Jump to content

Private Club  ·  60 members

>>S.H.I.E.L.D<<

Status Clan  

10 members have voted

1. 1. Ce parere ai despre acest clan?

• Este unul bun!
    • Este cat de cat OK.
      0
    • Nu, nu este facut cum trebuie.
      0

Recommended Posts

Posted (edited)

Nick:

Level:

Zile in clan:

Rank in clan:

De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank?

De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D?

Edited by .ZaKu
Nu se i-au in considerare cererile de la Rank 1 ! Minim zile in clan 20
  • Zakuu locked this topic
  • Rocs unlocked this topic
Posted

Nick:SelinMara]

Level:30

Zile in clan:18

Rank in clan:3

De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank? Sunt potrivita pentru acest rank deoarece imi place foarte mult ,acord o mare atentie membrilor si sunt destul de activa 

De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L. Doresc sa devin rank 6 deoarece imi place sa bag oameni in clan si in plus am experienta .

Posted
4 hours ago, SelinMara said:

Nick:SelinMara]

Level:30

Zile in clan:18

Rank in clan:3

De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank? Sunt potrivita pentru acest rank deoarece imi place foarte mult ,acord o mare atentie membrilor si sunt destul de activa 

De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L. Doresc sa devin rank 6 deoarece imi place sa bag oameni in clan si in plus am experienta .

ACCEPTAT/A PENTRU TESTE!

Posted

Nick: hauey

Level: 16.

Zile in clan: 34.

Rank in clan: 5.

De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank? Consider ca ca sunt potrivit pentru acest rank deoarece imi place sa socializez cu oamenii si stiu sa calmez eventuale certuri in Clan, si sunt destul de activ( 2-3 h/zi).

De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? Recunosc ca nu am experienta in asa ceva si in acest Clan vreau sa capat aceasta experienta deoarce doresc sa stau cat mai mult timp posibil in Clan.

Posted
11 hours ago, hauey said:

Nick: hauey

Level: 16.

Zile in clan: 34.

Rank in clan: 5.

De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank? Consider ca ca sunt potrivit pentru acest rank deoarece imi place sa socializez cu oamenii si stiu sa calmez eventuale certuri in Clan, si sunt destul de activ( 2-3 h/zi).

De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? Recunosc ca nu am experienta in asa ceva si in acest Clan vreau sa capat aceasta experienta deoarce doresc sa stau cat mai mult timp posibil in Clan.

ACCEPTAT PENTRU TESTE!

• 4 weeks later...
Posted
On 2/17/2019 at 6:03 PM, .ZaKu said:

Nick: ALeX$$$77

Level: 34

Zile in clan: 31

Rank in clan: 5

De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank? Cred ca sunt potrivit pentru acest rank, deoarece am o anumita experienta din alte clanuri, cunosc foarte bine acest clan, imi place sa se cunoasca ceva dupa munca mea, si o sa imi dau toata silinta ca acest clan sa fie in top pe acest server.

De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? Vreau sa obtin rank 6 in acest clan, pentru a aduce cat mai multi jucatori in familia S.H.I.E.L.D .

• 1 month later...
Posted
On 2/17/2019 at 8:03 AM, .ZaKu said:

Nick: GabrielTGC

Level: 9

Zile in clan: 2 zile

Rank in clan: 1

De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank? Sunt potrivit pentru acest rank deoarece imi place foarte mult, sunt activ si ajut in mare parte membri clanului.

De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? Doresc sa ajung acest rank deoarece imi place sa ajut membri clanului cu masini si sa pot adauga membri noi.

Posted

Nick: Hoshony

Level: 10

Zile in clan: 2

Rank in clan:

De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank?  Sunt potrivit pentru acest rank deoarece sunt o persoana activa (2 sau 3 hr. daily ) , imi place sa socializez cu colegii mei si nu numai.

De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? As vrea sa devin rank 6 in clanul S.H.I.E.L.D pentru ca vreau sa ajut la marirea familiei. 

Posted (edited)

Nick: Stridox

Level: 15.

Zile in clan: 2.

Rank in clan:  1.

De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank?: Consider ca am experienta necesara pentru acest rank.

De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? Sa demonstrez ca ma intereseaza acest clan si sa il ajut se devina un clan mai puternic!

Edited by Stridox
Posted

Nick: NipponRO

Level: 33

Zile in clan: 3

De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank? Deoarece sunt foarte activ am mai adus membri prin clan si ajut foarte mult membrii clanului.

De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? Ca doresc sa populez clanul cu persoane foarte cunoscute pe acest server.

Posted

Nick: COLDZERA.

Level: 11.

Rank in clan: 1.

De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank?: Consider ca sunt potrivit pentru acest ranK, deoarece imi place sa socializez cu oamenii si pot sa calmez eventuale certuri in clan. De altfel sunt si foarte activ,5-6h/zi.

De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D?:  Doresc sa devin rank 6 in familia S.H.I.E.L.D., deoarece am experienta in acest domeniu.

