Nicolas Taximetristul Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Salut! Eu sunt Nicolas și am decis să vă dau modul pe care și eu îl voi folosi să mă ajut pentru a găsi mult mai rapid brazii de la noul quest din 'Winter Quests'. E vorba de o simplă mapă pe 'M' care are puncte în locurile unde se află respectivii brazi. Poze: aici Link de download: Mod Mult succes, baftă la joc! Quote
Nicolas Taximetristul Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 9 hours ago, ImElenaRo said: Mersi mult! Oricând, mult succes! Quote
Nicolas Taximetristul Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 1 minute ago, DauKon[] said: Nu recomand. Mapa nu merge, iar in plus, fisierele adaugate iti modifica hud-ul si font-ul la cele default. Dacă ție nu-ți merge e ceva de la tine. Quote
Nicolas Taximetristul Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 51 minutes ago, DauKon[] said: Nu e ceva de la mine, am incercat sa o bag in folder-ul cu v5 si nu merge, iar apoi am reinstalat San Andreas-ul si SAMP-ul si nu merge nici acolo. Și cum de mie și altora le merge? :)) Probabil nu ai cleo în cel nou, iar cel vechi probabil are un mod incompatibil ( de obicei în modloader la modurile de pe moduri.ro ). Quote
Nicolas Taximetristul Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 1 hour ago, Ramzes said: Good job! 2 hours ago, Heike. said: Mersiii, chiar aveam nevoie! Vă mulțumesc și eu, mult succes! Quote
castiel97 Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Iau crash cand apas M. Poate nu fac ceva bine, cum si unde trebuie sa le pun? Quote
Nicolas Taximetristul Posted February 4, 2019 Author Posted February 4, 2019 4 hours ago, castiel97 said: Iau crash cand apas M. Poate nu fac ceva bine, cum si unde trebuie sa le pun? Trebuie să extragi arhiva în folderul principal. DAR trebuie să ai instalat cleo, dacă-l ai și tot dă crash, încearcă și un anti-crasher, succes! Quote
Ionut Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Tepare, încearcă sa faci si un video. Vezi sa tot iei leader pe Blue. Quote
Nicolas Taximetristul Posted February 6, 2019 Author Posted February 6, 2019 15 hours ago, Biaa. said: Mersiii multtt! Mult succes! Quote
Nicolas Taximetristul Posted February 9, 2019 Author Posted February 9, 2019 26 minutes ago, []Mark. said: Foarte folositor. Good job! Mersi, baftă! Quote
W H I S K Y Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 On 2/10/2019 at 12:12 AM, Nicolas Taximetristul said: Mersi, baftă! Quote
Recommended Posts