Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Am gasit un bug la mod. Deci cand dau /call 112 si scriu LSPD/LSFMD imi scrie cu punct la sfarsit si nu merge. Nu pot dezactiva corrector-ul ca sa scriu fara punct. Iti sugerez sa-i faci un update in care sa-l poti dezactiva din joc cu o comanda. ''/correctoron'' ''/correctoroff'' de exemplu.

Bafta 🙂

Edited by []Alm0stCrazY[]
Posted
1 hour ago, []Alm0stCrazY[] said:

Am gasit un bug la mod. Deci cand dau /call 112 si scriu LSPD/LSFMD imi scrie cu punct la sfarsit si nu merge. Nu pot dezactiva corrector-ul ca sa scriu fara punct. Iti sugerez sa-i faci un update in care sa-l poti dezactiva din joc cu o comanda. ''/correctoron'' ''/correctoroff'' de exemplu.

Bafta 🙂

Este comanda /autoc

• 5 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 7 months later...
  • 7 months later...
Posted (edited)

@Kristyan modul functioneaza impreuna cu Smartphone_K (click)? Gen, daca voi da /sms 30 normal comanda nu este cunoscuta de catre server, ci o transpune CMD-ul automat ca sa functioneze, deci sunt sanse sa nu mearga SMS pe ID ci doar pe numarul de telefon (ex: /sms 1234 sa mearga, dar /sms 15, nu).
N-am testat inca dar in caz ca e cum zic acum, ceea ce sper sa nu fie te voi anunta.

Foarte frumos modul tho ❤️ 

| +1 |

Edit: Am testat modul si da, nu merge pe SMS pe ID, doar pe numar.
Test / Video la ce ma refer:

Spoiler

Edited by stocker
L-am testat.
Posted
22 hours ago, stocker said:

@Kristyan modul functioneaza impreuna cu Smartphone_K (click)? Gen, daca voi da /sms 30 normal comanda nu este cunoscuta de catre server, ci o transpune CMD-ul automat ca sa functioneze, deci sunt sanse sa nu mearga SMS pe ID ci doar pe numarul de telefon (ex: /sms 1234 sa mearga, dar /sms 15, nu).
N-am testat inca dar in caz ca e cum zic acum, ceea ce sper sa nu fie te voi anunta.

Foarte frumos modul tho ❤️ 

| +1 |

Edit: Am testat modul si da, nu merge pe SMS pe ID, doar pe numar.
Test / Video la ce ma refer:

Hide contents

Mai intai de toate smartphone-ul nu putea trimite mesaj spre ID 0, dc nu ai incercat si cu alte ID-uri? Dar nu o sa fie posibila trimiterea mesajului folosind nick-ul, ori un numar ce se incepe cu 0. Mai pe scurt va fi un update mic la acest mod. Modul smartphone a fost actualizat si reparate bug-urile.

Posted
3 hours ago, Kristyan said:

dc nu ai incercat si cu alte ID-uri?

Nu stiam ca nu merge cu 0, ala era celalalt cont al meu, nu voiam sa dau mesaje la straini ))))
Mersi de raspuns 😘 

• 6 months later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp