iAndrei77z Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 Am trait s-o vad si p'asta, Shad0w sa adauge mai mult de 3/4 update-uri intr-un an pe Bugged. Glumesc, frate. Sper sa fie si mai multe update'uri, cu cat mai multe update'uri cu atat mai multi playeri.
Zawk Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 Felicitări Shadow, Zooky pentru munca depusă, multumim pentru aceste update-uri misto!
iAndrei Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Foarte frumos si felicitari pentru munca depusa!
Unstoppable. Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Foarte frumos ! Felicitari pentru munca depusa. Tot respectul!! P.S. Am vazut ca ati specificat despre bugurile cu mobila si cu HQ-urile. Se poate mai multe sloturi pentru mobila de pus in casa?
[Jaga] Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Felicitari Shad0w si Zooky, chiar apreciem efortul acesta, si imi place cum suna viitoarele update-uri. Va urez success. 1
Ackerman Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Felicitări, vad ca vreți sa reveniți în forță, iar asta ma face sa vreau sa joc și mai mult, măcar asta sa fie modul meu de a va răsplăti. Sper ca o sa revină în forță și Black-ul, deoarece numărul de jucători e mai scăzut decât pe celelalte servere buGGed. Keep up the good work, Shad0w și Zooky.
Stridox Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Bravo gogutzule! Tot asa, sa fim in top 100 de ani de acum
Leonid. Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Shadow te rog aduga frate ceva ca sa putem si noi dona din Republica Moldova daca tot ai inceput sa faci asa update-uri misto, sa putem dona prin Paypal sau cu cardu te rog frumos, de cativa ani tot astept sa pot dona dar nu am cum.. Vreau si eu cont premium + altele sa cumpar pe server ca in viata mea nu am avut cont premium.. Te rog ocupate si de noi care suntem din Moldova. Respect!!
George.Paleta Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Au dat de greu cu playerii ca nu se mai fac bani si au zis sa se puna pe treaba
Sabo Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 @Shad0w faci update-uri dar cel mai important lucru care trebuie sa il faci, este sa mai faci curat prin staff, sa le spui sa numai aibe asa figuri in cap, sa mai socializeze si ei cu alti jucatori cand sunt intrebati, alti raspund / altii nu. De exemplu sunt multi admini daca le spui frumos i-al si tu pe x la teste sau stai spec pe el ca rupe codul (si mai e si cu tine in mafie acel admin), raspunsul lui este urmatorul "nu vreau", "nu am chef" frumos raspuns. Gandestete ca tu orice ai implementa pentru detectarea cheat-ului, cei care l-au creat vor face update sa poate sa fie folosit in continuare, dar daca ai un staff capabil si care sa mai asculte si el de jucatorii vechii care au experienta cred ca vor fi rezolvari. Eu am fost Twist7 si sper sa intelegi mesajul si imi citesti si mie ticket-ul ala. 1
L0K3D. Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 (edited) @Shad0w pune log-urile pt. XP in alt tab, e prea aiurea Edited February 2, 2019 by L0K3D_Hokage
zDeer Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Ati facut la update-uri astea doua luni, Decembrie si Ianuarie cat nu ati facut in 4 ani. Dar apreciez, spor la joc tuturor.
.GabrieI Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 RESPECT! TE ROG READU COMUNITATEA ASTA LA CE A FOST! O POTI FACE! CU PUTIN LUCRU SI AMBITIE IONELE!
Liviu32 Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 On 2/2/2019 at 8:34 AM, Leonid. said: Shadow te rog aduga frate ceva ca sa putem si noi dona din Republica Moldova daca tot ai inceput sa faci asa update-uri misto, sa putem dona prin Paypal sau cu cardu te rog frumos, de cativa ani tot astept sa pot dona dar nu am cum.. Vreau si eu cont premium + altele sa cumpar pe server ca in viata mea nu am avut cont premium.. Te rog ocupate si de noi care suntem din Moldova. Respect!! https://www.wkv.com
Recommended Posts