Zakuu Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 (edited) Nick: Level: Zile in clan: Rank in clan: De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank? De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? Edited February 17, 2019 by .ZaKu Nu se i-au in considerare cererile de la Rank 1 ! Minim zile in clan 20
SelinMara Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Nick:SelinMara] Level:30 Zile in clan:18 Rank in clan:3 De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank? Sunt potrivita pentru acest rank deoarece imi place foarte mult ,acord o mare atentie membrilor si sunt destul de activa De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L. Doresc sa devin rank 6 deoarece imi place sa bag oameni in clan si in plus am experienta .
Zakuu Posted February 26, 2019 Author Posted February 26, 2019 4 hours ago, SelinMara said: Nick:SelinMara] Level:30 Zile in clan:18 Rank in clan:3 De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank? Sunt potrivita pentru acest rank deoarece imi place foarte mult ,acord o mare atentie membrilor si sunt destul de activa De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L. Doresc sa devin rank 6 deoarece imi place sa bag oameni in clan si in plus am experienta . ACCEPTAT/A PENTRU TESTE!
hauey Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Nick: hauey Level: 16. Zile in clan: 34. Rank in clan: 5. De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank? Consider ca ca sunt potrivit pentru acest rank deoarece imi place sa socializez cu oamenii si stiu sa calmez eventuale certuri in Clan, si sunt destul de activ( 2-3 h/zi). De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? Recunosc ca nu am experienta in asa ceva si in acest Clan vreau sa capat aceasta experienta deoarce doresc sa stau cat mai mult timp posibil in Clan.
Zakuu Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 11 hours ago, hauey said: Nick: hauey Level: 16. Zile in clan: 34. Rank in clan: 5. De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank? Consider ca ca sunt potrivit pentru acest rank deoarece imi place sa socializez cu oamenii si stiu sa calmez eventuale certuri in Clan, si sunt destul de activ( 2-3 h/zi). De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? Recunosc ca nu am experienta in asa ceva si in acest Clan vreau sa capat aceasta experienta deoarce doresc sa stau cat mai mult timp posibil in Clan. ACCEPTAT PENTRU TESTE!
Alex.Srb Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 On 2/17/2019 at 6:03 PM, .ZaKu said: Nick: ALeX$$$77 Level: 34 Zile in clan: 31 Rank in clan: 5 De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank? Cred ca sunt potrivit pentru acest rank, deoarece am o anumita experienta din alte clanuri, cunosc foarte bine acest clan, imi place sa se cunoasca ceva dupa munca mea, si o sa imi dau toata silinta ca acest clan sa fie in top pe acest server. De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? Vreau sa obtin rank 6 in acest clan, pentru a aduce cat mai multi jucatori in familia S.H.I.E.L.D .
GabrielTGC Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 On 2/17/2019 at 8:03 AM, .ZaKu said: Nick: GabrielTGC Level: 9 Zile in clan: 2 zile Rank in clan: 1 De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank? Sunt potrivit pentru acest rank deoarece imi place foarte mult, sunt activ si ajut in mare parte membri clanului. De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? Doresc sa ajung acest rank deoarece imi place sa ajut membri clanului cu masini si sa pot adauga membri noi.
Hoshony Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Nick: Hoshony Level: 10 Zile in clan: 2 Rank in clan: 1 De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank? Sunt potrivit pentru acest rank deoarece sunt o persoana activa (2 sau 3 hr. daily ) , imi place sa socializez cu colegii mei si nu numai. De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? As vrea sa devin rank 6 in clanul S.H.I.E.L.D pentru ca vreau sa ajut la marirea familiei.
Stridox Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 (edited) Nick: Stridox Level: 15. Zile in clan: 2. Rank in clan: 1. De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank?: Consider ca am experienta necesara pentru acest rank. De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? Sa demonstrez ca ma intereseaza acest clan si sa il ajut se devina un clan mai puternic! Edited May 1, 2019 by Stridox
NipponRO Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Nick: NipponRO Level: 33 Zile in clan: 3 Rank in clan: 1 De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank? Deoarece sunt foarte activ am mai adus membri prin clan si ajut foarte mult membrii clanului. De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? Ca doresc sa populez clanul cu persoane foarte cunoscute pe acest server.
COLDZERA. Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Nick: COLDZERA. Level: 11. Zile in clan: 2. Rank in clan: 1. De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank?: Consider ca sunt potrivit pentru acest ranK, deoarece imi place sa socializez cu oamenii si pot sa calmez eventuale certuri in clan. De altfel sunt si foarte activ,5-6h/zi. De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D?: Doresc sa devin rank 6 in familia S.H.I.E.L.D., deoarece am experienta in acest domeniu.
Rocs Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 On 4/30/2019 at 7:36 AM, GabrielTGC said: Acceptat pentru test !
Rocs Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 On 4/30/2019 at 8:19 AM, Hoshony said: Nick: Hoshony Level: 10 Zile in clan: 2 Rank in clan: 1 De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank? Sunt potrivit pentru acest rank deoarece sunt o persoana activa (2 sau 3 hr. daily ) , imi place sa socializez cu colegii mei si nu numai. De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? As vrea sa devin rank 6 in clanul S.H.I.E.L.D pentru ca vreau sa ajut la marirea familiei.
Rocs Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Just now, COLDZERA. said: Nick: COLDZERA. Level: 11. Zile in clan: 2. Rank in clan: 1. De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank?: Consider ca sunt potrivit pentru acest ranK, deoarece imi place sa socializez cu oamenii si pot sa calmez eventuale certuri in clan. De altfel sunt si foarte activ,5-6h/zi. De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D?: Doresc sa devin rank 6 in familia S.H.I.E.L.D., deoarece am experienta in acest domeniu. 20 hours ago, NipponRO said: Nick: NipponRO Level: 33 Zile in clan: 3 Rank in clan: 1 De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank? Deoarece sunt foarte activ am mai adus membri prin clan si ajut foarte mult membrii clanului. De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? Ca doresc sa populez clanul cu persoane foarte cunoscute pe acest server.
Rocs Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 21 hours ago, Stridox said: Nick: Stridox Level: 15. Zile in clan: 2. Rank in clan: 1. De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank?: Consider ca am experienta necesara pentru acest rank. De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? Sa demonstrez ca ma intereseaza acest clan si sa il ajut se devina un clan mai puternic!
Rocs Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 HosHony - trecut cu 1.5/3. GabrielTGC - trecut cu 1/3. Coldzera - trecut cu 0.5/3 . NipponRO -0.5/3.
MarlboroRosu Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Nick: Marlboro_Rosu Level: 17 Zile in clan: 42 Rank in clan: 5 De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank? Sunt potrivit pentru acest Rank deoarece cred ca am toate calitatile necesare pentru a indeplini conditiile impuse. De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? Doresc sa devin Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D deoarece doresc sa contribui la imbunatatirea clanului si mentinerea oridinii in acest clan.
Rocs Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Just now, MarlboroRosu said: Nick: Marlboro_Rosu Level: 17 Zile in clan: 42 Rank in clan: 5 De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank? Sunt potrivit pentru acest Rank deoarece cred ca am toate calitatile necesare pentru a indeplini conditiile impuse. De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? Doresc sa devin Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D deoarece doresc sa contribui la imbunatatirea clanului si mentinerea oridinii in acest clan. Acceptat pentru test !
and0296 Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 Nick: And0296 Level: 12 Zile in clan: 50 Rank in clan: 5 De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank?: Deoarece sunt destul de activ si cred ca imi pot face treaba pentru acest rank De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D?: Ca sa imi pot ajuta colegii la nevoie si sa calmez diferite discutii
Rocs Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 13 hours ago, and0296 said: Nick: And0296 Level: 12 Zile in clan: 50 Rank in clan: 5 De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank?: Deoarece sunt destul de activ si cred ca imi pot face treaba pentru acest rank De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D?: Ca sa imi pot ajuta colegii la nevoie si sa calmez diferite discutii Acceptat pentru test !
S I N K O D E Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 Nick: SinKode Level: 40 Zile in clan: 1. Rank in clan: 1. De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank?: Sunt potrivit pentru aceasta functie, deoarece sunt corect fata de ceilalti membri, sunt activ si as putea sa invit si pe alti playeri in acest clan. De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D?: Doresc sa devin rank 6, deoarece vreau sa-l populam cat mai repede.
Rocs Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 2 minutes ago, .SinKode said: Nick: SinKode Level: 40 Zile in clan: 1. Rank in clan: 1. De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank?: Sunt potrivit pentru aceasta functie, deoarece sunt corect fata de ceilalti membri, sunt activ si as putea sa invit si pe alti playeri in acest clan. De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D?: Doresc sa devin rank 6, deoarece vreau sa-l populam cat mai repede. Acceptat pentru test !
PortocalaAlbastra Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 Nick:PortocalaAlbastra Level: 13 Zile in clan: 22 Rank in clan: 4 De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank? Cred ca sunt potrivit pentru aceasta functie, deoarece sunt activ, am stat cateva zile in clan si ma simt foarte bine in el. De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? Vreau sa devin Rank 6 in acest clan pentru ca vreau sa stau cat mai multe zile in clan si sa imi ajut colegii cu recrutarile si conflictele.
Rocs Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 1 minute ago, PortocalaAlbastra said: Nick:PortocalaAlbastra Level: 13 Zile in clan: 22 Rank in clan: 4 De ce crezi ca esti potrivit pentru acest Rank? Cred ca sunt potrivit pentru aceasta functie, deoarece sunt activ, am stat cateva zile in clan si ma simt foarte bine in el. De ce vrei sa devii Rank 6 in Clanul S.H.I.E.L.D? Vreau sa devin Rank 6 in acest clan pentru ca vreau sa stau cat mai multe zile in clan si sa imi ajut colegii cu recrutarile si conflictele. Acceptat pentru test !
Recommended Posts