Jump to content

Private Club  ·  255 members

Young Republicans

♦ Young Republicans - Aplicatii (02.02.2019 - 06.02.2019)

Recommended Posts

Posted (edited)

Nick pe SA:MP:ImElenaRo
Ore jucate:398
Profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/ImElenaRo
Nick-uri anterioare: zElena
Sanctiuni recente:AdmCmd: CHC.ImElenaRo has been muted by TulentO for 5 minutes, reason: spam (Eram la pariuri sportive)
De cat timp joci SA:MP?:De aproximativ 2 ani.
Ce jocuri mai joci?:Nu prea mai joc alte jocuri ma axez mai mult pe samp.
Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?:Nu,nu am mai fost.
Enumera cativa membri cu care te intelegi din clan:Pe majoritatea membrilor nu ii cunosc de aceea vreau sa intru sa imi fac prieteni noi,eventual ma inteleg cu [].Razvan. si cu ColdAslce pentru ca am fost lspd.

Nume in real:Elena
Varsta:16 ani.
Descrie-te in cateva cuvinte:Ma numesc Elena am 16 ani sunt din Craiova,sunt o fire prietenoasa,de obicei las persoanele sa ma caracterizeze,imi place sa ies cu prietenii in oras,si sa ma joc pe PC.

Folosesti aplicatia Telegram?:Da.
Folosesti aplicatia Discord?:Da.

Edited by ImElenaRo
Posted

Nick pe SA:MP: Stri
Ore jucate: 1397
Profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Stri
Nick-uri anterioare: Erik20 si Stri_Erik21
Sanctiuni recente: Niciuna
De cat timp joci SA:MP?: de 2 ani, aproape 3
Ce jocuri mai joci?: PUBG, CS:GO si Forza Horizon 4
Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?: Nu am mai fost
Enumera cativa membri cu care te intelegi din clan: Carmen, ZmeurixX, Samara, sonia, BlueMod, R4ZZVAN

Nume in real: Erik Demeter
Varsta: 15 ani
Descrie-te in cateva cuvinte: Ma numesc Demeter Erik, am 15 ani si sunt din Bistrita. Sunt un tip glumet, de treaba, cu capul pe umeri si cu cei 7 ani de acasa.

Folosesti aplicatia Telegram?: Nu folosesc
Folosesti aplicatia Discord?: Da, folosesc.

Posted

Nick pe SA:MP: Andrei.
Ore jucate: 185 ore.
Profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Andrei.
Nick-uri anterioare: Nu am.
Sanctiuni recente: Nu am.
De cat timp joci SA:MP?: Joc pe buGGed din 2014, m-am mutat recent pe white.
Ce jocuri mai joci?: League of Legends, Euro Truck Simulator , CS:GO.
Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?: Nu am facut pana acum parte din niciun clan.
Enumera cativa membri cu care te intelegi din clan: Protonyk , Andrei1274.

Nume in real: Bucur Andrei.
Varsta: 18 ani.
Descrie-te in cateva cuvinte: Salut! Ma numesc Andrei, am 18 ani si locuiesc in localitatea Radovanu, judetul Calarasi. In viitor doresc sa termin si o facultate. Consider ca in zilele noastre studiile adevarate avanseaza omul. Ca multor persoane, nici mie nu prea imi place scoala, dar nu avem altceva de ales. Îmi place sa ies cu prietenii la un suc, totodata imi plac si sporturile, ca de exemplu fotbalul. Daca trebuie sa-mi fac o autocaracterizare, pot sa zic ca sunt un baiat prietenos, glumet dar si serios. Imi plac oamenii sinceri si devotati, nu cei cu doua fete. Nu am multi prieteni, dar cei pe care ii am ii consider prieteni adevarati. Consider ca prietenii sunt cei mai importanti pe lângă familie. Pe ei te poţi baza atat in bine cat si in rau, bineinteles daca sunt cei adevarati. Imi place sa lucrez în echipa, sa ajut alţi oameni cu ce pot. Pot sa spun ca sunt un băiat de treaba, daca vreau sa obtin ceva, imi place sa lucrez pentru acel ceva. 
Folosesti aplicatia Telegram?: Da.
Folosesti aplicatia Discord?: Da.

Posted

Nick pe SA:MP: Phane
Ore jucate:
934
Profil panel:https: //whitepanel.bugged.ro/profile/Phane
Nick-uri anterioare: Stefan7105
De cat timp joci SA:MP?: Joc SA:MP pe comunitatea BuGGed de la finalul anului 2014, dar am facut mai multe pauze, cea mai recenta fiind de un an(din februarie 2018 pana in ianuarie 2019). 
Ce jocuri mai joci?: League on Legends.
Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?: NU, nu am mai fost niciodata in clanul [R].
Enumera cativa membri cu care te intelegi din clan: Jackie, iDonatello, Uzzik, Nate.

Nume in real: Ma numesc Aldea Stefan David.
Varsta: Am 17 ani.
Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt o fire foarte ambitioasa si imi place sa incerc mereu sa depasesc provocari noi. De asemenea pot spune ca sunt o persoana sociabila, dar daca simt nu am ce cauta intr-un anumit anturaj prefer sa ma retrag. Imi place sa fiu direct si sa spun mereu verde in fata tot ce gandesc despre o anumita persoana, si nu agreez linguseala. In timpul meu liber imi place foarte mult sa calatoresc ( sunt si vorbitor fluent de franceza), dar si sa fac miscare (imi place foarte mult sa joc volei si football), iar de asemenea din cand in cand, nu strica niciodata o petrecere. 
Folosesti aplicatia Telegram?: Nu, dar daca mi se cere neaparat, nu am o problema in a o face.
Folosesti aplicatia Discord?: Da, sunt utilizator fidel al acestei aplicatii. 

Posted

Nick pe SA:MP: ByInferno
Ore jucate: 1146
Profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/ByInferno
Nick-uri anterioare: Steveen[]
Sanctiuni recente: Nu am nici o sanctiune am lp clear.
De cat timp joci SA:MP?: 5-6 ani.
Ce jocuri mai joci?: Nu mai joc alte jocuri.
Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?: Nu, nu am mai fost.
Enumera cativa membri cu care te intelegi din clan: -

Nume in real: Sebastian.
Varsta: 18 ani
Descrie-te in cateva cuvinte: Numele meu este Seby, am 18 ani si sunt din Sibiu. Am un caracter echilibrat, imi respect principiile pe care mi le impun prin prisma calitatiii mele de a fi consecvent. Sunt o fire sociabila, care pune accent pe seriozitate si disciplina. Ma consider o persoana activa, iar prin activa ma refer la faptul ca nu imi place sa leneves. In timpul liber prefer sa ies cu prietenii la un film. Pe langa vizionarea filmelor prefer sa practic fotbal, insa nu il practic la un niv?el inalt, ci mai degraba doar de placere. Rareori sunt un tip impulsiv si irascibil, dar stiu sa ma controlez in situatiile acelea. Sunt o fire saritoare, ajutatoare, ajut pe oricine cand este nevoie si stiu sa ma tin de promisiuni. Pe langa acestea, sunt un om entuz?iast, optimist privesc orice esec ca pe un viitor succes. Un factor primordial pe care il apreciez la oameni este bunul simt insa multi sunt lipsiti de acesta.
Folosesti aplicatia Telegram?: Nu, dar daca este nevoie o voi folosi.

Posted

Nick pe SA:MP: AdrYanO
Ore jucate: 890
Profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/AdrYanO
Nick-uri anterioare: Nu am.
Sanctiuni recente: Ban (Injuri pe /report) si cateva jail-uri pentru DM.
De cat timp joci SA:MP?: Joc samp de 4 ani.
Ce jocuri mai joci?: CS:GO
Enumera cativa membri cu care te intelegi din clan: Nu cunosc membri din acest clan.

Nume in real: Adrian.
Varsta: 13 ani.
Descrie-te in cateva cuvinte: Salut, ma numesc Adrian si sunt din orasul Ploiesti. Sunt o fire serioasa, respectoasa si foarte ambitioasa. Imi place munca in echipa. Am multe hobby-uri, unul dintre acestea este fotbalul. 
Folosesti aplicatia Telegram?: Nu.
Folosesti aplicatia Discord?: Da, folosesc aceasta aplicatie.

