Jump to content

[RESPINS] [Aplicație] King. - Alecksandru

Recommended Posts

Posted

IG:

• Nick: Alecksandru
  • Nick-uri anterioare: KingAlex05, Cojo
  • Profil panel: https://blackpanel.bugged.ro/profile/Alecksandru
  • Sancțiuni (poză panel): https://imgur.com/a/kytUHgq
  • Level: 23
  • În ce facţiune te afli? Ce rank deţii?: School Instructors Las Venturas
  • Ore jucate: 450
  • Warn-uri: Am un warn, dar am primit clear warns
  • De cât timp joci SA:MP?: Din anul 2015.
  • Ai avut vreodată ban pe SA:MP?(Dacă da, precizați motivul): Nu.
  • Ai avut vreodată antecedente cu un membru King.?: Nu cred.

IRL:

• Prenume: Alexandru
  • Vârstă reală: 14 ani
  • Domiciliu: Suceava, Suceava
  • Biografie (minim 30 cuvinte): Ma numesc Alexandru, am varsta de 14 ani. Consider ca sunt glumet si serios cand este nevoie. Sunt prietenos, muncitor( mai ales pe samp) si cred ca pot sa spun ca sunt inteligent.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ies afara cu prieteni si cand nu pot face acest lucru ma joc SA:MP.
  • Descrie buGGed în câteva cuvinte: BuGGed este un server care nu poate fi copiat. Acest server are o comunitate care nu o au alte servere. Consider ca jucatori se ajuta intre ei, cum este si normal si consider ca aici iti poti face noi prieteni.

CLAN:

• Descrie King. în câteva cuvinte: Deocamdata nu am fost in clanul King., dar consider ca acest clan are oameni care au capul pe umeri, calm si consider ca cel mai important lucru este comportamentul.
  • Ai mai fost în clan? Dacă da, de ce ai ieșit?: Nu am mai fost.
  • Motto-ul clanului King.: Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza.
  • De ce dorești să te alături acestui clan? Pentru ca imi doresc de mult timp sa fac parte dintr-un astfel de clan.
  • Kronick changed the title to [Aplicație] King. - Alecksandru
Posted

RyjFvfe.png

Ai un FH ok dar te strica aceasta sactiune de DM primita acum recent. 

EpIrNej.png

Playerii cu sancțiuni nu sunt bine veniți în clanul nostru.

Posted

Da, recunosc imi pare rau pentru acest jail. Chiar a fost vina mea. Ma jucam cu un prieten si cred ca cineva a dat /dm pe mine. Imi pare rau pentru asta.

Posted

pro.png.314de17eee25112c30615107bff9a295.png

PRO: Ai un Faction History Ok, level decent cat si ore adecvate pentru a intra in clan.

Nu-mi place ca ai un jail destul de recent, insa toti mai gresim cateodata.

Posted

RyjFvfe.pngNu-mi place deoc LP-ul tau, ai o sanctiune foarte recenta pe langa celalate sanctiuni. Un FH bun, insa te trage mult in jos LP.

• Kronick changed the title to [RESPINS] [Aplicație] King. - Alecksandru
  • Kronick locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp