Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Era bun daca il aveam in News Reporters, ca la cate amenzi mi-am luat...
stockout.baby Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 (edited) @Kristyan modul functioneaza impreuna cu Smartphone_K (click)? Gen, daca voi da /sms 30 normal comanda nu este cunoscuta de catre server, ci o transpune CMD-ul automat ca sa functioneze, deci sunt sanse sa nu mearga SMS pe ID ci doar pe numarul de telefon (ex: /sms 1234 sa mearga, dar /sms 15, nu). N-am testat inca dar in caz ca e cum zic acum, ceea ce sper sa nu fie te voi anunta. Foarte frumos modul tho | +1 | Edit: Am testat modul si da, nu merge pe SMS pe ID, doar pe numar. Test / Video la ce ma refer: Spoiler Edited November 17, 2020 by stocker L-am testat.
Kristyan Posted November 18, 2020 Author Posted November 18, 2020 22 hours ago, stocker said: @Kristyan modul functioneaza impreuna cu Smartphone_K (click)? Gen, daca voi da /sms 30 normal comanda nu este cunoscuta de catre server, ci o transpune CMD-ul automat ca sa functioneze, deci sunt sanse sa nu mearga SMS pe ID ci doar pe numarul de telefon (ex: /sms 1234 sa mearga, dar /sms 15, nu). N-am testat inca dar in caz ca e cum zic acum, ceea ce sper sa nu fie te voi anunta. Foarte frumos modul tho | +1 | Edit: Am testat modul si da, nu merge pe SMS pe ID, doar pe numar. Test / Video la ce ma refer: Hide contents Mai intai de toate smartphone-ul nu putea trimite mesaj spre ID 0, dc nu ai incercat si cu alte ID-uri? Dar nu o sa fie posibila trimiterea mesajului folosind nick-ul, ori un numar ce se incepe cu 0. Mai pe scurt va fi un update mic la acest mod. Modul smartphone a fost actualizat si reparate bug-urile.
stockout.baby Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 3 hours ago, Kristyan said: dc nu ai incercat si cu alte ID-uri? Nu stiam ca nu merge cu 0, ala era celalalt cont al meu, nu voiam sa dau mesaje la straini )))) Mersi de raspuns
Down Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 L-am descarcat acum si sunt multumit de el, UP.
Recommended Posts