Posted

Nick pe SA:MP: LuciuS.
Ore jucate: Am aproximativ 755 de ore jucate.
Profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/LuciuS. 

Nick-uri anterioare: Pe white nu am avut alte conturi.
Sanctiuni recente: 

LuciuS. was banned by TheNiGGlet for 1 days , reason: amenintari  [complaint:738865]
 2018-09-21 00:57:23
[AIR]LuciuS. has been kicked by RobinAlex., reason: desync
 2018-08-12 00:04:14

De cat timp joci SA:MP?: Joc samp de aproximativ 6 ani.
Ce jocuri mai joci?: Mai joc ocazional Counter-Strike 1.6 doar ca sa-mi aduc aminte de trecut.
Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?: Da, am mai fost in acest clar, dar din pacate am fost dat afara din cauza inactivitatii. Era in perioada sarbatorilor si nu am putut sa mai joc deoarece eram cu iubita mea si in preajma ei nu prea suporta sa ma vada jucandu-ma. Cere atentie :))
Enumera cativa membri cu care te intelegi din clan: zKing, Adi, Squake, Skinny27, Coldaslce (chiar daca el crede alte chestii despre mine), TheNigglet, R4zzvan, MadaVSN, Formidable si multi altii.

Nume in real: Ma numesc Lucian.
Varsta: Am 17 ani.
Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt o fire calma, la locul meu nu-mi place sa fac scandal sau sa vorbesc aiurea. Traiesc pe moto-ul respecta si vei fii respectat! Am practicat fotbal de performanta 8 ani, in momentul de fata fac atletism, nu imi doresc sa fac o cariera prin asta, doar sa imi mentin sanatatea. Sunt un baiat cu o mentalitatea destul de buna pentru varsta mea.

Folosesti aplicatia Telegram?: Da, o folosesc.
Folosesti aplicatia Discord?: O folosesc, dar mai rar.

Posted

Nick pe SA:MP:
Ore jucate: 1245 ore jucate.
Profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/UnDeRcoveR.
Nick-uri anterioare: yonutzdn
Sanctiuni recente:  Nu am nici o sanctiune.
De cat timp joci SA:MP?: Joc de aproximativ 2 ani si 7 luni.
Ce jocuri mai joci?: Joc Wwe 2k19, Gta v.
Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?: Nu.
Enumera cativa membri cu care te intelegi din clan: Momentan nu cunosc, dar mi-ar face placere sa ma imprietenesc cu ei.

Nume in real: Ionut.
Varsta: 17 ani.
Descrie-te in cateva cuvinte:  Sunt o fire prietenoasa care uraste minciuna si ar face orice sa-si atinga scopul. Nu suport oamenii care se folosesc de cineva doar pentru a obtine anumite beneficii si imi place sa glumesc cu oamenii care nu se supara din orice. 

Posted (edited)

Nick pe SA:MP: Thriller
Ore jucate: 1414
Profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Thriller
Nick-uri anterioare: Zer0. : .Ge0rge.
De cat timp joci SA:MP?: Joc SA:MP din martie, 2016.
Ce jocuri mai joci?: Joc doar SA:MP
Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?: Nu am facut parte din Young Republicans
Enumera cativa membri cu care te intelegi din clan: zKing, JmeX, FalleN, Uzzik, Mihaii.[]

Nume in real: George.
Varsta: 19 ani,
Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt o fire sociabila, cu cei 7 ani de acasa. Sunt foarte responsabil cand vine vorba despre ceva important. In timpul liber intru pe SA:MP si ies cu prietenii in oras. Obisnuiesc sa vizionez filme de graoza si actiune. Imi place sa descopar si sa invat lucruri noi care ma ajuta in viata. Sunt extrem de perspicace. sunt un om de cuvant, protector si altruist.

Edited by JOiNT.
Posted

Nick pe SA:MP: xMariia
Ore jucate: 1225
Profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/xMariia
Nick-uri anterioare: -
Sanctiuni recente: -
De cat timp joci SA:MP?: De 2 ani. cu mici pauze.
Ce jocuri mai joci?: Deocamdata nu mai joc nimic, doar SA:MP.
Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?: Nu am mai fost.
Enumera cativa membri cu care te intelegi din clan: Kuweit, []Iulian, Mihaii.[], BlueMod si cam atat.

Nume in real: Maria
Varsta: 17 ani, aproape 18.
Descrie-te in cateva cuvinte: Ma consider o persoana sociabila, respectuoasa, cu capul pe umeri, calma si incerc sa evit conflictele pe cat de mult posibil. Imi plac persoanele sincere care spun adevarul mai mereu. Ma integrez repede intr-un grup, nu-mi place sa jignesc, de asemenea nu imi plac persoanele care mint si barfesc. 😋
Folosesti aplicatia Discord?: Nu.

Posted

Nick pe SA:MP: ]Marius[
Ore jucate: 3023
Profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/]Marius[
Nick-uri anterioare: -
Sanctiuni recente: -
De cat timp joci SA:MP?: De 4 ani.
Ce jocuri mai joci?: Ma joc doar SA:MP.
Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?: Nu am mai fost.
Enumera cativa membri cu care te intelegi din clan:  Mihaii.[] si cam atat.

Nume in real: Marius.
Varsta: 18 ani.
Descrie-te in cateva cuvinte:  Sunt o persoana de treaba, cu simtul umorului si cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa imi fac prieteni noi, sa descopar multe lucruri noi.
Folosesti aplicatia Telegram?: Nu.
Folosesti aplicatia Discord?: Da.

Posted (edited)

Nick pe SA:MP: .GabrieI
Ore jucate: Am jucat 1255 de ore.
Profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/.GabrieI
Nick-uri anterioare: Akone[], MithriI, Croi23
Sanctiuni recente: Am primit un ban timp de 3 zile pentru moduri / animații interzise.
De cat timp joci SA:MP?: Joc acest joc din anul 2008.
Ce jocuri mai joci?: Mai joc: Counter Strike Global-Offensive, Grand Theft Auto V, Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator.
Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?: Nu, din păcate nu am mai avut șansa.
Enumera cativa membri cu care te intelegi din clan: ColdAsIce, [].RazvaN, Adi, Kristyan, VolP, KFC_Yaki, Zed.

Nume in real: Mă numesc Gabriel.
Varsta: Am vârsta de 15 ani.
Descrie-te in cateva cuvinte: Un băiat sincer, destul de modest, prietenos și niciodată egoist. Îmi place să lucrez în echipă și să duc lucrul la bun sfârșit. Urăsc minciuna și oamenii falși, sunt pasionat de înot și tennis. Mereu încerc să învăț din greșeli și dacă nu îmi reușește un lucru îl iau de la început. Mereu încerc să ridic moralul unui colectiv și reușesc să mă integrez foarte repede. Ajut cât pot și încerc să mă mențin știut de oameni ca o fire calmă și amuzantă.
Folosesti aplicatia Telegram?: Nu, nu folosesc această aplicație.
Folosesti aplicatia Discord?: Da, folosesc aplicația Discord.

Edited by .GabrieI
Posted (edited)

Nick pe SA:MP: Vasy.
Ore jucate: 377
Profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Vasy.
Nick-uri anterioare: Aceasta a fost singurul nickname.
Sanctiuni recente: Ultima mea sanctiunea a fost in 2018. Vasy. has been jailed by TulentO for 30 minutes, reason: DM
De cat timp joci SA:MP?: Joc SA:MP de mai bine de 6 ani.
Ce jocuri mai joci?: PUBG mobile si SA:MP, atat.
Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?: Nu, nu am mai fost in acest clan.
Enumera cativa membri cu care te intelegi din clan: ColdAsIce , [].Razvan. 

Nume in real: Vasilan Razvan Marius.
Varsta: Am varsta de 17 ani.
Descrie-te in cateva cuvinte: Ma descriu ca find o persoana sociabila, amuzanta, foarte de treaba, o persoana cu care poti purta o discutie. Imi place sa ma uit la seriale, genul meu de muzica preferat este "hip-hop/rap", sunt microbist, tin cu Universitatea Craiova. Cam acesta sunt eu.

Folosesti aplicatia Telegram?:Da, folosesc. 
Folosesti aplicatia Discord?: Da, folosesc.

Edited by Vasilan.
Posted

Nick pe SA:MP: Rover
Ore jucate: 2116
Profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Rover
Nick-uri anterioare: Cokos
De cat timp joci SA:MP?: Cam de 3-4 ani de zile.
Ce jocuri mai joci?: Battlefield V, Far Cry 5, Rust
Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?: Nu, nu am mai fost in clan.
Enumera cativa membri cu care te intelegi din clan: Keegan, Larisa, zKing

Nume in real: Ma numesc Matei
Varsta: Am varsta de 16 ani. 
Descrie-te in cateva cuvinte: Ma numesc Matei, sunt din Iasi si ma consider a fi o persoana calma, cu un comportament cizelat si cu un sens al umorului bine pus la punct. Sunt extrovertit, imi place mereu sa incerc lucruri noi si sunt deschis la parerile altora, incercand intotdeauna sa gasesc solutii cat mai creative pentru a rezolva anumite tangente sau probleme. In timpul liber, prefer sa imi petrec orele ori in fata calculatorului ori pe afara cu prietenii, la sala sau mergand pe jos.

Posted

Nick pe SA:MP: lCapone
Ore jucate: 2144
Profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/lCapone
Nick-uri anterioare:Nu am avut.
Sanctiuni recente:  AdmCmd: CHC.lCapone has been muted by SkiNNy27 for 5 minutes, reason: spam

2018-09-13 17:48:49

De cat timp joci SA:MP?:ma joc samp de aproximativ 3 ani.

Ce jocuri mai joci?:Ma mai joc si CS:GO, Ring of elysium sau 4story, dar tot pe samp ma distrez mai mult.
Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?:Nu am mai fost in acest clan.
Enumera cativa membri cu care te intelegi din clan: Zooky, Sonya, NiggleT, KuweiT, Uzzik si multi altii.

Nume in real: Tudor-Andrei.
Varsta: 23 de ani.
Descrie-te in cateva cuvinte: Ma numesc Tudor-Andrei, am 23 de ani si sunt din judetul Iasi. Imi place sa joc fotbal, sa ies cu tovarasii la o vorba sau sa ma distrez in diferite moduri. Incerc sa privesc partea buna in orice lucru, sunt un baiat cu simtul umorului, cu cei 7 ani de acasa, imi place muzica cu mesaj, si ador sa scriu versuri "poezii" daca le pot numi asa.
Folosesti aplicatia Telegram?: Voi descarca aplicatia.
Folosesti aplicatia Discord?: Desigur.

Posted

Nick pe SA:MP:Wayne47

Ore jucate:423 

Profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Wayne47

Nick-uri anterioare:X3N0N3

Sanctiuni recente: Nu am. Decât una de desync.

De cat timp joci SA:MP?: Joc din vara anului 2014

Ce jocuri mai joci?: LOL și CS:GO

Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?:Nu, nu am mai fost în clan

Enumera cativa membri cu care te intelegi din clan: Dybala[], CV9[], Zebe21CAPITANU

Nume in real: Ștefan Daniel 

Varsta: 16 ani

Descrie-te in cateva cuvinte: Salut! Sunt un băiat sincer, onest, cinstit, amuzant, respectuos, harnic, și amuzant. 

Învăța liceul auto Dimitrie Leonida Constanța pe profilul de mecanic auto! 

Când voi termina studiile vreau sa plec inafara pentru a îmi face un trai decent, să îmi fac o familie, sa vad oameni noi, sa vad locuri noi și sa învăț limbi noi. 

Folosesti aplicatia Telegram?: Da

Folosesti aplicatia Discord?: Sigur ca o am. 

Posted

Nick pe SA:MP: Kaizzen.
Ore jucate: 1500 ore jucate.
Profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Kaizzen
Nick-uri anterioare: Delevortex.
Sanctiuni recente:  5g46QM6.png

De cat timp joci SA:MP?: Joc SA:MP de aproape 4 ani.

Ce jocuri mai joci?: Nu ma mai joc si alte jocuri.
Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?: Nu, nu am mai fost in clan.
Enumera cativa membri cu care te intelegi din clan: []Maryus77, Skinny24, Cheloo, BlueMod, Stilo.

