Paul21 Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Nick pe server: Chowder Link catre profilul tau din panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Chowder Zile adunate (aprox.) in factiuni: 233 zile In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: San Fierro Police Departmend si am iesit pentru ca am vrut sa mai schimb factiunile. Ce iti place sa faci pe SAMP? (detaliaza): Sa conduc, sa fac raport si sa vorbesc cu altii. Cate ore acorzi pe zi acestui joc? (fii sincer, se verifica): Aproximativ 5 ore. De ce crezi ca meriti functia de helper?: Deoarece sunt matur, responsabil si am experienta destula pe acest server. Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile: Da, autoclicker si injurii. Ce alte jocuri joci?: CS:GO si Fifa 19. De ce iti place sa joci samp?: Deoarece este un joc in care poti sa socializezi usor si este un joc reusit. Ce-ti place cel mai mult la Bugged, de ce ai ales sa joci aici?: Deoarece are un gamemode simplu si compact. Crezi ca iti place sa ajuti jucatorii?: Desigur. Cu cine iti petreci timpul de obicei pe server? (enumera doar cativa jucatori): Mozart, Clutch, IpSiLoN, CaNNibal. Daca un player te intreaba cum poate avea alt skin, ce ii raspunzi?: Trebuie sa ai alte skin-uri castigate/cumparate, daca detii, foloseste comanda [/wardrobe] intr-o casa inchiriata/detinuta si selecteaza sectiunea "Skins" pentru a face acest lucru. Daca un player intreaba ce face la job-ul de Mechanic, ce ii raspunzi?: Tasteaza comanda [/repair] pentru a repara un vehicul, comanda [/refill] pentru a umple rezervorul vehicului, comanda [/tow] pentru a tracta un vehicul. Daca un player intreaba cum poate intra in factiunea L.S.P.D., ce ii raspunzi?: Pentru a intra in factiunea L.os Santos Police Department ai nevoie de minim level 15 si 10 ore jucate in 60 de zile si de o aplicatie pe panel. Quote
Recommended Posts