TOMI Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 On 3/17/2019 at 3:41 PM, Kristyan said: Hei aici cu un nou mod CLEO pentru a simplifica comanda [/towcar]. Dupa ultimul update facut de Shad0w masinile pot fi spawnate cu delay de 10 secunde, deci am reluat proiectul TowInsALL si i-am facut niste modificari globale pe care o sa le va prezint mai jos. Modul se configureaza singur / automat, nu trebuie sa indicati cate masini aveti, doar ca nu port raspundere daca va cumparat un slot (totusi am testat modul de multe ori si n-am avut probleme) deci e pe seama voastra. Modul contine 4 comenzi, acestea fiind: _______________________________________________________________________________________________________________________________________________ 1. [/towall] - pentru a da /towcar la toate masinile. Reveal hidden contents (cand masinile sunt despawned) (cand masinile sunt spawned) *Uneori nu spawneaza toate masinile (o masina sau maxim doua), din cauza ca comanda [/towcar] se executa fix in 10 secunde si server-ul inca nu a procesat bine informatia. 2. [/towcar <MASINA>] - pentru a da /towcar la masina indicata. Reveal hidden contents Indicati doar primele litere sau puteti sa introduceti complet modelul masinii. 3. [/towhere <MASINA>] - pentru a da /towcar (last location) la masina indicata. Reveal hidden contents Aceeasi treaba cu comanda [/towcar], doar ca aici se va folosi optiunea "Tow Vehicle (last location)". 4. [/towstop] - pentru a opri modul (/towall). _______________________________________________________________________________________________________________________________________________ DOWNLOAD Poti pune te rog un link nou de download?, eventual poti sa-l uploadezi pe google drive.
Rar Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 @Kristyan daca mai ai modul schimba si tu link de download pls
Kristyan Posted July 3, 2019 Author Posted July 3, 2019 18 minutes ago, Rar said: @Kristyan daca mai ai modul schimba si tu link de download pls Ok, imd... Daca va fi un gmod on. Sa las comanda [/towall] sau sa o scot, ca dupa parerea mea e inutila.
TOMI Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 On 7/3/2019 at 5:24 PM, Kristyan said: Ok, imd... Daca va fi un gmod on. Sa las comanda [/towall] sau sa o scot, ca dupa parerea mea e inutila. Pai pentru comanda respectiva vrem sa downloadam mod-ul
Uzy. Posted November 18, 2024 Posted November 18, 2024 https://zippyshare.day/2evhEAk8RU9b9MQ/file ia vedeti
Kalashnikov.AK_47 Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 On 3/17/2019 at 4:02 PM, RaresM - said: Un mod foarte folositor. Felicitari!
Recommended Posts