Nume in real: Ma numesc Dani.
Varsta: Am varsta de 13 ani.
Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt un baiat simplu. Imi place sa ajut la nevoie, sunt o fire ambitioasa. Imi place sa imi fac prieteni si sa socializez. Sunt genul  acela de om care nu renunta prea usor la o prietenie.
Folosesti aplicatia Telegram?: Da, o folosesc de cateva saptamani.
Folosesti aplicatia Discord?: Da, folosesc Discord.

Posted

Nick pe SA:MP: NoHope
Ore jucate: 146
Profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/NoHope
Nick-uri anterioare: Nu am avut.
Sanctiuni recente: Un DM.
De cat timp joci SA:MP?:De aproape 3 luni.
Ce jocuri mai joci?: CS (ocazional).
Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?:Nu, e prima data.
Enumera cativa membri cu care te intelegi din clan: Stefan.

Nume in real: Stefan
Varsta:16.
Descrie-te in cateva cuvinte :Sunt un băiat serios care știe de glumă, sunt foarte sociabil și nu fug de responsabilități și provocări, încerc să fiu cât mai plăcut cu cei din jur.
Folosesti aplicatia Telegram?:Nu.
Folosesti aplicatia Discord?:Da.

Posted

Nick pe SA:MP: applyw0w
Ore jucate: 980
Profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/appLyw0w
Nick-uri anterioare: Nu am avut.
De cat timp joci SA:MP?: Joc SA:MP din anul 2014.
Ce jocuri mai joci?: Joc doar SA:MP si ocazional CS:GO.
Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?: Nu am facut parte din clan.
Enumera cativa membri cu care te intelegi din clan: Tudor,JmeX,Uzzik.Dybala[],Zooky,Larisa.

Nume in real: Vladimir
Varsta: 17 ani.
Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt o fire sociabila,responsabila cu cei 7 ani de acasa,am o problema cu persoanele false,apreciez enorm buna purtare si sinceritatea unei persoane.Imi place sa ies afara cu prietenii,am ca pasiune fotbalul si invat la colegiul Lazar Edeleanu din Ploiesti,in rest nu imi place sa ma descriu,ii las pe altii sa o faca asa cum doresc ei si cum ma cunosc pe mine.

Posted (edited)

Nick pe SA:MP: DrayeN
Ore jucate: 1372
Profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/DrayeN
Nick-uri anterioare: RaduAdv, .Luca, iTerroR, KomBaT.
Sanctiuni recente: Nu am sancțiuni recente sau la activ.
De cat timp joci SA:MP?: Aproximativ 4 ani.
Ce jocuri mai joci?: League of Legends, CS 1.6
Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?: Nu, n-am mai fost in clan și chiar mi-aș dori
Enumera cativa membri cu care te intelegi din clan: Stefan, Larisa, zKing, R4ZZVAN, ZmEuRiXX, Cv9[], ItzAndrei

Nume in real: Florin
Varsta: 18
Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt o persoana cu simtul umorului si imi place sa ii fac pe cei din jur sa rada. Sunt o fire energica, imi place sa ma implic in multe activitati si sa descopar lucruri noi. Sunt o persoana muncitoare, imi place sa duc lucruriile la bun sfarsit si cat de bine pot. Ofer respectul care mi se ofera si am cei sapte ani de acasa. Imi place munca in colectiv deoarece unde sunt multi fiecare vine cu cate-o idee, de unde si proverbul: unde-s multi puterea creste, dar ma descurc destul de bine si singur.
Folosesti aplicatia Telegram?: Nu folosesc.
Folosesti aplicatia Discord?: Da, folosesc discord.

Edited by DrayeN
Posted

Nick pe SA:MP: []Ox1g3N
Ore jucate: 2054
Profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/[]Ox1g3N
Nick-uri anterioare: OnlyGiuss, dar aceasta a fost pe green.
Sanctiuni recente: Nu am sancțiuni recente sau la activ.
De cat timp joci SA:MP?: Aproximativ 4 ani.
Ce jocuri mai joci?: Sunt pasionat de fotbal si joc deseori FiFA si PES.
Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?: Nu, n-am mai fost in clan și chiar mi-aș dori
Enumera cativa membri cu care te intelegi din clan: JmeX, Dan[].

