Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nick pe server:Shedan
Link catre profilul tau din panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Shedan
Zile adunate (aprox.) in factiuni: 177
In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?:Cel mai mult timp l-am petrecut in factiunea Las Venturas Police Departament.Am parasit factiunea pentru ca am vrut sa incerc si alte factiuni.

Ce iti place sa faci pe SAMP? (detaliaza):Pe SA:MP imi place sa fac raport pentru factiune sa ma joc cu prieteni,sa fac quest,sa merg la paint,sa merg la pariuri.Si cam atat.
Cate ore acorzi pe zi acestui joc? (fii sincer, se verifica):Pai acord jocului aproximativ 4-5 ore pe zi poate chiar si mai mult.
De ce crezi ca meriti functia de helper?:Cred ca merit functia de helper pentru ca joc de destul mult timp pe acest server si am multe ore jucate.

Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile:Am avut ban pentru Cheats (aimbot)  90days

Ce alte jocuri joci?:Numai joc alte jocuri.
De ce iti place sa joci samp?:Imi place sa joc SA:MP pentru ca mi-am facut prieteni pe acest server si nu vreau sa ii parasesc.Si in plus nu am ce face după scoală.
Ce-ti place cel mai mult la Bugged, de ce ai ales sa joci aici?:Cel mai mult imi place pe Bugged sa fac questurile.Si am ales sa joc aici pentru că la inceput aveam prieteni de la mine din oras care jucam cu ei.
Crezi ca iti place sa ajuti jucatorii?:
Cu cine iti petreci timpul de obicei pe server? (enumera doar cativa jucatori):Andrei. ,Black. ,Valentin.. .  .Alias,Desire si multi alti prieteni.

Daca un player te intreaba cum poate avea alt skin, ce ii raspunzi?:Tasteaza comanda /wardrobe in casa unde locuiesti.
Daca un player intreaba ce face la job-ul de Mechanic, ce ii raspunzi?:L jobul Mechanic  poti oferi repair si combustibil altor playeri cu comenzile /repair si /refill sau poti folosi comanda /tow pentru a tracta masinile abandonate.
Daca un player intreaba cum poate intra in factiunea L.S.P.D., ce ii raspunzi?:Pentru a intra in factiune LSPD ai nevoie de minim level 15 si o aplicatie pe bugged.ro/panel

Edited by Florin Alin Alin
Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp