Anghel Andronic Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Nick-ul tau: Anghel96Level-ul detinut: 22Nick-ul celui reclamat: Alexander.Capone.O descriere a situatiei: Pai i-am pus si eu o simpla intrebare, Mai esti codat? Si el imi raspunde: "Codata e mama ta ba, iar eu o banez"... Dupa imi mai trimite un mesaj cu "hai sictir"... eu inca nu am ajuns ca un copil de 14 ani sa imi zica mie "hai sictir". Cand o sa ajunga acest putoi, la varstea mea, si la realizarile mele in viata atunci poate, poate v-a putea sa-mi spuna asa ceva...Dovezi (poze, video, etc.): http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/5unpyqwcj/d4871989/
Anghel Andronic Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Da, scz... trebuia la el in factiune... mii de scz...
Alexander.Capone Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Nick-ul tau: Anghel96 Level-ul detinut: 22 Nick-ul celui reclamat: Alexander.Capone. O descriere a situatiei: Pai i-am pus si eu o simpla intrebare, Mai esti codat? Si el imi raspunde: "Codata e mama ta ba, iar eu o banez"... Dupa imi mai trimite un mesaj cu "hai sictir"... eu inca nu am ajuns ca un copil de 14 ani sa imi zica mie "hai sictir". Cand o sa ajunga acest putoi, la varstea mea, si la realizarile mele in viata atunci poate, poate v-a putea sa-mi spuna asa ceva... Dovezi (poze, video, etc.): http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/5unpyqwcj/d4871989/ Eşti jalnic. http://i.imgur.com/1gwXWnh.png Îmi este silă să răspund în acest topic, dar, o voi face. Voi încercă să evit pe cât de mult posibil un limbaj care te-ar putea face să plângi şi să-ţi dai logout. // oo da, partea cu roşu. La cei 15 ani ai tăi, ce realizări ai avut în viaţă? Că de 365 de zile stai nemişcat în faţa PC-ului şi pui status-uri penibile gen "sal all"? Că plângi când saluţi pe cineva în game iar player-ul respectiv nu te bagă în seamă? Că ai fost respins în Taxi Cab Company şi School Instructors? Că ai invătat şi tu două cuvinte, acelea fiind "ai post :*" ? Că îţi pui poze cu femei drept avatar şi încerci să faci pe durul? Astea nu sunt întrebări, deci răspunsul tău nu este necesar, fac nişte afirmaţii logice şi retorice.
DDenis Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Ma .. sa zicem ca ai tu 20 de ani ceea ce nu cred .. chiar si asa , ce realizari poate avea un om de 20 de ani ? ca ai terminat 8 clase si alea ai ramas repetent de 2 ori ca nu ai fost la scoala si jucai samp ? ca ai avut un bizz pe samp ? incat si cu ala ai luat teapa? ca ai reusit performanta ca la 20 de ani ai reusit sa faci dragoste cu o femeie ? Spune-ne tu noua ce realizari ai si o sa te credem intru-cat nici nu stii sa faci o reclamatie unui player care este intr-o factiune.
Anghel Andronic Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Tu vorbesti ma putoiule??? Ia zi ma de unde esti ma? Ca vin la tine acasa ma... Zi locatia!!! Sa vedem atunci daca mai esti asa tare in gura! Ba putoiule, cand ai sa ajungi tu sa mergi in Paris, si in Anglia, atunci o sa zboare porcul!!! Cand ai sa ajungi sa lucrezi in Paris, atunci sa mai vorbesti ma, terminatule! I-am facut ma si la el in factiune reclamatie!!! Dar esti prea .... sa cauti!
Justin.Capone Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Tu vorbesti ma putoiule??? Ia zi ma de unde esti ma? Ca vin la tine acasa ma... Zi locatia!!! Sa vedem atunci daca mai esti asa tare in gura! Ba putoiule, cand ai sa ajungi tu sa mergi in Paris, si in Anglia, atunci o sa zboare porcul!!! Cand ai sa ajungi sa lucrezi in Paris, atunci sa mai vorbesti ma, terminatule! I-am facut ma si la el in factiune reclamatie!!! Dar esti prea .... sa cauti! Acum o lună aveai o poză cu tine la avatar, şapcă de pescar şi consistenţă fizică de copil de 12 ani. Stai în banca ta.
Ville.Capone Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Tu vorbesti ma putoiule??? Ia zi ma de unde esti ma? Ca vin la tine acasa ma... Zi locatia!!! Sa vedem atunci daca mai esti asa tare in gura! Ba putoiule, cand ai sa ajungi tu sa mergi in Paris, si in Anglia, atunci o sa zboare porcul!!! Cand ai sa ajungi sa lucrezi in Paris, atunci sa mai vorbesti ma, terminatule! I-am facut ma si la el in factiune reclamatie!!! Dar esti prea .... sa cauti! Iti dau eu, Bucuresti, Sector 1, Calea Victoriei 142-148 ca sunt 4 blocuri, SCARA A, apartament 31, si interfon 31C apesi 3 apoi 1 si apoi C, Vizavi de ministerul Economiei, acolo unde venea Diaconescu cu sacii de euro sal pls.
element. Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Tu vorbesti ma putoiule??? Ia zi ma de unde esti ma? Ca vin la tine acasa ma... Zi locatia!!! Sa vedem atunci daca mai esti asa tare in gura! Ba putoiule, cand ai sa ajungi tu sa mergi in Paris, si in Anglia, atunci o sa zboare porcul!!! Cand ai sa ajungi sa lucrezi in Paris, atunci sa mai vorbesti ma, terminatule! I-am facut ma si la el in factiune reclamatie!!! Dar esti prea .... sa cauti! Am si eu o intrebare.. Ce este "putoiule" ?
Barzaune. Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 =)) Sapca de pestar, buna asta. P.S: Nu mai faceti off-topic aiurea, nu rezolvati nimic, anranghe sau cum ai numele, reclama-l la factiune.
ThisIsSparta Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Iti dau eu, Bucuresti, Sector 1, Calea Victoriei 142-148 ca sunt 4 blocuri, SCARA A, apartament 31, si interfon 31C apesi 3 apoi 1 si apoi C, Vizavi de ministerul Economiei, acolo unde venea Diaconescu cu sacii de euro sal pls. Party party? :>
quiRy Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Tu vorbesti ma putoiule??? Ia zi ma de unde esti ma? Ca vin la tine acasa ma... Zi locatia!!! Sa vedem atunci daca mai esti asa tare in gura! Ba putoiule, cand ai sa ajungi tu sa mergi in Paris, si in Anglia, atunci o sa zboare porcul!!! Cand ai sa ajungi sa lucrezi in Paris, atunci sa mai vorbesti ma, terminatule! I-am facut ma si la el in factiune reclamatie!!! Dar esti prea .... sa cauti! Ai mers in anglia si paris la 'da si mie ceva sa mance gura mea ,mo?'
RayaN Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Nu merg pozele. Are facţiune Tu la-i provocat şi nu văd unde e insulta.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.