Nume in real: Marian.
Varsta: 18
Descrie-te in cateva cuvinte:Sunt o persoana sincera, calma si cu simtul umorului. Imi place sa lucrez in echipa dar si pe cont propriu. Nu imi plac oamenii falsi si cei aroganti.
Folosesti aplicatia Telegram?: Nu folosesc.
Folosesti aplicatia Discord?: Da, folosesc, dar nu prea des.

Posted

Nick pe SA:MP: Sparkkle
Ore jucate: 327
Profil panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Sparkkle
Nick-uri anterioare: TUD0R
De cat timp joci SA:MP?: De aproximativ 3 ani jumătate
Ce jocuri mai joci?: League Of Legends, Counter-Strike Global Offensive si Grand Theft Auto V
Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?: Nu, nu am mai fost in acest clan.
Enumera cativa membri cu care te intelegi din clan: Ramsy, Carmen, Faithen, Dybala.[], Gabu, sonia, Anca.

Nume in real: Tudor
Varsta: Am 15 ani jumătate
Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt genul de persoană care nu crede că tot ce zboară se mănâncă, sunt prietenos, nu mă supăr ușor, ce pune suflet în tot ceea ce face. În timpul liber îmi place să ies pe afară cu prietenii, să mă joc diferite jocuri pe calculator sau să fac anumite activități precum uitatul la seriale, filme, ș.a.m.d.
Folosesti aplicatia Telegram?: Da, folosesc această aplicație.
Folosesti aplicatia Discord?:Da, folosesc această aplicație.

Posted

Nick pe SA:MP: .Alin.
Ore jucate: 952 de ore.
Profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/.Alin.
Nick-uri anterioare: Nu imi mai aduc aminte ce nick-uri am avut.
Sanctiuni recente: Nu am nici macar o sanctiune.
De cat timp joci SA:MP?: De prin 2014.
Ce jocuri mai joci?:Nu mai joc alte jocuri.
Ai mai fost in clan? Daca da, de ce ai iesit?: Nu am mai fost.
Enumera cativa membri cu care te intelegi din clan: []Radu26, ZmEuRiXX, Samara., Zebe21Capitanu, ColdAsIce, etc.

Nume in real: Ma numesc Alin.
Varsta: Am varsta de 15 ani, fac 16 peste cateva luni.
Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt o persoana simpla, care mai incearca din cand in cand lucruri noi si nu ies din evidenta.Am simtul umorului dezvoltat si sunt o fire foarte optimista.Imi place sa imi fac prieteni noi,sa cunosc cat mai multe personalitati si sa invat cat de mult pot la fiecare.Am un caracter mai dur pentru ca am invatat sa pierd, sa castig si sa imi gandesc fiecare miscare pe care o fac in viata, pe langa toate astea, ma simt bine in pielea mea si cred ca asta e cel mai important.

Posted (edited)

Nick pe SA:MP: Mic
Ore jucate:2879
Profil panel:https://whitepanel.bugged.ro/profile/Mic
Nick-uri anterioare:Mic[K]ey, .Mickey, Andrei, []Andrei, S4ian si cel actual.
De cat timp joci SA:MP?:Din anul 2013.
Ce jocuri mai joci?:Nu mai joc altceva.
Enumera cativa membri cu care te intelegi din clan: Jeffer, .Denis, Uzzik, Andreiutz, Skinny27 si multi altii.

Nume in real: Andrei.
Varsta:18 ani.
Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt un baiat la locul lui, apreciez lucrul in echipa si glumele bine facute. Nu imi plac persoanele cu 2 fete sau mai pe scurt ipocrite. Sunt un caracter sincer care stie sa se integreze intr-un colectiv.
Folosesti aplicatia Telegram?:Nu, momentan nu o folosesc, dar daca este nevoie o sa folosesc.
Folosesti aplicatia Discord?:Da, o folosesc.

Edited by Mic
  • KuweiT locked this topic
Posted

Cei acceptati sunt:

Roli. (deja adaugat)

Carmen (deja adaugata)

STARGIRL (deja adaugata)

Jeffer (deja adaugat)

Ramsy (deja adaugat)

Cv9[] (deja adaugat)

Adryan

Velea

QJOKE3R.

Kenhy

Thriller

xMariia

Rover

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp