Bogdan2k19 Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Nickname:LovinNick-uri anterioare:Glass si DiLeia.Level:54.Ore jucate:1843.Sanctiunile primite (poza cu sanctiunile):Poza cu invitatia:Profilul de pe panel (link):Cateva realizari pe server/ forum:https://imgur.com/a/t2tzkMjCe jocuri mai joci pe langa SA:MP:Mai jor destul de rar Fortnite dar si FIFA cu prietenii pe PlayStation.De ce vrei sa intri in clan:Deoarece ma cunosc cu foarte multi membrii care apartin de acest clan si mi-ar face mare placere sa cunosc si resul membrilor, de asemenea este un clan unit cu membrii care mereu sunt doritori sa te ajute in puterile lor.Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?Am mai facut parte din clanul St./King. si actual sunt in clanul [ZEW].Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?Nu am mai facut parte din acest clan.* Daca ai mai fost in The Legends, de ce vrei sa revii (doar pentru cei care au mai fost in clan)?:Nu.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?Da, am verificat aceasta lista si nu ma aflu pe es, din fericire.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Ionut,PaulB,StefaN,Sliviu,Jason.Statham,MeNdeZ,Georgiana,Cristina,Nicusor45,Hagoromo,Alexandrax,ShadowHD,Joanna,CraZ[z]Zy,Keledoor,PeteR,Just_Valentin si multi altii.Planuri de viitor pe server?As vrea sa acumulez functia de helper sau de lider, dar mai este pana voi ajunge in acel punct.Informatii legate de viata reala:Prenume:Bogdan.Varsta reala:16 ani.Nationalitate:Romania.Descrie-te in minim 20 cuvinte:Sunt un baiat cu simtul umorului, ador orice tip de sport, imi place foarte mult sa ies cu prietenii si cu iubita mea la plimbari de seara, cu bicicleta si sa ne utam la un meci.Ce gen de muzica asculti?Ascult orice fel de muzica, in general muzica rap.Ce hobbyuri ai?Fotbal de performanta, plimbari,iesiri cu prietenii.Alte precizari?Salut tuturor din clan Minciunile in aplicatie nu ajuta cu nimic, adevarul tot o sa se stie si o sa fiti respinsi automat.Nu stresati membrii clanului sa va dea PRO, in caz contrar aplicatia va fi automat respinsa. Quote
Recommended Posts