• Rocs locked this topic
Posted
On 4/30/2019 at 8:19 AM, Hoshony said:

Nick: Hoshony

Level: 10

Zile in clan: 2

Rank in clan:

De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank?  Sunt potrivit pentru acest rank deoarece sunt o persoana activa (2 sau 3 hr. daily ) , imi place sa socializez cu colegii mei si nu numai.

De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? As vrea sa devin rank 6 in clanul S.H.I.E.L.D pentru ca vreau sa ajut la marirea familiei. 

output.gif.2d78d0cf0754b4a4800b10d742cc0e0f.gif

Posted
Just now, COLDZERA. said:

Nick: COLDZERA.

Level: 11.

De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank?: Consider ca sunt potrivit pentru acest ranK, deoarece imi place sa socializez cu oamenii si pot sa calmez eventuale certuri in clan. De altfel sunt si foarte activ,5-6h/zi.

De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D?:  Doresc sa devin rank 6 in familia S.H.I.E.L.D., deoarece am experienta in acest domeniu.

output.gif.c6583f942518de7dce125c7600c18de4.gif

20 hours ago, NipponRO said:

Nick: NipponRO

Level: 33

Zile in clan: 3

De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank? Deoarece sunt foarte activ am mai adus membri prin clan si ajut foarte mult membrii clanului.

De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? Ca doresc sa populez clanul cu persoane foarte cunoscute pe acest server.

output.gif.c6583f942518de7dce125c7600c18de4.gif

Posted
21 hours ago, Stridox said:

Nick: Stridox

Level: 15.

Rank in clan:  1.

De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank?: Consider ca am experienta necesara pentru acest rank.

De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? Sa demonstrez ca ma intereseaza acest clan si sa il ajut se devina un clan mai puternic!

output.gif.309b90a8c8517b4f4a9baf9659d2522c.gif   🐼

Posted

HosHony - trecut cu 1.5/3.

GabrielTGC - trecut cu 1/3.

Coldzera - trecut cu 0.5/3 .

NipponRO -0.5/3.

1899246581_output(3).gif.b0034fc37558bf5149271270a33f49ee.gif

• Rocs unlocked this topic
Posted

Nick:  Marlboro_Rosu

Level:  17

Zile in clan:  42 

Rank in clan:  5

Sunt potrivit pentru acest Rank deoarece cred ca am toate calitatile necesare pentru a indeplini conditiile impuse.

Doresc sa devin Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D deoarece doresc sa contribui la imbunatatirea clanului si mentinerea oridinii in acest clan.

Posted
Just now, MarlboroRosu said:

Nick:  Marlboro_Rosu

Level:  17

Zile in clan:  42 

Rank in clan:  5

Sunt potrivit pentru acest Rank deoarece cred ca am toate calitatile necesare pentru a indeplini conditiile impuse.

Doresc sa devin Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D deoarece doresc sa contribui la imbunatatirea clanului si mentinerea oridinii in acest clan.

Acceptat pentru test ! 

Posted

Nick: And0296

Level: 12 

Zile in clan: 50

De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank?: Deoarece sunt destul de activ si cred ca imi pot face treaba pentru acest rank

De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D?: Ca sa imi pot ajuta colegii la nevoie si sa calmez diferite discutii

Posted
13 hours ago, and0296 said:

Nick: And0296

Level: 12 

Zile in clan: 50

De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank?: Deoarece sunt destul de activ si cred ca imi pot face treaba pentru acest rank

De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D?: Ca sa imi pot ajuta colegii la nevoie si sa calmez diferite discutii

Acceptat pentru test !

Posted

Nick: SinKode

Level: 40
Zile in clan: 1.

De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank?: Sunt potrivit pentru aceasta functie, deoarece sunt corect fata de ceilalti membri, sunt activ si as putea sa invit si pe alti playeri in acest clan.

De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D?:  Doresc sa devin rank 6, deoarece vreau sa-l populam cat mai repede.

Posted
2 minutes ago, .SinKode said:

Nick: SinKode

Level: 40
Zile in clan: 1.

De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank?: Sunt potrivit pentru aceasta functie, deoarece sunt corect fata de ceilalti membri, sunt activ si as putea sa invit si pe alti playeri in acest clan.

De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D?:  Doresc sa devin rank 6, deoarece vreau sa-l populam cat mai repede.

Acceptat pentru test !

Posted

Nick:PortocalaAlbastra

Level: 13

Zile in clan: 22

Rank in clan: 4

De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank? Cred ca sunt potrivit pentru aceasta functie, deoarece sunt activ, am stat cateva zile in clan si ma simt foarte bine in el.

De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? Vreau sa devin Rank 6 in acest clan pentru ca vreau sa stau cat mai multe zile in clan si sa imi ajut colegii cu recrutarile si conflictele.

Posted
1 minute ago, PortocalaAlbastra said:

Nick:PortocalaAlbastra

Level: 13

Zile in clan: 22

Rank in clan: 4

De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank? Cred ca sunt potrivit pentru aceasta functie, deoarece sunt activ, am stat cateva zile in clan si ma simt foarte bine in el.

De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? Vreau sa devin Rank 6 in acest clan pentru ca vreau sa stau cat mai multe zile in clan si sa imi ajut colegii cu recrutarile si conflictele.

Acceptat pentru test ! 

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp