Danu Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 (edited) Nick pe server: Dan[] Link catre profilul tau din panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Dan[] Zile adunate (aprox.) in factiuni: Aproximativ 300 zile. In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Am petrecut 69 zile in San Fierro Paramedic Department, am parasit-o pentru ca am vrut sa incerc si alte factiuni. Ce iti place sa faci pe SAMP? (detaliaza): Imi place sa-mi petrec timpul completand raportul si sa-mi petrec timpul cu prietenii, de cele mai multe ori sa ajut prietenii. Cate ore acorzi pe zi acestui joc? (fii sincer, se verifica): la moment acord 2-3 ore, in weekend aproximativ 4-5. De ce crezi ca meriti functia de helper?: Cred ca merit aceasta functie deoarece joc chiar de ceva timp samp, un comportament ok, imi place sa ajut playerii si am o activitate normala. Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile: Am fost banat de 2 ori acum 3 ani la inceput din motiv inselatorie de masina, asum vina. Ce alte jocuri joci?: CS:GO, Euro Truck Simulator 2. De ce iti place sa joci samp?: Joc samp din placere si pentru a-mi consuma timpul liber. De multe ori joc din influenta bunilor prieteni. Ce-ti place cel mai mult la Bugged, de ce ai ales sa joci aici?: Am ales aceasta comunitate din sfatul unui prieten, m-a atras intr-un mod special si am decis sa raman pe aceasta comunitate. Crezi ca iti place sa ajuti jucatorii?: Desigur, incerc sa fac asta mereu cand am ocazia, deoarece stiu ca pentru orice bine este si rasplata. Cu cine iti petreci timpul de obicei pe server? (enumera doar cativa jucatori): Snake, Andra, Kristyan, Gabu si alti colegi/prieten cu care am ocazia. Daca un player te intreaba cum poate avea alt skin, ce ii raspunzi?: Foloseste comanda [/wardrobe] in casa pe care o detii pentru a schimba skin-ul.Daca un player intreaba ce face la job-ul de Mechanic, ce ii raspunzi?: Poti tracta o masina cu comanda [/tow], o poti repara - [/repair id pret] si poti oferi playerului combustibil - [/refill id pret]. Daca un player intreaba cum poate intra in factiunea L.S.P.D., ce ii raspunzi?: Pentru a aplica in factiunea L.S.P.D, ai nevoie de minim level 15, minim 10 ore jucate in ultimile 60 de zile si o aplicatie pe 'bugged.ro/factiunile'. Edited February 14, 2019 by Dan[] Quote
Recommended Posts