Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick pe server: Mic
Link catre profilul tau din panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Mic
Zile adunate (aprox.) in factiuni: Zilele mele adunate in toate factiunile este de 935.

In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai mult am petrecut in factiunea FBI ca lider cu un numar de 129 de zile. Am parasit factiunea deoarece voiam sa incerc ceva nou in alta factiune.

Ce iti place sa faci pe SAMP? (detaliaza): Imi place ca pot interactiona cu ceilalti playeri in diferite moduri cat si job-urile si factiunile variate de care nu te poti plictisi niciodata.
Cate ore acorzi pe zi acestui joc? (fii sincer, se verifica): Acord zilnic in jur de 5-6 ore.
De ce crezi ca meriti functia de helper?: Consider ca merit functia de helper deoarece de la inceput am dorit sa ajut playeri care erau la inceput si nu stiau unele comenzi ale acestui server , si consider ca sunt capabil pentru aceasta functie.

Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile: Da, am fost odata banat pentru amenintari.

Ce alte jocuri joci?: Ma mai joc FiveM si ocazional League of Legends si Business Tour.
De ce iti place sa joci samp?: Deoarece  imi place sa interactionez cu cat mai multi oameni de treaba si prietenosi.
Ce-ti place cel mai mult la Bugged, de ce ai ales sa joci aici?: Am ales sa joc pe Bugged deoarece mi se pare un server stabil cu o comunitate super de treaba si prietenosi.
Crezi ca iti place sa ajuti jucatorii?: Da, de la inceput incercam sa ii ajut cu ce aveam.
Cu cine iti petreci timpul de obicei pe server? (enumera doar cativa jucatori): Deobicei imi petrec timpul pe server cu Lucifer , Jeffer , Timofte cat si multi altii.

Daca un player te intreaba cum poate avea alt skin, ce ii raspunzi?: Pentru a avea alt skin trebuie sa ajungi la un Clothing Store. Pentru a face asta tasteaza [/gps -> alege orasul in care te aflii acum     -> Clothing Store]. Sau poti sa iti mai schimbi skinul in casa pe care o detii sau la care esti chirias cat si in HQ cu comanda [/wardrobe].
Daca un player intreaba ce face la job-ul de Mechanic, ce ii raspunzi?: La job-ul de Mechanic poti tracta masini parcate neregulamentar daca te aflii intr-o masina de tip 'Tow Track' folosind comanda [/tow] si poti acorda playeri-lor repair pentru masinile lor [/repair <id> <pret>] , cat si refill [/fill <id> <pret>].
Daca un player intreaba cum poate intra in factiunea L.S.P.D., ce ii raspunzi?: Pentru a intra in L.S.P.D. ( Los Santos Police Department) ai nevoie de minim level 15 , minim 10 ore jucate in ultimele 60 de zile si o aplicatie pe panel.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp