Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 3/17/2019 at 3:41 PM, Kristyan said:

towcarblancoas.png.444bc7a5511d59b7c05c3426263a8daa.png

Hei aici cu un nou mod CLEO pentru a simplifica comanda [/towcar]. Dupa ultimul update facut de Shad0w masinile pot fi spawnate cu delay de 10 secunde, deci am reluat proiectul TowInsALL si i-am facut niste modificari globale pe care o sa le va prezint mai jos. Modul se configureaza singur / automat, nu trebuie sa indicati cate masini aveti, doar ca nu port raspundere daca va cumparat un slot (totusi am testat modul de multe ori si n-am avut probleme) deci e pe seama voastra.

Modul contine 4 comenzi, acestea fiind:

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

1. [/towall] - pentru a da /towcar la toate masinile.

Reveal hidden contents

(cand masinile sunt despawned)

(cand masinile sunt spawned)

*Uneori nu spawneaza toate masinile (o masina sau maxim doua), din cauza ca comanda [/towcar] se executa fix in 10 secunde si server-ul inca nu a procesat bine informatia.

2. [/towcar <MASINA>] - pentru a da /towcar la masina indicata.

Reveal hidden contents

Indicati doar primele litere sau puteti sa introduceti complet modelul masinii.

3. [/towhere <MASINA>] - pentru a da /towcar (last location) la masina indicata.

Reveal hidden contents

Aceeasi treaba cu comanda [/towcar], doar ca aici se va folosi optiunea "Tow Vehicle (last location)".

zejuNWF.gif

4. [/towstop] - pentru a opri modul (/towall).

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

DOWNLOAD

Poti pune te rog un link nou de download?, eventual poti sa-l uploadezi pe google drive.

Posted
18 minutes ago, Rar said:

@Kristyan daca mai ai modul schimba si tu link de download pls 

Ok, imd... Daca va fi un gmod on. Sa las comanda [/towall] sau sa o scot, ca dupa parerea mea e inutila.

Posted
On 7/3/2019 at 5:24 PM, Kristyan said:

Ok, imd... Daca va fi un gmod on. Sa las comanda [/towall] sau sa o scot, ca dupa parerea mea e inutila.

Pai pentru comanda respectiva vrem sa downloadam mod-ul 😂

• 5 years later...
  • 1 month later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp