Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick pe server: Rebelu. - 1098h
Link catre profilul tau din panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/Rebelu.
Zile adunate (aprox.) in factiuni: 100+ zile adunate.
In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Pe acest server am petrecut 58 de zile in Factiunea Taxi Los Santos. Pe Black.bugged am petrecut 300+ days in Fctiunea National Guard.

Ce iti place sa faci pe SAMP? (detaliaza): Aici nu este vorba ca, ce imi place sa fac. Este strict vorba ca pe samp ma pot refugia, pe samp gasesc leacu-l de care am nevoie, si cand ma refer la ce am nevoie spun exact: relaxare, calmare, este un lucru de care ai nevoie atunci cand ai probleme si, simti nevoia de liniste.
Cate ore acorzi pe zi acestui joc? (fii sincer, se verifica): 3-4 ore si ma-i mult cate o data. Acum pot acorda si 7 ore avand o functie de care po-ti profita. Deoarece eu nu ma duc la scoala nu ma duc la munca. De bine de rau am fost foarte bine educat, mi-am absolvit liceu-l si facultateaa in anglia la Sandwell College. Am iesit cu o profesie si am propriul business.
De ce crezi ca meriti functia de helper?: Consider ca pot merita o sansa dupa ce-i 4 ani petrecutii numai pe comunitatea Bugged.

Ai fost banat vreodata pe Bugged? Daca da, specifica toate banurile: Da, o singura data daca imi aduc aminte. Cred ca aveam lvl 4-5 si facusem DM, nu stiam ce se va intampla avand 2/3 warnings. 🙂

Ce alte jocuri joci?: FIFA, si Samp nu prea ma omor dupa restu-l.
De ce iti place sa joci samp?: Am raspuns ma-i sus, cred ca ma-ti putut intelege.
Ce-ti place cel mai mult la Bugged, de ce ai ales sa joci aici?: Imi place faptul ca pe zi ce trece, din ce in ce bugged ajunge la un nivel la care nu totii au 'RETETA'.
Crezi ca iti place sa ajuti jucatorii?: Desigur ca da.
Cu cine iti petreci timpul de obicei pe server? (enumera doar cativa jucatori): Cu mine insumi. 🙂 Am avut prieteni ba chiar foarte buni nu am dece sa mint, dar pe unii si jocuriile i-i schimba.

Daca un player te intreaba cum poate avea alt skin, ce ii raspunzi?: Tasteaza /gps, selecteaza orasu-l in care te aflii si mergi la ce-l mai apropiat Clothin Store.
Daca un player intreaba ce face la job-ul de Mechanic, ce ii raspunzi?: La Job-ul Mechanic, po-ti acorda refill/repair unu-i player contracost.
Daca un player intreaba cum poate intra in factiunea L.S.P.D., ce ii raspunzi?: Pentru a face parte dintr-o Factiune, ai nevoie de o aplicatie. Acceseaza www.whitepanel.bugged.ro

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp