Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Nick: SKRiLL 
  • Nick-uri anterioare: nu
  • Level: 10
  • Link de pe panel: https://whitepanel.bugged.ro/profile/SKRiLL
  • Ore jucate: 150
  • Cateva realizari pe acest server?: Rank 5 [b2k], Paramedic Lv Rank 5. 
  • Ai fost banat vreodata? Daca da, de ce?: nu
  • Descrie-te in minim 30 de cuvinte: Încep prin a ma descrie moral, sunt o persoana încrezătoare, cu spirit de echipa. Nu imi place sa dau înapoi si de fiecare data când imi propun ceva reușesc, deoarece sunt o persoana cu credință in Dumnezeu. In timpul liber imi place foarte mult sa merg la pescuit si sa ma plimb cu bicicleta. Nu imi plac oamenii mincinoși si nici prietenii falși. Mereu am încercat, prin ce am putut, sa ajut oamenii la nevoie, niciodată nu am spus un "Nu" cand s avut loc un "Da", mai ales daca vine din inima. Secretul reușitei este mereu sa crezi ca vei reuși, fara sa dai înapoi niciodată
  • De ce consideri ca meriti functia de co-lider? Deoarece ma simt pregătit ai am experienta necesară. 
  • Alte precizari?: M-a propus Okin pentru Rank 6, am fost dat afara de către Alexxx sau cum il chema, pe motiv ca nu purtam tagul, voiam sa iau invite in NR cu nume fara tag. Nu am primit CW, ci direct Uninvite. 
  • NMD locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp